کدام حیوان صدای بلندی دارد
آوریل 16, 2019خواص روکولا چیست
آوریل 16, 2019مصرف زینک
زینک یک عنصر رایج در پوسته زمین است. زینک در خاک، آب، هوا و بسیاری از مواد غذایی وجود دارد، این عنصر از گذشته تا کنون در زندگی انسان مفید واقع شده است. در گذشته از این قرص برای ترمیم زخم بهره می برده اند اما امروزه از این ماده معدنی برای تنظیم عملکرد آنزیم های بدن و تنظیم فرآیند بیولوژیکی بدن بهره می برند. قرص زینک ایمنی بدن را بالا می برد. از دیگر کمک هایی که زینک به بدن ما می کند می توان گفت زینک سلول های جدیدی را برای ساختن کالوژن سالم برای ترمیم زخم تولید می کند. زینک به بینایی کمک می کند. همچنین این قرص برای ریزش مو و پوست و کاهش وزن نیز بسیار مناسب می باشد. تنها به یاد داشته باشید که مصرف همزمان زینک و آهن باهم تجویز نمی شود.
مصرف همزمان زینک و آهن
درست است که در بعضی از دارو ها دیده شده که هر دو عنصر یعنی زینک و آهن را با هم در خود جای دادند، اما طبق تحقیقات انجام شده مصرف همزمان زینک و آهن توصیه نمی شود. چرا که زمانی که شما این دو دارو را به صورت همزمان مصرف کنید درواقع اثر بخشی هر دو دارو را پایین می آورید و هضم آنها را دچار مشکل می کنند. از این رو زینک و آهن تنها در در شرایطی که فرد دچار مشکل کمبود ویتامین شدید باشد مصرف این دو به صورت همزمان با هم توصیه می شود. همچنین به یاد داشته باشید مصرف این قرص ها با شکم پر اثر بخشی آنها را بالا می برد. اگر مجبور هستید هر دوی این قرص ها را باهم مصرف کنید بهتر است یکی از آنها را بعد از صحانه و یکی دیگر را بعد از نهار مصرف کنید.
مصرف قرص آهن
قرص آهن یکی از قرص های بسیار مفید برای بدن شناخته می شود و بیشتر برای کم خونی تجویز می شود. کم خونی حالتی از است که در آن میزان گلبول های قرمز خون یا همان هموگلوبین کاهش می یابد و تبادل اکسیژن و دی اکسید کربن در بدن به هم می خورد. از عوامل ایجاد کم خونی می توان از خون ریزی، تغذیه نا مناسب و بیماری های ژنتیکی نام برد. برای درمان کم خونی در کنار مصرف قرص آهن به شما توصیه می شود که از غذاهایی که دارای مقادیر زیادی آهن هستند مصرف کنید. به یاد داشته باشید مصرف همزمان زینک و آهن با هم توصیه نمی شود. از جمله از مواد غذایی که سرشار از آهن می باشند:
- گوشت
- تخم مرغ
- غلات
- سبزیجات
- میوه
- مصرف قرص آهن
- ویتامین C
تداخل دارویی با آهن
در کل می توان گفت قرص آهن با یکسری از دارو ها تداخل دارویی نشان می دهد از این رو بهتر است این دارو ها را با هم مصرف نکنید. شما با مصرف بعضی از داروها ممکن است که دچار کمبود آهن شوید که از جمله از این دارو ها می توان از آسپرین، بنازپریل، کاپتوپریل ، سایمیتدین، دی پیریدامول، انالاپریل، اتودولاک، فاموتیدین، هالوپریدول، هایوسایامین، لوترل ، هیدروکسید منیزیم، مواکسیپریل، نابومتون، ناپروکسن، نئومایسین، نیزاتیدین، اگزاپروزی، کوئیناپریل، رامیپریلريا، رانیتیدین، بی کربنات سدیم ، استانوزولول نام برد. از این رو اگر از این دارو ها مصرف می کنید حتما از مواد غذایی ای که دارای آهن بیشتری هستند مصرف کنید.