چطور بر ترس از رانندگی غلبه کنیم؟
ژوئن 16, 2019کدام حیوان اهلی نمی شود
ژوئن 16, 2019توصیه های غذایی برای از بین بردن هلیکوباکتر پیلوری
یکی از راهکار ها که می تواند از طولانی شدن عوارض هلیکوباکتر پیلوری جلوگیری کند و درد و سوزش این ناحیه را کم کند، انجام آزمایش میکروب معده برای شروع درمان می باشد و یکی از دیگر عوامل پیروی از توصیه های غذایی می باشد، شما با رعایت این موارد می توانید پروسه درمان خود را کوتاه تر کنید و البته نتیجه بهتری بگیرید. این موارد شامل : خوب جویدن غذا، عدم مصرف وعده سنگین غذا قبل از خواب، خوردن وعده های کم و مکرر، خوردن میوه و سبزیجات سالم و تازه، خوردن انواع مغز ها به خصوص خوردن بادام هندی، خوردن غذاهای دریایی، مصرف گوشت گوسفند و جگر نیز برای سلامت معده بسیار مفید می باشند. جالب است که در گذشته نه چندان دور خوردن مواردی که دارای اسید می بودند برای بیمار مضر بودند، اما امروزه خوردن این موارد برای بیمار مضر نمی باشد البته این بستگی به تحمل بیمار نیز دارد. اما به یاد داشته باشید که نوشیدنی های الکلی در همه حالات بر ای بیمار مضر می باشد و می تواند شرایط را وخیم تر کند و البته نوشیدن نوشیدنی های کافئینه مانند قهوه می تواند درد و سوزش این ناحیه را بیشتر کند. مواردی ماند فلفل قرمز اثراتی دوجانبه دارند این به این معنا است که مصرف زیاد آنها حتما موجب زیاد تر شدن شدت علائم و البته بدتر شدن حال بیمار می شود و جالب آنکه مقادیر کم آن موجب افزایش تولید موکوس ها و درواقع بهبود زخم معده شما شود.
به یاد داشته باشید که مصرف یکسری غذا ها می تواند از جدار معده در برابر هلیکوباکتر پیلوری محافظت کند و در واقع مانند سدی دفاعی عمل کند کوچکترین تاثیر آنها می تواند این باشد که این موارد می توانند در کنار درمان دارویی کمک درمان به حساب بیایند.
- یکی از این موارد زردچوبه می باشد : به یاد داشته باشید که عصاره زنجبیل، زردچوبه و قره قاط می توانند موجب ریشه کنی این باکتری شوند.
- یکی از دیگر موارد عسل می باشد.
- مواد غذایی که دارای سولفورفان می باشند نیز یکی از دیگر گزینه های ما می باشند. مواردی مانند کلم ها گزینه های ما می باشند.
- یکی از دیگر عوامل مواثر سویا و مصرف آن می باشد. سویا موجی کاهش التهاب می شود.
- یکی از دیگر عوامل گیاه پونه می باشد، این گیاه علاوه بر آنکه خاصیت ضد اکسیدانی دارد می تواند موجب تخریب هلیکوباکتر پیلوری شود.
- مصرف میوه و سبزی و درواقع آنهایی که دارای ویتامین C و E می باشند نیز می توانند مواثر باشند.
- یکی از دیگر عوامل مواثر در از بین بردن این مشکلات پودر سیر می باشد چرا که این پودر ها خاصیت آنتی بیوتیکی دارند و می توانند این بیماری را به کل ریشه کن کنند.
عوارض هلیکوباکترپیلوری
در لحظه ورود هلیکوباکتر پیلوی به بدن شما حتما عوارضی را ایجاد می کند، به همین دلیل بهتر است در کل اجازه ورود این باکتری به بدن خود را ندهید. ورود این باکتری به بدن می تواند موجب عفونت هایی در معده و البته اثنی عشر بشود و این عفونت ها به مرور زمان اصولا موجب بروز زخم گوارشی می شوند. هلیکوباکتر پیلوری بیشترین دلیل ایجاد زخم معده و عفونت آن می باشد. در گذشته بیشترین دلیل زخم معده را خوردن غذاهای نامناسب می دانستند، اما امروزه به این نتیجه رسیده اند که مواردی شبیه به غذای نا سالم به تنهایی نمی تواند موجب بروز زخم معده شوند. در کل می توان گفت عوارض هلیکوباکترپیلوی می تواند شامل موارد زیر باشد :
- یکی از این عوارض ایجاد زخم می باشد.
- این باکتری موجب آسیب به پوشش محافظتی معده می شود و به روده کوچک نیز آسیب می رساند و از آنجایی که موجب تماس مستقیم اسید معده با مجراهای گوارشی می شود، زخم معده را به وجود می آورد.
- یکی از دیگر عوارض التهاب می باشد.
- وجود باکتری هلیکوباکتر پیلوری حتما موجب تحریک معده و التهاب این بافت می شود.
- یکی از دیگر عوارض این میکروب التهاب می باشد که ممکن است موجب بروز سرطان معده شود.
- این باکتری یکی از فاکتورهای خطر بسیار شایع در ابتلا به سرطان معده است.
عسل در درمان هلیکوباکترپیلوری
یکی از داروهای گیاهی که برای از بین بردن عوارض هلیکوباکترپیلوی به کار می رود، عسل می باشد. طبق تحقیقات انجم شده مصرف عسل حتما می تواند موجب از بین رفتن این باکتری شود و حتی می تواند این باکتری را ریشه کن کند، اما در مواردی که حال بیمار وخیم می باشد ممکن است موجب درمان نشود اما حتما پروسه درمان را کوتاه تر می کند. برای درمان هلیکوباکتر پیلوی بهترین نوع عسل، عسل خام می باشد چرا که این عسل بیشترین اثر ضد باکتری را دارا می باشد.
روغن زیتون در درمان هلیکوباکترپیلوری
یکی از دیگر عصاره گیاهان که برای درمان هلیکوباکتر پیلوی مناسب می باشد، روغن زیتون است. طبق تحقیقات انجام شده در این زمینه روغن زیتون دارای خاصیتی است که می تواند حداقل هشت گونه از این میکروب ها را از بین ببرد. جالب است بدانید که روغن زیتون در محیط اسیدی معده کاملا پایدار است.
هلیکوباکترپیلوری
هلیکوباکتر پیلوی در واقع یک میکروبی است که موجب عفونت معده می شود، یکی از دلایل اصلی ایجاد زخم معده می باشد. البته جالب است بدانید نیمی از مردم جهان این میکروب را در بدن خود نگهداری می کنند ولی از آنجایی که این میکروب در بدن آنها فعال نشده است مشکلی با آن ندارند و قدمی برای درمان آن بر نمی دارند. پزشکان معتقدند بدن این افراد به وجود این میکروب مقاوم است و این میکروب تاثیری روی آنها ندارد. هلیکوباکترپیلوی در کودکان و بزرگسالان کاملا شایع است.
علایم و نشانه های که زمانی که شما دچار این میکروب شده اید نماد پیدا می کنند :
- درد معده
- سوزش سر دل
- حالت تهوع
- استفراغ متداوم
- نفخ همیشگی
- کاهش وزن سریع
- ایجاد مشکلات در بلع
- ایجاد خون در استفراغ یا مدفوع
آگاه باشید که این باکتری می تواند از طریق بزاق دهان، آلودگی با مدفوع یا استفراغ از فردی به فرد دیگر انتقال یابد. یکی از دیگر راهکار های انتقال این بیماری از طریق آب و غذای آلوده می باشد.