خواص درمانی چیا
دسامبر 29, 2018روش درمان پلیپ بینی
دسامبر 30, 2018آموزش رانندگی برای افراد ترسو
با زندگی کردن در جامعه امروزی، رانندگی کردن و داشتن گواهینامه رانندگی به یکی از واجبات تبدیل شده است. برخی از افراد از نشستن پشت فرمان دچار ترس و استرس می شوند. قصد داریم در این بخش به آموزش رانندگی برای افراد ترسو بپردازیم. مهمترین دلیل ترس از رانندگی، عدم اعتماد به نفس و تسلط و مهارت کافی در رانندگی است. هیچ کسی نمیتواند راننده خوبی باشد مگر با تمرین کردن. تمام رانندگان با مهارت از نقطه عدم تسلط جایی شروع کرده اند و با تمرین به نقطه کنونی رسیده اند.
آموزش رانندگی
یادگیری رانندگی کار سختی نیست، اما آموزش رانندگی برای افراد ترسو و یا برخی موارد سایر افراد به دلیل نداشتن تسلط ممکن است مقداری سخت به نظر آید.
- در ابتدا، صندلی را طوری تنظیم نمایید که پایتان روی پدال ها کنترل کافی را داشته باشد.باحرکت صندلی به عقب و جلو به راحتی میتوانید به تنظیم دلخواه خود برسید .
- خودروهای دنده اتوماتیک ۲ پدال ترمز (سمت چپ) و گاز (سمت راست) دارند در صورتی که خودروهای دنده ای یک پدال کلاچ به آن اضافه میشود . پای چپ خود را فقط برای گرفتن کلاچ و پای راست را برای گرفتن گاز و ترمز اختصاص می دهیم.
- مرحله بعدی تنظیم آینه های خودرو است، به گونه ای که تمام نقطه های کور را پوشش دهد. آینه وسط و آینه های بغل را به صورتی که بیشترین دید را داشته باشید، تنظیم نمایید.آینه بغل ها بیشتر به سمت بیرون متمایل شوند، در صورتی که درست تنظیم کرده باشید، نقاط کور در راستای شانه راننده می باشند.
- در بیشتر ماشین ها، ترمز دستی در وسط و در برخی دیگر، در سمت چپ راننده قرار دارد. در صورت بالا بودن ترمز دستی، مانع حرکت ماشین می گردد.توجه داشته باشید که هنگام حرکت کاملا خوابیده باشد، زیرا در غیر این صورت موجب سائیده شدن لنت های عقب می گردد.
- کمربند ایمنی خود را ببندید .
- اگر ماشین در حالت دنده قرار دارد، آن را خلاص کرده و استارت بزنید.
- دسته راهنما برای راهنما زدن، بوق زدن و نور بالا دادن استفاده میشود و سمت چپ فرمان قرار دارد.برای خروج از پارک، تعویض لاین و دور زدن حتما از راهنما برای اطلاع به دیگر راننده ها استفاده نمایید.
شروع حرکت و دنده عقب
آموزش رانندگی برای افراد ترسو نیز مانند بقیه افراد، فقط در نظر گرفتن قوانین و عمل به آنهاست.
برای شروع حرکت، فرمان را در دست گرفته، با گرفتن کلاچ، دنده را در 1 جا زده، مقداری گاز بدهید، به آرامی پای خود را از روی کلاچ بردارید و در دنده اتوماتیک ، پای خود را روی ترمز قرار داده، دنده را روی D گذاشته، پا را از روی ترمز برداشته و به آرامی گاز دهید .
همیشه در دنده عقب به آرامی حرکت کنید زیرا کنترل ماشین به سادگی از دستتان خارج میشود .اگر خودروی دنده ای دارید کلاچ گرفته و دنده را روی R که قرار می دهیم . دست خود را پشت صندلی شاگرد به گونه ای که کاملا عقب را مشاهده کنید، بگذارید. کمی گاز دهید. یادتان باشد در دنده عقب، وقتی فرمان را به سمت چپ بچرخانید، عقب ماشین نیز به سمت چپ میچرخد .
نکات کلیدی آموزش رانندگی
بسیاری از افراد از نشستن پشت فرمان برای اولین بار میترسند. در آموزش رانندگی برای افراد ترسو، برای از ببین بردن ترس، بهترین مورد، انتخاب مربی ماهر و مسلط، با تجربه کاری بالا است.نشستن در کنار فرد مسلط، به شما اعتماد می بخشد. رانندگی را از محیط های آرام و خلوت شروع کنید. برای خود لیست مهارت تهیه کنید و زمانی که مهارت مورد نظر را به دست آوردید، به سراغ مورد بعدی در لیست بروید.
رعایت فاصله مناسب با اتومبیل جلویی، رعایت حق تقدم، توجه به تابلو ها و هشدارها، رانندگی با احتیاط، سبقت از سمت چپ، کاهش سرعت قبل پیچ ها، عدم استفاده از تلفن همراه، خونسرد بودن، دقت و هوشیاری در رانندگی، رانندگی با سرعت مطمئنه و… از مواردی هستند که در رانندگی می بایست کاملا در نظر گرفته شوند. حتما برای عابران پیاده حق تقدم در نظر بگیرید. از جملات مثبت برای جذب انرژی مثبت به خود، در هنگام رانندگی استفاده کنید. اگر تازه کار هستید، در لاین وسط یا لاین دوم در سمت راست که سرعت ماشین ها نسبت به بقیه کمتر است، برانید. با رعایت کردن قوانین راهنمایی و رانندگی، این اطمینان را داشته باشید که هیچگاه با اتومبیل دیگری برخورد نخواهید کرد.به بوق ها و ویراژ دادن سایر ماشین ها اصلا توجه نکرده و به رانندگی خود ادامه دهید.