کدام حیوان معده ندارد
مارس 2, 2019بیماری آدنوپاتی چیست
مارس 3, 2019دستور العمل پخت سوپ با سورل
همه مواد پایین را به غیر از برگ های سورل با هم در چهار فنجان آب در داخل یک ظرف بریزید و آن را بجوشانید.
این مخلوط را از روی گاز بردارید و برگ های خشک شده سورل را به آن اضافه کنید. آنها را با هم مخلوط کنید و
بگذارید که به مدت یک روز همینطور بماند. در ادامه خواص سورل را برای شما آورده ایم.
آن را داخل یخچال گذاشته و پس از خنک شدن سرو کنید.
مواد لازم :
نزدیک به دو فنجان برگ های خشک سورل
یک قاشق غذا خوری برنج
یک قاشق غذا خوری آب پرتغال
کمی دارچین
یک قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
یک فنجان شکر
احتیاط در خوردن سورل
مانند همه گیاهان دیگر در مقابل خواص سورل می تواند اثرات نامطلوبی داشته باشد. پس باید در مصرف آن اعتدال را رعایت فرمایید. از آنجا که سورل دارای مقدار قابل توجهی اگزالیک اسید است قابلیت بدن را در جذب کلسیم پایین می آورد، از این رو مصرف بیش از حد آن می تواند باعث به وجود آمدن سنگ کلیه شود. به یاد داشته باشید با بالا رفتن سن این گیاهان میزان اگزالیک اسید آن بالاتر می رود. همچنین هیچ وقت سورل را در ظرف های آلمینیومی یا آهنی حرارت ندهید چرا که اسید اگزالیک با فلز واکنش انجام می دهد و سمی و ناسالم می شود. مصرف زیاد این گیاه موجب تهوع، اسهال، درد معده ، سرگیجه، استفراغ و بیماری های کبد می شود. این گیاه برای افرادی که دچار بیماری های پوستی هستند یا آسم دارند مضر است از این رو نبایند مصرف کنند.
خواص سورل
یکی از خواص سورل تقویت بینایی است : اگر به تازگی مشکلات بینایی پیدا کرده اید حتما از این گیاه استفاده کنید چرا که این گیاه سرشار از ویتامین A است.سورل به کاهش وزن کمک می کند : سورل سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین ها و کربوهیدرات ها می باشد. اما حاوی مقادیر ناچیزی چربی است و کالری بسیار کمی دارند. از این رو مصرف آن به کسانی که قصد لاغری دارند توصیه می شود. سورل از بروز سرطان جلوگیری می کند : اسید اگزالیک موجود در سورل از بروز سرطان و تومورها جلوگیری می کند. اما به یاد داشته باشید که به اندازه از آن استفاده کنید، چرا که مصرف بیش از حد آن می تواند مضر باشد. این گیاه علاوه بر ویتامین و مواد معدنی دارای کلروفیل و کاروتنوئید می باشد که با سرطان سینه مبارزه کرده و آن را درمان می کند. برای اطلاع از خواص درمانی سورل با ما همراه باشید.
نکاتی درمورد ترشک
ترشک یا سورل یک گیاه سبز و پر برگ است که درباره خواص سورل زیاد گفته اند. از آن در پخت غذا نیز استفاده می شود. سورل چند نوع دارد اما فقط دو نوع آن است که در غذا استفاده دارد. ترشک های ساده و کوچک برگهای پهنی دارند، آنها به صورت وحشی در طبیعت یافت می شوند. اما ترشک های فرانسوی دارای برگهای کوچک تری هستند و بیشتر در باغچه های خانگی کشت می شود. برگهای این گیاه در آشپزی نیز استفاده می شوند و طعم آنها طعمی شبیه به لیمو است. طعم ترش آن به علت وجود اسید گزالیک است. از گیاهان جوان تر این گیاه برای سوپ و دمنوش بهره می برند. اگر می خواهید با این گیاه سالاد درست کنید باید برگ های نازک تر را انتخاب کنید.