بهترین روش برای موفقیت داوطلبان شرکت کننده در کنکور کارشناسی ارشد پزشکی
جولای 26, 2020افزایش وام های دانشجویی
سپتامبر 16, 2020مصطفی خواجویی بهترین برنامه نویس پایتون و php
در این مطلب یکی از بهترین برنامه نویسان پایتون را خواهید شناخت که مدتها بر روی پروژه های بزرگ و موفق ایرانی کار کرده و او کسی نیست جز، مصطفی خواجویی دانش آموخته برنامه نویسی از دانشگاه خواجه نصیر.
- زبان های برنامه نویسی
امروزه، از کامپیوترها تقریبا در همه صنایع استفاده می شود. این ماشین ها، دارای طیف وسیعی از کاربردها هستند و در واقع باید گفت کامپیوترها به اشکال گوناگونی ما را احاطه کرده اند. در دهه های اخیر، کامپیوترها نقش اساسی در توسعه بخشیدن به کسب وکارها داشته اند و دارند. آنچه بیان شد موجب شده تا اهمیت زبان های برنامه نویسی روز به روز افزایش بیابد و شرکت های گوناگون در صنایع مختلف، برای پیش برد اهداف خود نسبت به استخدام افراد مسلط به برنامه نویسی اقدام کنند.
امروزه تعداد زبان های برنامه نویسی بسیار زیاد است و هر کدام کاربردهای مختلفی دارند و هر کدام به سبب ویژگی های منحصر به فردی که دارند توسط برنامه نویسان مورد استفاده قرار میگیرند. باید توجه کنید که تمامی این زبان ها مزایا و معایب خودشان را نیز دارند.
نکات جذاب در مورد مصطفی خواجویی:
- بالاترین معدل دانشگاه نه تنها در بین دانشجویان سال های 86 تا 90 بلکه در 20 سال اخیر
- کسب مدال نقره ی جهانی
- 2 دوره شرکت در المپیاد
- کارآفرینی برای بیش از 40 نفر به صورت مستقیم و 40 نفر بصورت غیر مستقیم
- دارای 3 عنوان ثبت اختراع
دلایل مصطفی خواجویی برای استفاده از پایتون
- زبان نویسی پایتون
یکی از زبان های برنامه نویسی مطرح بین برنامه نویسان پایتون است که روز به روز به میزان محبوبیت آن اضافه می شود. پایتون هنوز در ایران جایگاه خود را پیدا نکرده است اما آینده روشنی برای آن میتوان تصورکرد زیرا این زبان کاربردهای فراوانی دارد و در بسیاری از سایتهای بین المللی نیز مورد استفاده قرار گرفته است.
از این زبان برنامه نویسی برای انجام کارهای زیادی از جمله برنامه نویسی هوش مصنوعی، توسعه وب، ساخت اپلیکیشن های موبایل و دسکتاپ استفاده می شود. از پایتون به طور گسترده ای برای توسعه برنامه های کاربردی وب مقیاس پذیر استفاده می شود.
- تاریخچه پایتون
زبان پایتون توسط برنامه نویس بزرگ هلندی به نام خیدوفان روسوم در سال ۱۹۹۱ با هدف برنامه نویسی برای همه ایجاد شد. این زبان محبوب متن باز و شیگرا می باشد. بسیاری از توسعه دهندگان با تاکید بر خوانایی و کارآیی، پایتون را بر بسیاری از زبان های برنامه نویسی دیگر ترجیح میدهند. پایتون به طور گسترده توسط بسیاری از شرکت های بزرگ دنیا مورد استفاده میگیرد.
- زبان عام و همه منظوره پایتون
زبان های همه منظوره بر خلاف زبان های خاص دامنه (DSL) که تنها برای دامنه های خاص کاربرد دارند، در حوزه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. در واقع زبان های DSL صرفا محدود به یک دامنه منحصر به فرد می باشند و اگر به بخش های دیگر نفوذ کنند، قدرت چندانی نخواهند داشت. از آنجایی که زبان پایتون یک زبان عمومی می باشد، تنها محدود به یک زمینه خاص نمی شود. از این رو با برنامه نویسی حرفه ای پایتون به راحتی می توانید در عرصه های مختلف تکنولوژی فعالیت نمایید.
- ویژگی های پایتون
از این زبان برنامه نویسی به طور گسترده در دنیا استفاده می شود و برای آن فرقی نمی کند که هدف شما از استفاده آن ایجاد وب اپلیکیشن و برنامه نویسی دسکتاپ است و یا حتی برنامه نویسی هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، این زبان به بهترین نحو از عهده تمام آن ها بر خواهد آمد و به جرات می توان ادعا کرد که در دیگر زمینه های برنامه نویسی شما را تنها نخواهد گذاشت.
