درمان بیماری صرع
می 6, 2019داروهای آسم
می 7, 2019آریتمی قلبی چیست
آریتمی قلبی در واقع زمانی را می گویند که ضربان قلب شما غیر طبیعی و خارج از ریتم خودش می شود. اگر ریتم ضربان قلب شما منظم باشد به این صورت است که این ریتم طبیعی قلب از گره سینوسی آغاز می شود و از گره های دهلیزی رد می شود و در نهایت در بطن ها منتشر می شود، پس در این فرمولاسیون تحریک الکتریکی ابتدا از دهلیز شروع می شود و با فاصله کمی بتن ها را منقبض می کند. به یاد داشته باشید میزان ضربان قلب نرمال در هر دقیقه 60 تا 100 ضربه است. در رابطه با این سوال شما که آریتمی قلبی چیست باید بگوییم در کل آریتمی قلبی چهار نوع دارد : ضربان اضافی، تاکیکاردی فوق بطنی، آریتمی بطنی و برادی کاردی. برادی کاردی زمانی رخ می دهد که ریتم قلب کند تر از حالت عادی شده باشد. اما تاکی کاردی زمانی رخ می دهد که ریتم قلب تند تر از حالت عادی شده باشد. برادیکاردی ممکن است فیزیولوژیک باشد مانند وجود این مسئله برای افراد ورزشکار و گاهی ممکن است پاتولوژیک باشد مانند برادیکاردی که به علت سکته مغزی به وجود می آید. نوع پنجمی از برادیکاردی وجود دارد که آن را پریودیک می نامند، پریودیک موجب می شود ضربان قلب بین 30_120ثانیه از بین میرود و اصولا دلیل بروز این مشکل ناتوانی عضلات قلب می باشد، راهکار برای درمان آن این است که شما باید در ده روز اول ماه روزی یک قرص ب6 مصرف کنید تا منیزیم از دست رفته را به دست بیاورید. دو مورد دیگر برای آریتمی های قلبی وجود دارد و با نام های فیبریلاسیون دهلیزی و فیبریلاسیون بطنی شناخته می شوند. در ادامه در رابطه با آریتمی قلبی و درمان آن برای شما آورده ایم.
آریتمی قلبی و درمان
آریتمی قلبی و درمان آن بسیار با اهمیت است و باید دقت شود که حتما به موقع و با داروهای مناسب انجام شود. به یاد داشته باشید که درمان آریتمی قلبی بر اساس نوع آریتمی انجام می شود و اصلا این که شما و همسرتان هر دو آریتمی قلبی دارید موجب نمی شود که دارو هایی یکسان را نیز داشته باشید. به عنوان مثال اگر آریتمی قلب شما به علت تندی و شدت ضربان باشد با تجویز یکسری داروهای تنظیم کننده ریتم قلب نرمال می شود اما در مواردی دیگر که وضعیت بیمار وخیم تر باشد باید به بیمارستان مراجعه شود و با الکتروفیزیولوژی و ابلیشن که در میان مردم با نام سوزاندن شناخته می شود این مشکل را بر طرف نمایید. از طرفی دیگر اگر آریتمی و جود داشته باشد و علت بروز آن کند بودن ضربان قلب باشد، در این شرایط با تعبیه باتری این مشل نیز قابل کنترل است بدین گونه که بیمار با یک جراحی که حتی نیاز به بی هوشی ندارد، از طریق رگ بیمار، سیم هایی داخل قلب او کار گذاشته می شود این سیم ها به کمک یک باتری که در زیر قفسه سینه قرار می گیرد کار می کنند. یکی از دیگر راهکار ها تغییر در شیوه زندگی است. دارو های ضد انعقاد خون برای کاهش لخته شدن خون مناسب است و از بروز سکته مغزی جلوگیری می کند. مواردی چون پروتکل آمیودارون نیز در درمان آمیودارون بسیار مواثر هستند برای اطلاع از این موارد با سایت دانشجو همراه باشید. جراحی نیز یکی از دیگر راهکار های درمان است. انهدام و یا تخریب بافت قلبی نیز به عنوان یک گزینه برای شما وجود دارد.
علت آریتمی قلب
همانطور که می دانید علت های گوناگونی برای ایجاد آریتمی قلبی وجود دارد. این موارد می توانند شامل آریتمی مادر زادی باشد که اصولا افرادی که این مشکل را دارند به این علت است که قلب آنها دارای یک عصب اضافه است یا ممکن است جداره قلب آنها نازک یا کلفت باشد و موجب آریتمی قلبی شده است. در ادامه در رابطه با آریتمی قلبی و درمان برای شما نوشته ایم.
نشانه های آریتمی قلب
آریتمی قلبی یکی از بیماری هایی است که نشانه های آن بسیار واضح است چرا که زمانی که شما دچار این مشکل می شوید ضربان قلب شما آنقدر اختلال ضربان نبض شما ملموس است که حتما آن را حس خواهید کرد از این رو است که پزشکان به افراد بالای 40 سال می گویند اگر متوجه هر گونه آریتمی شدید حتما به پزشک مراجعه کنید و ایشان را در جریان قرار دهید. بررسی ضربان قلب به این صورت است که از روی مچ دست و در انتهای شست دست، سرخرگی عبور می کند و از آنجا که این رگ روی استخوان واقع شده است، ضربان نبض شما به راحتی با لمس انگشتان احساس می شود. روش انجام این تست به این صورت است که شما می توانید انگشت سبابه و انگشت وسطی خود را روی این رگ قرار بدهید و ضربان قلب خود را بشمارید اگر در یک دقیقه بین 60 تا 100 بود که ضربان قلب شما نرمال است اما اگر بیشتر یا کمتر از این میزان استاندارد بود شما به آریتمی قلبی دچار هستید و باید به پزشک مراجعه کنید. یکسری عوامل موجب می شوند قلب شما منظم کار نکند و دچار مشکل شود این موارد را در زیر این پاراگراف برای شما به صورت موردی آورده ایم این موارد شامل :
- دیابت
- حمله قلبی
- استرس زیاد
- برخی داروها
- فشار خون بالا
- زخم بودن قلب
- مصرف دخانیات
- ناراحتی غده تیروئید
- مصرف مکملهای غذایی
- وجود دیگر بیماریهای قلب
- نوشیدن قهوه بیش از حد مجاز
- بعضی از درمانهای گیاهی نا درست
- مصرف بیش از اندازه و نامناسب دارو
- تغییر در ساختار قلب به شکلی نا معلوم