نشانه آریتمی قلب
ژوئن 24, 2019انواع سالاد ایتالیایی
ژوئن 25, 2019بیماری اوتیسم
در این مقاله که با عنوان رابطه صرع و اوتیسم است می خواهیم کمی درباره بیماری اوتیسم صحبت کنیم چرا که در مقالات دیگر در سایت دانشجو درباره بیماری صرع و قرص گاباتین برای درمان آن صحبت کرده ایم. این بیماری اصولا تا 3 سالگی نسانه ای خود را نمایان می کند، این بیماری اصولا با نام در خودماندگی نیز شناخته می شود. کسانی که دچار این بیماری هستند اصولا جواب هایی بی ربط به سوالات می دهند و دارای حرکات ناگهانی دست و پا هستند آنها اصولا از تغییر فراری هستند و این بیماری در پسران شایع تر از دختران است. شرایط زندگی از جمله شرایط اقتصادی، اجتماعی و غیره تاثیری بر بروز این بیماری ندارد. ممکن است در حواس پنج گانه این افراد نیز اختلالاتی دیده شود. این افراد اصولا در بازی ها و کار های گروهی خوب عمل نمی کنند و دارای مشکل هستند. این افراد اصولا پرخاشگر می باشند و عصبی هستند.
رابطه صرع و اوتیسم
یکی از دارو های مواثر برای درمان صرع گاباتبن است. رابطه صرع و اوتیسم تقریبا ثابت شده است، طبق تحقیقات انجام شده اکثر افرادی که دچار اوتیسم می شوند از بیماری صرع رنج می برند، در واقع می توان گفت بیشتر افرادی که دچار اوتیسم می شوند در کودکی خود به صرع دچار بوده اند. به یاد داشته باشید که هرچه سن بروز تشنج در کودکان کمتر باشد میزان بروز بیماری اوتیسم در آنها افزایش می یابد، همچنین اگر در آزمایشات و سی تی اسکن های افرادی که به صرع دچارند مشکل وجود داشته باشد احتمال ابتلای این افراد به اوتیسم بالا تر می رود. اما از آنجایی که کودکان کمی به بیماری اوتیسم دچار هستند تحقیقات درباره این بیماری به حد کافی موجود نمی باشد. همانطور که می دانید میلیارد ها سلول عصبی در مغز وجود دارد که با نام نرون ها شناخته می شوند و وظیفه آنها رساندن پیام های عصبی به مغز هستند. جالب است بدانید پیام های عصبی در نرون ها به وسیله ناقل های شیمیایی جابجا می شود. زمانی که فردی که دچار صرع است و تشنج می گیرد به صورت یک دفعه و زیاد کلی پیام های عصبی وارد مغز می شوند و این مسئله اصلا برای مغز خوب نمی باشد و موجب آسیب به آن می شود. در این گونه موارد به علت آنکه تعداد این پیام ها زیاد است فرد کنترل خود را از دست می دهد و روی زمین می افتد، عضلات فرد دچار انقباض می شوند و این مسئله موجب بروز سردرد و به وجود آمدن حالت گیجی در فرد می شود و این موارد ممکن است چند روز پس از بروز حمله ادامه داشته باشد. در کشور عزیز خودمان ایران تقریبا می توانم گفت 5 تا 6 میلیون نفر به صرع مبتلا می باشند. بکب از عوامل اصلی بروز صرع نرسیدن خون به مغز می باشد.
صرع در كودكان مبتلا به اوتيسم
بهتر است بدانید که كودكانی كه مشكل صرع دارند به علاوه بر مشكلات جسمی که دارند از نظر تحصيلی بسیار دچار مشکل می شوند. بيشترين گزارش معلم ها در باره بیماران صرع افت تحصيلی و البته ایجاد مشكلات در ديكته و نوشتن دانشآموزان است. حالت گیجی و مشکلاتی از این قبیل که برای این دانش آموزان به وجود می آید در کل تمرکز آنها را نسبت به درس کمتر می کند و موجب می شود آنها دقیقه های زیادی را به جایی خیره بمانند.
خبر خوب اینکه بیماری صرع کاملا قابل درمان و البته قابل كنترل است، از این رو برای كنترل حملات صرع شما راهكارهای زیادی وجود دارد كه فرد با انجام آنها می تواند زندگی خود را به حالتی عادی برگرداند. برای مثال افرادی که با این بیماری دست و پنجه نرم می کنند باید از انجام بعضی از فعاليتهای ورزشی که سنگين است اجتناب كنند و يا در مورد افراد و بزرگسالان در صورت انجام پياده روی های متداوم به صورت روزانه یا کوه نوردی نوصیه می شود، اما بهتر است در این مواقع فرد دیگری کنار آنها باشد تا در صورت بروز حمله دچار مشکل نشوند. به یاد داشته باشید که ورزش و البته فعاليتهای سبک ورزشی منجر به كاهش ميزان تشنج خواهد شد. به یاد داشته باشید نوع تغذیه شما برای درمان این بیماری بسیار با اهمیت است سعی کنید بیشتر از ميوه و سبزيجات، پروتيين ها، لبنيات استفاده کنید.
وظیفه جامعه در اطلاع رسانی صرع
یکی از موارد مواثر در درمان این بیماری اطلاع رسانی جامعه می باشد، این کار می تواند از طریق رسانهها و آموزش ها به صورت گروهی در مراكز درمانی و مدارس انجام شود این کار موجب شناخت این بیماری توسط عموم مردم می شود و بسیاری را نجات می دهد. اين شناخت و این آموزش ها موجب میشود كه زمانی که افراد با تشنج و صرع رو برو می شوند به جلو بیایند و به او کمک کنند. این مسئله حتما موجب می شود تا فرد اصلا احساس تنهایی نکند و در راطه با كودكان و دانشآموزان بسيار مهم است چرا كه از نظر روحی اين مشكل به خودی خود روی تحصیل فرد مبتلا تاثیر دارد و این درک کردن می تواند موجب بهتر شدن او شود و موجب می شود او خود را تنها حس نکند.