آنچه باید درباره سکستراپی بدانید
دسامبر 8, 2019انجام پروژه های دانشجویی خود را به کجا بسپاریم؟
دسامبر 14, 2019میوه ای که نمی گذارد پیر شوید
در زمان گذشته ، هنگامی که هنوز تب زندگی صنعتی این قدر دامن ما را نگرفته بود ، شب های سرد سال ، کرسی خانه مادر بزرگ پاتوق بسیاری از خانواده ها بود.
در این میان خوردن میوه یکی از کارهای مرسوم در این جمع خودمانی بود، ولی یک نوع میوه جایگاه ویژه و ثابتی بر روی کرسی مادر بزرگ داشت که نامش انار بود.
میوه ای که قدمت آن به چهار هزار سال قبل باز می گردد و سوغات ایرانی ها به حساب می آمد و از ایران به هند و سپس به آفریقای شمالی، چین، اروپا و آمریکا رفته است.
در قرآن کریم آنجا که وصف بهشت و میوه های بهشتی آمده ، از انار هم نام برده شده است. یک میوه خوش آب و رنگ شفابخش که انگار هر دانه اش دوای دردی خواهد بود.
انار شباهت عمده ای به هندوانه دارد. داخل هر دو معمولا قرمز و گاهی سفید است. ضمن این که تا بازشان نکنی ، رنگ و طعم داخلشان را نمی توان فهمید.
انار یک میوه بهشتی است که ریشه، ساقه، برگ، پوست و آب آن سرشار از زندگی می باشد و یکی از میوه هایی است که با تنوع ترکیباتش می تواند بیشترین مواد معدنی و ویتامین ها را به بدن برساند.
توصیه می شود در این فصل همه مردم چه آن ها که توان مالی داشته و چه آن ها که ندارند نیز با میل نمودن انار، خود را در مقابل هزینه های بالاتری که در اثر بیماری ها و همچنین آسیب به بدن متحمل میشود ، بیمه نمایند.
ترکیبات موجود در انار شامل پتاسیم، سدیم، قندهای مختلف، فیبر، ویتامین های A, B6,B12 کلسیم، منیزیم و همچنین آهن می باشد.
ضمن اینکه فوائد بی شماری در جهت حفظ سلامتی پوست، مو، ناخن، بهبود سلامتی قلب، رفع کم خونی و درمان انواع بیماری ها دارد.
انار علائم پیری را به تأخیر می اندازد
انار علائم پیری را به تأخیر می اندازد و به دلیل آن که ترکیبات آنتی اکسیدانی دارد ، موجب می گردد تا آسیب های پوستی و همچنین آکنه را درمان نماید که به تقویت فولیکول های مو پرداخته و جریان خون را بهبود می بخشد.
انار دشمن رادیکال های آزاد است که از طریق تنفس ، مایعات ، جامدات و با شکستن و پیوستن در درون سلول های بدن ایجاد می شود. به طوری که آن ها مهاجم بوده و به ترکیبات مختلف بدن حمله می نمایند.
انار دشمن کم خونی
یکی دیگر از خواص انار این است که به جذب آهن که از طریق مصرف حبوبات و غلات وارد چرخه تغذیه ما می شود ، کمک می نماید. زیرا که یکی از بیماری های گسترده حال حاضر ، کمبود فقر آهن در زنان ، مردان و کودکان است.
مصرف رب انار نیز بسیار مفید می باشد. البته مصرف آب انار در خارج از منزل توصیه نمی شود. به این دلیل که وجود آلودگی ها و میکروب ها بیشتر خواهد بود. ضمن اینکه باید گفت نگاه کردن به انار نیز اشتها برانگیز است.
باید به این نکته طلایی در تغذیه توجه داشته باشیم هر ماده ای که مصرف می کنیم ، باید متناسب با سن و وضعیت بدنی هر فرد نیز باشد.
چه زمانی باید انار را مصرف کنیم؟
معمولا باید بر مبنای اصول علمی تغذیه عمل نمایید. همیشه ما سه وعده غذایی شامل صبحانه ، ناهار و شام به عنوان وعده های اصلی داریم که باید در زمان خود میل شوند. ضمن این که میان وعده ها نیز در بین نیمروز مصرف می شوند که گنجاندن میوه ها در میان وعده ها بسیار توصیه می شود.
اصولا میوه ها را نباید بلافاصله پس از میل نمودن غذا مصرف کرد. برای این که زمان هضم و جذب غذا و میوه ها با هم تفاوت دارد و گاهی مصرف همزمان آن ها تداخل ایجاد کرده و مشکلاتی را برای بدن ایجاد می نماید.
می توان آب انار را گرفت و استفاده کرد ، ضمن اینکه می توانیم انار را جویده و هسته های آن را بیرون بریزیم. ولی اگر هسته های آن سفت نباشد و بتوانیم آن را بجویم ، مغز دانه های انار دارای ترکیبات بسیار مفیدی از جمله روغن های اشباح نشده می باشد.
بیماران دیابتی انار را با احتیاط بخورند
انار قندی دارد که باید افراد دیابتی به آن توجه نموده و مصرف آن را محدود نمایند. ضمن اینکه کودکانی که نمی توانند دانه های انار را له کنند ، باید آب آن را مصرف کنند. در نتیجه هر فرد باید بنابر سیستم فیزیولوژی بدن خود تغذیه مناسب را انتخاب کند.
اگر بر مبنای توصیه های پذیرفته شده وزارت بهداشت هرم غذایی را تعریف کنیم، اگر روزانه بخواهیم تمام نیازهای بدن ما تأمین شود، باید بین 6 الی 11 واحد نان و فرآوردهای غلات مصرف کنیم. ضمن اینکه باید بین 5 الی 7 واحد از تولیدات گیاهی همانند سبزیجات به صورت خام و پخته مصرف شود که هر واحد آن 100 گرم و معادل یک لیوان سبزی خام و نصف لیوان سبزی پخته است.
مصرف میوه ها نیز باید بین 200 الی 500 گرم و همچنین بسته به میزان انرژی مورد نیاز باشد.هر واحد میوه 100 گرم ، میوه ای است که به غیر از پوست بوده و مورد استفاده قرار می گیرد. در نتیجه در چارچوب این جیره غذایی روزانه می توان از میوه های مختلف از جمله انار استفاده نمود.
اگر در هر فصل میوه های آن فصل به صورت صحیح مصرف گردد ، به سیستم دفاعی بدن از نظر تغییرات ساعت بیولوژیکی ، تغییرات ساعت خواب و بیداری کمک می کند تا از سلامت کاملی برخوردار باشیم.
ما از آنچه میخوریم ساخته و پرداخته شده و انرژی دریافت می کنیم و خارج از این مواد غذایی هیچ چیز را نمی توانیم جایگزین نماییم.