پایتون یک زبان اسکریپتی است که کدهای آن در پلتفرم های لینوکس، ویندوز، مکینتاش، سیستم عامل های موبایل و حتی پلی استیشن قابل اجراست و به دلیل قابلیت های فراوانی که دارد، به یکی از زبان های مورد علاقه برنامه نویسان وب تبدیل شده و شرکتهای بزرگی مثل گوگل، یاهو، اینستاگرام، ناسا، یوتیوب و… در سطح بالایی در حال استفاده از آن هستند. این زبان با قابلیت های فراوان و شگفت انگیزی که دارد تحولی در دنیای برنامه نویسی از توسعه برنامه های تحت وب تا ایجاد بازیهای رایانه ای، بوجود آورده است.
- نقاط قوت پایتون
از مزایا و نقاط قوت این برنامه می توان به پشتیبانی آن از سیستم ها و پلتفرم های متعدد، شیگرا بودن برنامه نویسی آن، کمک به بهبود عملکرد برنامه نویس، امکان مقیاسگذاری پیچیدهترین اپلیکیشن ها و دارا بودن کتابخانه های پشتیبان جامع اشاره کرد.
چرا مصطفی خواجویی از پی اچ پی تعریف می کند؟
زبان برنامه نویسی پی اچ پی (PHP)
اگر قصد برنامه نویسی تحت وب و ساخت سایت های اسکریپتی که در آنها پردازشی صورت می گیرد و نیاز به ارتباط به پایگاه داده دارد، را دارید زبان برنامه نویسی PHP را پیشنهاد می کنیم. حدود 80 درصد وب سایت های اسکریپتی سمت سرور توسط این زبان برنامه نویسی ساخته شده اند. سایت های مثل فیسبوک، تویتر، ویکی پدیا و سیستم مدیریت محتوا وردپرس و … با PHP ساخته شده اند.
- ویژگی های PHP
PHP یکی از محبوبترین زبان های اسکریپت نویسی متن باز (Open-Source) جهان است که به صورت گسترده ای مورد استفاده طراحان وب قرار می گیرد.
PHP یک زبان تفسیرشونده است که اساس و بنیان آن طراحی و ایجاد صفحات پویای وب بوده است. به عبارتی دیگر، کسانی که وظیفه کدنویسی سایت را بر عهده دارند با استفاده از زبان PHP قادر خواهند بود وب اپلیکیشن هایی طراحی کنند که به صورت تعاملی می باشند. منظور از تعاملی بودن وجود قابلیت هایی مانند سطوح دسترسی مختلف برای کاربران، امکان ثبت نام در سایت، پنل کاربری، ذخیره اطلاعات کاربران و بسیاری از امکانات دیگر است که امروزه در تمامی سایتهای امروزی مشاهده می کنیم. زبان برنامه نویسی PHP یکی از زبان های برنامه نویسی سمت سرور است که کاربرد اصلی آن، در پیاده سازی وب سایت های دینامیکی یا پویا است.
- تاریخچه PHP
این زبان برنامه نویسی در سال ۱۹۹۴ توسط راسموس لردورف (Rasmus Lerdorf) و به صورت یک سری توابع کتابخانه ای با زبان C پیاده سازی شد. در فاصله کوتاهی، نسخه دوم PHP نیز توسط لردورف ارائه گردید. البته تا آن زمان، به زحمت می شد عنوان «زبان برنامه نویسی» را برای PHP استفاده کرد. اما در سال ۱۹۹۷، این زبان برنامه نویسی به شدت متحول شد. دو نفر به نام های زیو سوراسکی (Zeev Suraski) و اندی گاتمنز (Andy Gutmans) هسته اصلی PHP را بازنویسی کردند و به این ترتیب نسخه سوم PHP متولد شد.
بازنویسی هسته PHP و ایجاد موتور پردازشی زند (Zend Engine) تحول بزرگی را در مسیر و تاریخچه زبان برنامه نویسی PHP ایجاد کرد و در طی ۱۰ سال، این زبان برنامه نویسی، تبدیل به مهم ترین ابزار برای پیاده سازی پروژه های وب دینامیکی شد.
