کدام حیوان با یک چشم می خوابد
آوریل 7, 2019آمیودارون چیست
آوریل 8, 2019موارد مصرف گاباپنتین
قرص گاباتین در ابتدا تنها برای درمان صرع تجویز می شد، اما امروزه برای مشکلات مختلفی از جمله کاهش درد های عصبی از جمله کمر درد های شدید و همینطور سردرد های میگرنی شدید درمان نیستاگموس و نیز کاهش دردهای نوروپاتیک (عصبی) استفاده میکنند. البته این دارو نام های تجاری مختلفی دارد و با نام های گوناگونی شناخته می شود. از جمله این نام ها میتوان از نورونتین، آپوگاباپنتین، نوروپنتین نام برد. به یاد داشته باشید از آنجا که عوارض قطع قرص گاباپنتین بسیار خطرناک است بهتر است در هنگام مصرف و قطع آن حتما تحت نظر پزشک قرار بگیرید.
عوارض جانبی گاباپنتین
گاباپنتین نیز مانند هر داروی دیگری می تواند اثرات جانبی زیادی داشته باشد. البته ممکن است شما به هیچکدام از این عوارض جانبی برخورد نکنید و البته این احتمال هم نیز وجود دارد که شما در یک زمان به چند مورد از این عوارض با هم مبتلا شوید. همچنین به یاد داشته باشید که یکدفعه این قرص را قطع نکنید چرا که عوارض قطع قرص گاباپنتین می تواند کاملا خطرناک باشد. یکی از مسائلی که در زمان مصرف این قرص باید به آن توجه کنید این است که اگر علائم و موارد آلرژیک را حس کردید باید سریعا با اورژانس تماس بگیرید، چرا که این موقعیت کاملا اضطراری می باشد. این علائم می تواند شامل موارد زیر شوند :
- خارش و قرمز شدن چشم ها
- آبریزش بینی
- افزایش حملات تشنج
- خواب آلودگی
- مشکل در حفظ تعادل
- خشکی دهان و گلو
- تنگی نفس
- تورم لب و زبان
- ضعف شدید
- خستگی
- بی حالی
- تاری دید
- دوبینی
- سرگیجه بخصوص در زمان بلند شدن از زمین
- سیاهی رفتن چشم
عوارض قطع قرص گاباپنتین
همان طور که می دانید قطع ناگهانی دارو ها می تواند خطراتی را به همراه داشته باشد. اما به یاد داشته باشید گاباتین یکی از آن قرص هایی است که اگر به شکل یک دفعه و بدون دستور پزشک قطع شود می تواند عوارض زیادی را در پی داشته باشد. چرا که قطع خودسرانه این دارو می تواند عوارض جبران ناپذیری را در پی داشته باشد. قرص گاباتین از آنجا که برای درد های عصبی و کنترل تشنج و صرع تجویز می شود تاثیر مستقیم روی اعصاب بدن ما دارد و عوارض قطع قرص گاباپنتین بسیار زیاد است، از این رو نباید بدون دستور پزشک به صورت خودسرانه قطع شود.
گاباپنتین با چه داروهایی تداخل دارد
به یاد داشته باشید که قرص گاباتین از آن دسته قرص های حساس است، از این رو زمانی که پزشک می خواهد این قرص را برای شما تجویز کند همه قرص های مصرفی خود را به پزشک اطلاع دهید تا از تداخل نداشتن آنها اطمینان حاصل کنید. همچنین دارو های گیاهی نیز می توانند با این قرص تداخل پیدا کنند، در ضمن اگر شما دارو های روان گردان استفاده می کنید و یا معتاد هستید حتما با پزشکتان این مسئله را بازگو کنید. گاباتین با انواع قرص های خواب آور و آرامش بخش می تواند تداخل داشته باشد. همچنین با دارو های که برای افسردگی تجویز می شوند و همینطور صرع و تشنج، شل کننده عضلات ، مسکن ها، متادون ، ترامادول، سایمتیدین ، مورفین می تواند تداخلات جدی داشته باشد. برای اطلاع از عوارض قطع گاباپنتین با سایت دانشجو همراه شوید.