انواع میکروب ها
ژوئن 23, 2019رابطه صرع و اوتیسم
ژوئن 24, 2019درمان آریتمی قلب
برای اطلاع از پروتکل آمیودارون با ما همراه باشید. درمان این بیماری کاملا بستگی به نوع این بیماری دارد، به عنوان مثال اگر این آریتمی به صورت نا منظم بودن ضربان قلب و در واقع تندی آن رخ دهد اصولا به وسیله داروهای تنظیم کننده ریتم قلب درمان می شود. اما در برخی موارد حاد این بیماری موجب بستری شدن فرد و البته درمان به روش الکتروفیزیولوژی و ابلیشن که اصولا به صورت عامیانه به نام سوزاندن معروف است شناخته می شود. برای انجام این روش اصولا از طریق رگ ها، سیم هایی در قلب فرد کار گذاشته می شود و به وسیله نقشه برداری کانون این بی نظمی ها شناخته می شود و به وسیله اشعه مخصوص رادیوفرکوئنسی کانون به وسیله انرژی گرمایی درواقع سوزانده می شود. اگر فرد به آریتمی ای دچار باشد که موجب کم شدن ضربان قلب وی شده باشد نیز می توان با انجام دادن جراحی بسیار کوچک به وسیله همان رگ ها سیم هایی را داخل قلب کار گذاشت و آن را نتوسط باتری که اصولا آن را در زیر استخوان ترقوره قلب قرار می دهند کنترل کرد. این کار موجب می شود که ضربان قلب کنترل شود و به آن حد نرمال خود برسد. به یاد داشته باشید که این جراحی اصلا به بیهوشی نیازی ندارد.
نشانه آریتمی قلب
افرادی که بیمار آریتمی قلبی دچار هستند به صورتی واضح متوجه هرگونه اختلال و درواقع تندی ضربان قلب خود می شوند، آنها ضربان قلب خود را به وضوح حس می کنند چرا که ضربان آنها بسیار تند و نا منظم می شود، اما با آنکه نشانه آریتمی قلب واضح است به افراد بالای چهل سال پیشنهاد می شود هر چند وقت یکبار ضربان قلب خود را مورد برسی قرار دهند تا مشکل خاصی برای آنها پیش نیاید. چرا که با این چک کردن متداوم اگر آنها دچار آریتمی قلبی باشد توسط پزشک تشخیص داده می شود و مورد درمان قرار می گیرد. شاید در حال حاضر برای شما سوال پیش بیاید که ضربان را به چه صورت چک می کنند، در این باره باید بگوییم که در انتهای شصت و روی مچ دست یک سرخرگ وجود دارد و از آنجایی که روی استخوانی واقع شده است ضربانش کاملا مشخص و قابل اندازه گیری می باشد، از این رو انگشت سبابه خود را به همراه انگشت وسطی روی آن قرار می دهند تا بتوانند ضربان قلب را بشمارند، این ضربان در هر دقیقه باید بین 60 تا 100 عدد باشد تا ضربان نرمال به حساب بیاید اما اگر این ضربان از 100 بیشتر باشد یا از 60 کمتر باشد حتما می گویند که به آریتمی دچار هستیم. تنها در برخی شرایط خاص ممکن است این ضربان کم یا زیاد باشد اما نرمال به نظر بیاید، به عنوان مثال ورزشکاران بعد از تمرین ممکن است ضربان قلبی کمتر از 60 داشته باشند یا در زمان انجام برخی فعالیت ها این طبیعی است که ضربان قلب بیشتری داشته باشیم.
علت های آریتمی قلب
علت های گوناگونی می تواند سبب بروز آریتمی قلبی شود که در این بخش به آنها می پردازیم. آریتمی می تواند مادر زادی باشد به این معنا که فرد از زمان تولد خود دچار این بیماری شده باشد یعنی فرد مادر زادی دارای جدار قلبی ضخیم و یا نازک باشد یا به عنوان مثال فرد ممکن است دارای عصابی اضافه در قلبش باشد و این موضوع موجب آریتمی قلب و بروز نشانه آریتمی قلب شده باشد. از دیگر علت های بروز این مشکل می تواند این باشد که فرد به یک بیماری قلبی دچار شده باشد، به عنوام مثال ممکن است فرد به علت بسته بودن رگ های قلب سکته کند و از آن به بد به آریتمی قلبی دچار شده باشد. یکی از علت های دیگر آریتمی می تواند به علت کوچک بودن دریچه قلب باشد، اما در برخی موارد دیده شده که قلب سالم است و به صورت مادرزادی دچار این مشکل نبوده است اما یک دفعه این بیماری به سراغ او آمده و او را آزار می دهد. به یاد داشته باشید که افرادی که دچار آریتمی قلبی هستند حتما باید به پزشک مراجعه کنند تا در صورت امکان مورد درمان توسط متخصصان الکتروفیزیولوژی قرار بگیرند.
عواملی که باعث میشوند قلب به طور منظم کار نکند
- دیابت یکی از عوامل اصلی بروز آریتمی است.
- مصرف بیش از اندازه دارو یکی از عوامل بروز آریتمی قلبی می باشد.
- نوشیدن قهوه بیش از حد احتمال بروز آریتمی را بالا می برد.
- بیماریهای قلبی می توانند موجب آریتمی شوند.
- فشار خون بالا یکی از عوامل بروز آریتمی است.
- پر کاری غده تیروئید می تواند موجب این مشکل شود.
- استرس نیز در این بیماری مواثر است.
- زخم شدن قلب البته معمولا در نتیجه حمله قلبی می تواند دلیل این بیماری باشد.
- مصرف دخانیات نیز مواثر است.
- بعضی مکملهای غذایی نیز می توانند موجب آریتمی شوند.
- بعضی درمانهای گیاهی نیز در بروز این بیماری مواثر اند.
- برخی داروها نیز موجب این بیماری می شوند.
- تغییر در ساختار قلب می تواند موجب آریتمی شود.