تبریک تولد برادر
فوریه 25, 2019درمان کمر درد با گاباپنتین
فوریه 26, 2019وظایف کبد در بدن انسان
- تولید صفرا
- تنظیم قند خون
- سوخت و ساز چربیها
- تولید پروتئین های پلاسمای خون
- از بین بردن میکروبهای واردشده به بدن
- ذخیرهی بسیاری از ویتامینها و برخی فلزات مانند مس و آهن
آدنوپاتی کبد چیست
در پاسخ به این سوال شما که آدنوپاتی کبد چیست، باید گفت آدنوپاتی یعنی التهاب گره های لنفاوی موجود در کبد که به آن سیروز کبد نیز می گویند. در این بیماری توده هایی کوچک در بافت های بدن شکل می گیرند. نام این توده ها را گرانولوما می نامند آنها دسته ای از سلول های ایمنی بدن هستند. در بعضی از مبتلایان این توده ها از بین نمی رود و موجب التهاب بافت و حتی زخم شدن می شود. این بیماری تقریبا ممکن است، همه بافت های بدن را درگیر کند. زمان وقوع این بیماری بیشتر در سنین بین 20 تا 40 سال است و بیشتر خانم ها درگیر این بیماری می شوند. این بیماری برای کودکان بسیار نادر است. این بیماری به اشکال مختلفی خود را نمایان می کند. گاهی یک عضو بدن را درگیر می کند و گاهی دیگر به دیگر عضو ها سرایت می کند. این بیماری اصولا به صورت تدریجی بروز پیدا می کند. برای گرفتن پاسخ آدنوپاتی چیست با ما همراه شوید.
درمان آدنوپاتی
معمولا درمان این بیماری به صورت مستقیم انجام نمی شود در واقع گره های لنفی به خودی خود درمان نمی شوند بلکه پزشک علل بروز این بیماری را مورد برسی قرار می دهد و سعی در درمان آنها می کنند. درمان های خانگی مثل کمپرس آب گرم و همینطور آیس پک برای تسکین درد مناسب است. همچنین دارو های مسکن همچون استامینوفن و بروفن برای تسکین این درد ها مناسب است. اگر این تورم در گره های لنفی بر علت وجود عفونت باکتریایی باشد، دکتر به شما آنتی بیوتیک تجویز می کند. اما به یاد داشته باشید آنتی بیوتیک ها در مورد عفونت های ویروسی مؤثر نیستند. با خواندن ادامه این مطلب متوجه می شوید آدنوپاتی کبد چیست.
انواع سیروز عبارتند از
الکلی
متفرقه
قلبی
صفراوی
سوخت و سازی
کریپتوژنیک و متعاقب ویروسی
علت به وجد آمدن سیروز کبدی
شایع ترین علت بروز سیروز کبد مصرف دراز مدت الکل است ولی عوامل دیگری نیز می توانند روی سیروز تاثیر گذار باشد اما بیشترین تاثیر را، ویروس های هپاتیت B وC و Dدارند. برخی از بیماران به علت وجود بیماری های ارثی از جمله فیبروزکیستیک، که کمبود آنزیمی به نام آلفا آنتی تریپسین، گالاکتوزومی و بیماری ذخیرهای گلیکوژن به سیروز مبتلا میشوند. دو اختلال دیگر وجود دارند که ممکن است به سیروز تبدیل شوند. یکی از آنها ویلسون است که به علت تجمع مس در بدن ایجاد می شود و دیگری هموکروماتوز است که به علت ذخیره بیش از حد آهن است. در بیماران ویلسونی مس در مغز و کلیهها و قرینه رسوب میکند. در هموکروماتوز آهن زیادی جذب میشود و در لوزالمعده، پوست، مخاط روده، قلب، غدد و کبد رسوب میکند. امیدوارم با خواندن این مطلب متوجه شده باشید آدنوپاتی کبد چیست.