روح الله میرحسینی قهرمان مسابقات آرنولد کلاسیک شد
مارس 18, 2018هلیکوباکتر
مارس 22, 2018میکروب معده چیست؟
در این مقاله ی تخصصی با هم بررسی می کنیم که میکروب معده چیست و برای جلوگیری از رشد آن باید چه کاری انجام داد.
میکروب معده یا نام دیگر آن(هلیکوباکتر پیلوری) یک نوع باکتری (غیر کشنده) می باشد که پس از ورود به بدن انسان شود (مشاهده جای معده و آناتومی بدن انسان )و در دستگاه گوارش و خصوصا در خود معده و محدوده آن زندگی کنند. با گذشت زمان این میکروب ها میتوانند در لایه های مخاطی معده یا قسمت بالایی رودهی یعنی جایی که معده و روده کوچک تر بهم متصل گردید اند، زخمهایی ایجاد کنند که این زخم ها اولین نشانه های درد را آشکار می کنند. گاهی مشاهده شده که افرادی از همین عفونت ها در نهایت دچار سرطان معده شده و در ادامه هر روند درمان بسیار متفاوت شده. هر چند که این عفونت میکروبی بسیار شایع است اما باید دقت کرد و جلوی پیشروی و ادامه روند رشد آن متوقف شود.
یکی از دلایل عمده برای رشد و تکثیر این خانواده از میکروب ها همان آب های آلوده است. این بیماری در آفریقا و کشورهای فقیر تر تا 85% مردم را آزار میدهد. که البته از این میزان کمتر از 30% مردم با مشکلات عمده آن مواجه میشوند و مابقی به صورت خوددرمانی و ایمنی بدن بهبود می یابند.
میکروب معده و باکتری آن حدود 3 تا 4 میلیارد انسان را درگیر بیماری کرده، و این بیماری جزء بیماری های کشنده نیست. در بیشتر افراد این باکتری فقط موجب بروز زخم هایی کوچک در معده شده و مشکلات خاص دیگری در پی ندارد.
درمان میکروب معده
داروهای زیادی برای درمان میکروب معده و درمان زخمهای ایجاد شده از آن وجود دارد که با مراجعه به پزشک داخلی به سادگی میتوانید آن را درمان کنید. با توسعهی بهداشت عمومی و دسترسی بیشتر به آب تمیز، میزان آلودگی به این میکروب در سطح جهان کاهش یافته است. شما نیز با داشتن سبک زندگی سالم میتوانید خودتان و فرزندانتان را از شر این باکتری در امان نگه دارید.
میکروب معده در کودکان
این میکروب در کودکان بیشتر شایع است و آنها در خطر آسیب بیشتری از ناحیه ی شکمی و خصوصا معده هستند که اگر جلوی آن را نگیرید ، خطر مرگ را نیز به دنبال دارد.
میکروب معده گاهی آنقدر شدید می شود که بوی بدی از دهان فرد بیمار خارج می شود که فرد از آنجا و اطرافیان متوجه شدت این مشکل می شوند.
در فضای خانه سعی کنید از مواد استریل کننده استفاده کنید تا جلوی نشستن آلودگی بر روی مواد خوراکی را بگیرید و مواد غذایی مانند میوه و سبزیجات را با دقت شسته و سپس مصرف کنید تا آلودگی ها به معده نرسد.