خواص میوه کنار در بارداری
می 14, 2019اسامی ممنوعه در ثبت احوال
می 14, 2019طرز تهیه سالاد تابستانی
بعضی از میوه ها و سبزیجات مخصوص فصل خاصی از سال می باشند. به همین جهت، در ادامه طرز تهیه سالاد تابستانی را ارائه داده ایم.
طرز تهیه سالاد ذرت شیرین
تعداد: 8 نفر
زمان مورد نیاز: 35 دقیقه
مواد لازم برای تهیه سالاد ذرت
نصف پیمانه سرکه سیب
یک چهارم پیمانه شکر
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
چهار خوشه بلال
نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده به میزان ذرت ها (به مدت بیست دقیقه در آب یخ خیس خورده و سپس آن را کاملا خشک نمایید)
نصف پیمانه خیار، با پوست به اندازه پیازها خرد شود
نصف پیمانه فلفل شیرین نارنجی و یا قرمز
سه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
یک قاشق غذاخوری برگ ریحان
یک قاشق غذاخوری فلفل تند خرد شده
نصف قاشق چای خوری نمک دریایی
نحوه تهیه سالاد ذرت شیرین
1- برای تهیه سس این سالاد ، در یک کاسه شیشه ای ، سرکه ، شکر ، یک قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه را با همدیگر مخلوط نموده تا شکر آن حل گردد.
2- جهت تهیه سالاد ذرت شیرین ، دانه های بلال را جدا نموده و در یک کاسه بزرگ همه مواد را به جز نمک دریایی با یکدیگر مخلوط نمایید.
3- جهت سرو این سالاد، آن را درون ظرف مورد نظر ریخته و در روی آن نصف قاشق چای خوری نمک دریایی بپاشید ، سپس سس را اضافه نموده و سالاد را سریع میل نمایید زیرا خیار و گوجه فرنگی به سرعت آب می اندازند.
طرز تهیه سالاد استیک کبابی
تعداد: 2 نفر (استیک های 85 گرمی)
زمان مورد نیاز: 30 دقیقه
زمان مورد نیاز برای تهیه چاشنی: 30 دقیقه
گریل: 17 دقیقه
مواد لازم برای تهیه سالاد استیک
گیاه روکولا
سس گشنیز
2 پیمانه کاهو پیچ
یک خوشه بلال
230 گرم استیک
2 عدد فلفل شیرین زرد و یا قرمز دو نیم شده
چهار عدد گوجه فرنگی گیلاسی دو نیم شده
2 عدد پیاز سبز
یک چهارم آووکادو کوچک نگینی خرد شده (به صورت اختیاری)
نحوه تهیه سالاد استیک کبابی
1- ابتدا سس گشنیز را تهیه نموده و آن را به دو قسمت تقسیم کنید.(در ادامه آموزش تهیه سس گشنیز را ارائه می نماییم)
2- چربی های استیک را جدا نمایید. هر دو طرف استیک را به طور اریب و به عمق 3 سانتی متر برش داده و استیک را درون کیسه آشپزی بپیچید ، سپس داخل ظرف کم عمقی قرار دهید. به اندازه یک دوم سس گشنیز را روی آن ریخته و کیسه را محکم ببندید ، در نهایت به مدت 30 دقیقه داخل یخچال نگهدارید.
3- بر روی فلفل های شیرین ، ذرت و پیازچه ها به مقدار کم روغن بریزید.
4- استیک و بلال را بر روی توری باربیکیو گذاشته و آن ها را بپزید.
جهت پخت استیک باید حدود 22 الی 30 دقیقه آن را بر روی زغال حرارت دهید تا مغز پخت گردد.
برای تهیه بلال کبابی نیز به مدت 15 الی 20 دقیقه زمان نیاز است. نیمه های فلفل را 8 دقیقه و پیازهای سبز را حدود 4 دقیقه بر روی توری گذاشته تا آن ها کباب شوند.
5- استیک را به صورت لایه هایی باریک برش دهید. فلفل های شیرین و همچنین پیازچه را کاملا ریز خرد نمایید. دانه های ذرت را از هم جدا کنید.
جهت سرو ، برگ های کاهو را درون 2 عدد کاسه مجزا بریزید.