- عملکرد PHP
برنامه نویسی php معمولا به این صورت است که برنامه نویسان در یک کامپیوتر (بدون اتصال به اینترنت) برنامه خود را می نویسند، آزمایشات مقدماتی خود را روی آن انجام می دهند، سپس آن را روی سرور منتقل می کنند. در بیشتر موارد برنامه نویس اطلاعات وب سایت را در داخل یک بانک اطلاعاتی قرار می دهد، اطلاعاتی مانند شناسه کاربران و کلمات عبورشان، اخبار و نوشته ها و …. سپس با استفاده از php به بانک اطلاعاتی متصل می شوند و با اطلاعات آن کار می کنند. یکی از متداولترین بانک های اطلاعاتی که برای php مورد استفاده قرار میگیرد MySQL است.
- نقاط قوت PHP
به دلیل اوپن سورس بودن، اجرای آسان و قیمت مناسب هاست، شی گرا و عملیاتی بودن، این زبان برنامه نویسی بسیار محبوب است. همچنین این برنامه دارای سیستم ابزار اتوماتیک قابل قبولی است که برای تست و به کار اندازی برنامه در دسترس است.
- بهترین برنامه نویس پایتون
با توجه به اینکه زبان پایتون چند سکویی می باشد، یعنی می توان از زبان برنامه نویسی پایتون برای برنامه نویسی در پلتفرم های مختلف شامل دسکتاپ، وب و حتی موبایل استفاده کرد. این برنامه توانسته تا در دل استارتاپ ها و کارفرمایان به خوبی نفوذ نماید. در حال حاضر برنامه نویسان پایتون حرفه ای کمی در ایران وجود دارند. این موضوع موجب تنوع بازار کار پایتون شده است و بنابراین، برنامه نویسان پایتون می توانند در شرکت هایی که در هر یک از این زمینه ها فعالیت دارند و یا حتی بخش های مختلف یک سازمان (در سازمان هایی که تنوع کاری دارند) مشغول به کار شوند.
برنامه نویسهای پایتون دارای قابلیت های متنوع و متعدد گوناگونی هستند و به نوعی آنچه خوبان همه دارند، پایتون یک جا دارد. همین امر موجب می شود که شرکت های زیادی پروژه های خود را با پایتون شروع کنند و یا در مسیر تولید، به سمت پایتون سوق دهند و تمایل ویژه ای به استخدام برنامه نویس های پایتون داشته باشند.
پیدا کردن برنامه نویس مناسب بخصوص اگر دانش شما از برنامه نویسی محدود باشد کارآسانی نیست، مصطفی خواجویی بهترین برنامه نویس پایتون و phpمی باشد.
- بهترین برنامه نویس پایتون و php
یکی از اشتباهات بسیاری از مدیریت نیروی انسانی شرکت ها و سازمان ها، کمک گرفتن از برنامه نویسان تازه کار است. آقای مصطفی خواجویی بهترین برنامه نویس پایتون و phpبوده زیرا دارای مهارت فنی بالا، مهارت حل مسئله و مشکل، مهارت ارتباطی، نظم، چالش پذیری، اشتیاق به کار، دید تجاری، قابلیت برنامه ریزی، توانایی مدیریت شکست، روحیه کار تیمی، تمایل به تحقیق، توانایی اهمیت دادن به زمان نهایی پروژه، قابلیت کدنویسی تمیز و بهینه می باشد.
مصطفی خواجویی بهترین برنامه نویس پایتون و phpمعتقد است که برنامه نویسی که چالش پذیر نباشد و همواره از چالش ترس داشته باشد مسلما نمی تواند ادعای خوب و حرفه ای بودن داشته باشد. همچنین از ویژگی های برنامه نویس حرفه ای این است که نگاه تجاری نسبت به کار خود دارد و این باعث می شود که یک دید همه جانبه و فراتر از برنامه ای که بر روی آن کار می کند، داشته باشد.این دید تجاری سبب بهبود عملکرد فرد و نهایتا بهبود محصول نهایی تولید شده خواهد شد.
او با اشتیاق فراوان مشغول به کار است و مدیران شرکت های موفق معمولا در پی کسانی هستند که بتوانند مشتاقانه در مدت زمان طولانی با آنها همکاری کنند. این اشتیاق به کار یک ضرورت نیست، بلکه راهی برای افزایش موفقیت در کار است. کدنویسی تنها بخشی از روند برنامه نویسی است. هنگامی که نرم افزار پایتون یا PHP درست کار نمی کند، مصطفی خواجویی بهترین برنامه نویس پایتون و phpبه سرعت و به طور موثر به ریشه مشکل رسیده و مشکل را حل می کند. او با شیوه های حل مسئله آشنا بوده و می تواند به راحتی مشکل را حل کند.