ماهی های عجیب دریایی
سپتامبر 4, 2019آدنوپاتی کبد چیست ؟
سپتامبر 11, 2019چای گل چیست
چای گل (چینی: 花茶 huāchá) یکی از انواع چای چینی می باشد، پیدایش این چای را به استان یوننان در چین نسبت می دهد. در این نوع از چای گل، برگ چای و گل به یکدیگر وصل هستند و سپس خشکانده میشوند. هنگامی که گل و چای پیچیده شده به دور آن در درون آب جوش قرار میگیرند، به مانند گلی که شکفته میشود به نظر میآید.
گلهای تکمهای، سوسن، گل داوودی، گل یاس، چای ترش (گیاه) و اسمانتوس معمولاً در چای گل مورد استفاده قرار میگیرند.
چای گل در ظروف شفاف و شیشه ای آماده میشود. تا شکوفا شدن آن مشخص شود. گل چای معمولاً میتواند دو یا سه بار با افزودن آبجوش مورد استفاده مجدد قرار بگیرد. گذشته بر اینها میل کردن یک نوشیدنی که جلوی شما گل آن شکوفا می شود خیلی جذاب می باشد.
خواص چای گل
چای گل یا چای شکوفنده ( Blooming tea ) نوعی چای می باشد که اخیراً طرفدران خود را پیدا کرده است. چای گل علاوه بر ظاهر متفاوت و زیبایش که باعث تحریک ذائقه می شود. حاوی آنتی اکسیدان هایی هست که در آن خاصیت ضدپیری و ضد سرطانی می باشد.
همچنین چای گل فشار خون بالا را کاهش می دهد و به لاغری نیز کمک می کند و ضد اضطراب و ضد استرس می باشد.
طریقه دم كردن چای گل
غنچهی چای گل را در یک لیوان و یا قوری شیشه متوسط قرار دهید تا بتوانید شکفتن چای را ببینید.
اول توجه کنید از چه نوع چایی ( سبز، سفید یا سیاه) برای چای گل استفاده می کنید. دمای آب اگر چای شكوفندهتان سفید است نباید جوش باشد و بهترین دما برای چای شکوفنده حدوداً 70 درجه سانتی گراد است.
اما برای چای سیاه دمای آب باید جوش باشد و برای چای سبز دمایی کمتر از جوش پیشنهاد می شود.
آب را بر روی غنچه مورد نظر ریخته و حدود سه تا پنج دقیقه به آن زمان بدهید تا بتوانید شاهد لحظهی زیبای شكفتنش باشید.
گل نوشكفتهی مزبور را تا چند دقیقه دیگر در آب نگه دارید. البته هر چه گل بیشتر در آب بماند چای پررنگتر و غلیظتر میگرد.
چای را سعی کنید تازه بنوشید تا گذر زمان مزه و طعم آنرا دگرگون نکند.