استیک ، سبزیجات گریل شده ، گوجه فرنگی و در صورت تمایل آووکادوی خرد شده را به کاهو اضافه نموده و باقی مانده سس گشنیز را بر روی مواد بریزید. برای آشنایی با خواص روکولا با سایت دانشجو همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه سس گشنیز
3 قاشق غذاخوری آبلیمو
2 قاشق غذاخوری پیازچه ریز شده
2 قاشق غذاخوری گشنیز تازه ریز شده
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری عسل
1 حبه سیر بزرگ (به صورت چهار قاچ شده)
نصف قاشق چای خوری پودر چیلی
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری زیره سبز
نحوه تهیه سس گشنیز
در مخلوط کن تمامی مواد را با هم مخلوط نموده تا همه مواد کاملا خرد شوند.
طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی و ریحان
تعداد: 6 نفر
زمان مورد نیاز: 30 دقیقه با دمای 425 درجه فارنهایت
مواد لازم سالاد گوجه فرنگی و ریحان
1 عدد نان فرانسوی به اندازه متوسط
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 حبه سیر رنده شده
1 عدد کاهوی کوچک خرد شده (به میزان 6 پیمانه)
3 پیمانه برگ تازه ریحان
2 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی به اندازه دو نیم شده
نصف پیمانه دانه کاج شیرین شده
60 گرم پنیر پارمسان
نحوه تهیه
1- سس لیمو را تهیه نموده و آن را کنار بگذارید. (در ادامه آموزش نحوه تهیه سس گشنیز را ارائه می نماییم)
2- فر را با دمای 425 درجه گرم نمایید.
3- باگت را از طول ، به اندازه دو نیم تقسیم کنید.
4- در یک ظرف یا کاسه کوچک ، روغن زیتون و سیر را با هم مخلوط نموده و آن ها را با استفاده از قلم مو بر روی تکه های باگت بمالید.
هر تکه نان را به اندازه 3 یا 4 تکه قسمت نمایید. آن ها را داخل سینی فر چینده و به مدت 3 الی 5 دقیقه بپزید تا برشته گردند. آن ها را کنار گذاشته تا خنک شوند.
5- در یک ظرف بزرگ ، برگ های کاهو و همچنین ریحان را با هم مخلوط نمایید.
در کاسه ای شیشه ای و بلند ، لایه به لایه برگ های سبز ، گوجه فرنگی ، دانه های کاج و پنیر را ریخته و آن ها را با نان های تست شده و همچنین سس لیمو میل کنید.
مواد لازم جهت تهیه سس لیمو:
نصف پیمانه روغن زیتون
1 قاشق چای خوری پوست لیمو به صورت رنده شده
یک سوم پیمانه آب لیموترش
چهار حبه سیر به صورت رنده شده
1 قاشق چای خوری شکر
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
نحوه تهیه سس لیمو
در یک ظرف بزرگ ، تمامی مواد را با هم مخلوط نمایید.
طرز تهیه سالاد ذرت و برنج
تعداد: 10 الی 12 نفر
زمان مورد نیاز: 20 دقیقه
زمان مورد نیاز برای خنک شدن: 1 ساعت
زمان مورد نیاز جهت پخت: 3 دقیقه
مواد لازم سالاد ذرت و برنج
چهار خوشه بلال تازه
به میزان یک و نیم پیمانه برنج پخته و سرد شده
450 گرم گوجه فرنگی گیلاسی به صورت دو نیم شده
1 عدد پیاز قرمز کوچک (به صورت خلالی برش دهید)
1 عدد فلفل چیلی
2 قاشق غذاخوری سرکه برنج
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
کمی سس سالاد
نحوه تهیه سالاد ذرت و برنج
1- دانه های ذرت را به وسیله چاقو جدا نموده و بشویید سپس آن ها را درون آب و نمک در حدود 3 دقیقه بپزید. آبکشی نموده و در گوشه ای گذاشته تا سرد شوند.
2- برنج پخته شده ، پیاز ، گوجه فرنگی و همچنین فلفل چیلی را با هم مخلوط نمایید. آن ها را بر روی ذرت و داخل ظرفی که می خواهید میل کنید بریزید.
3- سرکه و روغن زیتون را اضافه نموده ، سپس نمک و فلفل را به آن اضافه نمایید تا طعم بگیرند. سپس میل کنید.