درمان هلیکوباکتر پیلوری
می 9, 2019درمان توده های گردن
می 11, 2019روکولا چیست
آروگولا که همان روکولا می باشد نوعی سبزی می باشد که منشاء مدیترانه ای دارد و امروزه در تمام سالادها و غذاها از آن به خاطر خواص بسیار زیادی که دارد استفاده می شود. این سبزی معطر دارای طعم تند و تیزی می باشد و ترکیب آن با سبزیجات دیگر بسیار مطبوع می باشد. سبزی روکولا سرشار از ویتامین A، C و K، مواد معدنی، پتاسیم، آنتی اکسیدان، منگنز، آهن و کلسیم می باشد.
سبزی معطر و خوش طعم روکولا دارای قند کمی بوده و همچنین از کالری ، کربوهیدرات و چربی کمی برخوردار می باشد و به همین دلیل است که در بسیاری از غذاها از آن استفاده می شود. در ادامه میخواهیم درباره طرز تهیه سالاد روکولا بیشتر برایتان صحبت کنیم
مواد لازم برای تهیه سالاد روکولا
برای تهیه کردن سالاد روکولا ابتدا به مواد اولیه برای تهیه این سالاد نیاز داریم مواد لازم برای تهیه سالاد روکولا شامل مواد زیر می باشد:
۱. روکولا : ۴۰ گرم
۲. کاهو نصف فنجان
۳. تربچه ۶ عدد
۴. نعنا ۱۲ برگ
۵. گردو ساطوری شده یک پیمانه
۶. پنیر فتا ، نمک ، فلفل ، روغن زیتون و سرکه سیب به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد روکولا
برای تهیه سالاد روکلا در ابتدا کاهوها را با دقت شسته و آنها را به قسمتهای کوچک تقسیم کنید بعد از آنکه کاهو ها را به تکه های کوچک تقسیم کردید یک دسته از روکولاها را به کاهو های خرد شده اضافه کنید. تربچه را به تکه های کوچک تقسیم کرده و به کاهو و روکولای ظرف خوداضافه کنید همزمان با اضافه کردن تربچه ها گردوهایی را که از قبل ساطوری کرده اید به مواد خود بیافزایید. در انتهای کار برگ نعنا و بعد از آن پنیر ،نمک فلفل و روغن زیتون و سرکه سیب را به مواد سالاد خود اضافه کنید. اکنون سالاد روکولای شما آماده سرو کردن می باشد.
همانطور که مشاهده کردید طرز تهیه سالاد روکولا خیلی هم سخت نیست و شما با همین مواد اولیه کم می توانید سالاد خوشمزه و مقوی رابرای اعضاء خانواده خود تهیه کنید
خواص روکولا
در مطالب بالا طرز تهیه سالاد روکولا و خود روکولا توضیحاتی را برایتان ذکر کردیم و عنوان کردیم که این سبزی مدیترانه ای دارای خواص بسیاری نیز می باشد. از خواص سبزی مدیترانه ای آروگولا یا همان روکولا عبارتند از: کاهش ریسک سرطان، کمک به کاهش وزن، کنترل فشار خون، سم زدایی بدن، حفظ انرژی بدن، تقویت سیستم ایمنی، تقویت بینایی و تقویت استخوانها
کنترل فشار خون با روکولا
در مطالب بالا گفتیم که یکی از خواصی که روکولا دارد این است که می تواند فشار خون را کنترل کرده و آن را کاهش دهد. همانطور که گفتیم روکولا سرشار از پتاسیم می باشد و همین موضوع باعث شده که یکی از بهترین گیاهانی باشد که برای درمان وکنترل فشار خون می توان از آن استفاده کرد.
پتاسیم موجود در روکولا می تواند به کلیه ها کمک کند تا سدیم بیشتری را در هنگام ادرار دفع کنند و همین موضوع باعث کاهش فشار خون نیز می شود. بنابراین اگر شما هم جزء آن دسته از افراد هستید که با بیماری فشار خون مواجه می باشید پیشنهاد می کنیم این گیاه را در وعده های غذایی و خوراکی خود قراردهید تا فشار خون خود را بتوانید به راحتی کنترل کنید.
در مطالب بالا درباره طرز تهیه سالاد روکولا اطلاعاتی را در اختیار شما قرار داده ایم در ادامه می خواهیم انواع سالادهایی را که می توان با این سبزی مدیترانه تهیه کرد به شما معرفی کنیم.
سالاد روکولا با درسینگ دانه چیا همراه مرغ گریل
برای تهیه سالاد روکولا بادرسینگ دانه چیا و بهرمندی از خواص روکولا در ابتدا به موادی که لازم است برای تهیه این سالاد در دسترس داشته باشیم اشاره خواهیم کرد.
مواد لازم:
- سینه مرغ: 75 گرم
- کاهو: 60 گرم
- دانه چیا: 20 گرم
- روکولا: 7 گرم
- گوجه گیلاسی نارنجی: 25 گرم
- گوجه گیلاسی: 25 گرم
- روغن:20 میلی لیتر
نمک: به مقدار لازم - فلفل سیاه: به مقدار لازم
- درسینگ دانه چیا: 30 میلی لیتر
- فویل آلومینیومی: 0.12 متر
بعد از اینکه مواد لازم برا برای تهیه سالاد روکولا بادرسینگ دانه چیا آماده کردید حال نوبت طرز تهیه سالاد روکولا می باشد برای تهیه این سالاد باید مراحل زیر را انجام دهید.
ابتدا دمای فر را در 200 درجه سانتیگراد بگذارید و کف سینی فر خود را با فویل آلومینیومی بپوشانید. در یک ظرف جدا ترجیح کاسه دانه چیا را با 5 برابر آب و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. بعد از گذشت 15 دقیقه مخلوط آماده خود را روی سینی فر کاملا پخش کنید و سینی را در داخل فر داغ قرار دهید تا مخلوط شما خشک شود.
سینه مرغ را به صورت نتزک واز طول آن نصف کنید. دو سوم از روغن را در کاسه ریخته به آن کمی نمک و فلفل اضافه کنید مرغ را در داخل کاسه مخلوط قرار دهید و برای نیم ساعت بگذارید در یخچال بماند. در این زمان تابه گریل را روی حرارت بالا قرار دهید و زمانیکه تابه داغ شد دو طرف سینه مرغ را در آن گریل کنید.
مخلوطی را که د رابتدای کار در فر گذاشته بودید از فر بیرون آورده و آنرا به تکه های کوچکتر تقسیم کنید. دقت داشته باشید که مخلوط شما باید بطور کامل خشک شد هباشد و اگر کاملا خشک نشده بودند مجددا در فر قرار دهید تا کاملا خشک شود.
سبزی مدیترانه ای روکولا همانطور که اشاره کردیم دارای خواص بسیاری می باشد که برای اکثر بیماری ها می توان از این سبزی مدیترانه ای که طعم تند و تیزی مانند نعناع دارد استفاده کنید که هم طعم بینظیری به غذاها و سالادهای خود دهید وهم سلامت بدن خود را ایمنی سازید.