روش درمان آسم با بابونه
دسامبر 26, 2018روش درمان خرخر
دسامبر 27, 2018زمانی که تصاویر فرشاد زندی و رضا ضراب منتشر شد این حساسیت بیشتر شد که فرشاد زندی کیست؟
در اخبار اسپانیا و آفریقای جنوبی هم نام او بر سر زبان آمد که زندی کیست…
فرشاد زندی کیست؟
او نام دیگری هم به اسم مسعود زندی دارد.
فرشاد زندی، نفت با طعم سوسیالیستی
فرشاد زندی نام فردی است که در اوراق پاناما به چشم میخورد. زندی در سال ۱۹۹۷ توانست با پشتیبانی مقامات حزب سوسیالیست کارگری اسپانیا، تابعیت این کشور را به دست آورد. زندی که چندی پیش مامورین مالیاتی اسپانیا به ویلای اشرافیاش در حومه مادرید ریختند، متهم به فرار از پرداخت مالیات است. او محل سکونت رسمیاش را دوبی اعلام کرده بود تا از پرداخت مالیات در اسپانیا شانه خالی کند، (این پرونده مالیاتی فرشاد زندی در مجامع عمومی مطرح گردید) ولی در حقیقت بیشتر روزهای سال را در اسپانیا زندگی میکند. به احتمال زیاد زندی در دادگاهی محکوم به فرار از پرداخت مالیات و جریمه خواهد شد. در این روزها فرشید زندی در دادگاه دیگری نیز باید به شکایت گروهی از کارمندان سابق شرکت نفتیاش «استار پترولیوم» پاسخگو باشد. این کارمندان از او به دلیل عدم پرداخت بازخرید سالهائی که برای «استار پترولیوم» کار کردهاند و اخراج بدون دلیل موجه شکایت به دادگاه بردهاند.
فرشاد زندی کیست؟ کلاهبردار نفتی
پس از انتشار ارتباط زندی با سیاستمدار بزرگ ، او سعی داشت رد پای خود را از این رابطه ها بیرون کشد تا به سادگی بتواند همچنان مسیر قبل را ادامه دهد.
فرشاد زندی یک از افرادی بود که در زمان تحریم ها توانست با ارتباطات خود تحریم ها را دور بزند.
شرکت نفتی استار پترولیوم اگرچه دفتر مرکزیاش در مادرید است، ولی در لوکزامبورگ به ثبت رسیده و سهامداران آن شرکتهائی هستند که با استفاده از خدمات «موساک – فونسکا» در بهشتهای مالیاتی به ثبت رسیدهاند. «استار پترولیوم» با وساطت فلیپه گونزالس، رهبر تاریخی سوسیالیستهای اسپانیا و نخستوزیر این کشور اروپائی از سال ۱۹۸۲ تا ۱۹۹۶، توانست مجوز جستجو و استخراج نفت در سودان جنوبی را در محوطهای به وسعت ۴۵ هزار کیلومتر مربع به دست آورد. او در پیامد امضای قراردادی با دولت سودان جنوبی در دفترش در مادرید توانست سرمایههای زیادی را به شرکت نفتیاش جلب کند، ولی این طرح در سطح قرارداد باقی ماند و هرگز پیشرفتی نکرد.
برخی ار رسانههای اسپانیا عکسهائی از امضای این قرارداد در دفتر زندی در مادرید منتشر کردهاند. در این تصاویر در کنار فرشاد زندی و رئیس ستاد ارتش سودان جنوبی پائول مالونگ، نخست وزیر سابق اسپانیا فلیپه گونزالس و برنارد کوشنر، وزیرخارجه سابق فرانسه و از رهبران حزب سوسیالیست این کشور نیز دیده میشوند.
برنارد کوشنر وزیر خارجه پیشین فرانسه و از رهبران حزب سوسیالیست این کشور
البته فرشاد زندی چندین شرکت دیگر هم با استفاده از خدمات «موساک – فونسکا» در کشورهای مختلف به ثبت رسانده است که یکی از آنها «اس پی ماینینگ» موفق شد، باز هم با میانجیگری دوستان سوسیالیستاش مجوز بهرهبرداری از چند معدن در کشور آفریقائی چاد را به دست بیاورد که به علت گسترش جنگهای داخلی هرگز وارد مرحله عملیاتی نشد.
در ازای حمایت سوسیالیستها، فرشاد زندی مخارخ تاسیس و اداره بنیاد «آتمان» در اسپانیا را در سال ۲۰۰۵ متقبل شد. این بنیاد در زمان نخستوزیری یک سوسیالیست دیگر، خوزه لوئیس زاپاترو تاسیس شد و تنها فعالیت آن برگزاری کنفرانسی با عنوان «ائتلاف تمدنها» بود. از جمله همکاران این بنیاد می توان به حجتالاسلام محمد خاتمی، رئیس جمهور سابق جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد. ریاست این بنیاد را زندی به ترزا آراندا که در آن زمان همسر خوزه لوئیس سبریان، مدیر مهمترین شرکت انتشاراتی اسپانیا و ناشر روزنامه پرتیراژ «ال پائیس» بود، محول کرد. سبیریان هم بر مبنای اسناد پاناما شریک فرشاد زندی در شرکت «استار پترولیوم» بود.
زندی با استفاده از روابط پشت پرده خود توانسته دولت مردان را به اهداف خود برساند و در این میان برخی افراد را و تحریم ها را دوربزند.