فرشاد زندی کیست؟
دسامبر 26, 2018خواص درمانی آویشن
دسامبر 27, 2018خرخر کردن
قبل از اینکه به درمان خرخر بپردازیم بهتر است بدانیم علت های خر خر کردن چیست؟ علائم وعلت های خرخر کردن در افراد مختلف متفاوت می باشد. مثلا خرخر کردن در آقایان نسبت به خانوم ها بیشتر است. یا در کودکان علت خرخر کردن می تواند بزرگی لوزه باشد.
در موارد بسیاری خرخر کردن باعث آزار فرد واطرافیانش می شود و در بعضی مواقع خیلی هم این موضوع آزار دهنده نیست و نیاز به درمان ندارد. خرخر کردن زمانیکه با مشکلات تنفسی روبرو باشد احتیاج دارد که درمان شود. در مطلب امروز درباره روش درمان خرخر صحبت خواهیم کرد.
علت های خرخر کردن
- پولیپ بینی
- سینوزیت
- ایجاد تومور یا ضایعه ای در داخل بینی
- چسبندگی های داخل بینی
- بزرگی لوزه ها
- آویزان شدن کام نرم
- بزرگ بودن زبان
- غبغب
- چانه خیلی پایین
روش درمان خرخر
روش درمان خرخر بسته به علت آن در افراد مختلف متفاوت می باشد. کسی که اضافه وزن دارد یکی از روش های درمان خرخرش کاهش وزن است. زمانیکه خرخر کردن با مشکلات تنفسی همراه باشد نیاز به جراحی دارد. در ادامه به روش درمان خرخر خواهیم پرداخت.
روش ساده درمان خرخر
با بکارگیری یک سری کارها می توان روش ها خرخر را در مواردی که خفیف باشد کاهش داد و آن را درمان کرد. روش درمان خرخر عبارتند از: تغییر وضعیت خواب، کاهش وزن، چسب روی بینی،قطع مصرف برخی از داروها و استفاده نکردن از الکل با انجام دادن این کارها می توانید با مشکل خرخر خود به راحتی کنار آمده و آن را درمان کنید.
خرخر در كودكان
خرخر کردن در کودکان همچون افراد بزرگسال مهم است اغلب مشکل خرخر کردن کودکان بخاطر داشتن لوزه بزرگ است. البته علت های دیگری هم در کوکان وجود دارد مانند اضافه وزن، کوچک بودن چانه، مشکلات فک که این علائم هم به نوبه خود مهم هستند. زمانیکه مسیر تنفس کودکان درحین خواب بسته شود باعث می شود به علت حملات خفگی کودک مدام از خواب بیدار شود که این موضوع باعث افت اکسیژن خون می شود و تغییراتی را در سیستم تنظیم کننده مغز و هورمونها به وجود می آورد.
پیامدهای خرخر در کودکان
- وقتی کودکی دچارخرخر می شود می تواند باعث مشکلات در یادگیری شود
- تاخیر در رشد گفتار
- مشکلات در حافظه
- امکان پیش فعالی ، پرخاشگری و بی توجهی