داروهای آسم
می 7, 2019آزمایش میکروب معده در مدفوع
می 8, 2019ملکه زنبور عسل
ملکه زنبور ها اصولا مادر اغلب زنبور های کندو است. ملکه ماده می باشد و مهمترین وظیفه اش تخم گذاری می باشد. البته ملکه رهبر همه زنبورهای کندو نیز می باشد. اگر برای ملکه اتفاقی بیافتد و از بین برود بعد از 2 یا 3 ساعت همه ی کار های کندو متوقف می شود و اگر تخم وجود داشته باشد بعد از 2 روز زنبور ها شروع به تولید شفیره ملکه برای تولید ملکه می کنند. بعد از گذشت دو هفته ملکه ها از شفیره ها بیرون می آیند و با هم مبارزه می کنند و قوی ترن آنها رهبری کندو را به عهده بگیرد و ملکه شود. اگر زمانی که ملکه میمیرد تخمی وجود نداشته باشد کندو در معرض نابودی قرار می گیرد و از بین می رود. اگر شما از ما بپرسید کدام حیوان دو معده دارد پاسخ ما زنبور عسل است. برای اطلاع از اینکه کدام حیوان مغز ندارد با ما همراه شوید.
کدام حیوان دو معده دارد
تنها موجودی که دو معده دارد زنبور عسل می باشد. یکی از این معده ها برای انبار کردن عسل کار آیی دارد و آن یکی برای غذا می باشد. معده اول و معده دوم توسط یک دریچه به هم مربوط می شوند اول شهد گل هایی که این حشره کوچک می خورد وارد معده اول می شود، معده اول را با نام کیسه عسلی یا چینه دان می شناسیم. تمام عملیات تبدیل شهد به عسل توسط همین معده انجام می شود و زمانی که عسل آماده شد توسط خرطوم زنبور به موم ها تزریق می شود. اگر زنبور احساس گشنگی کند مقداری از این عسل را به معده دوم خود می فرستد و این کار به این صورت انجام می شود که او با فشار آوردن به ماهیچه هایش دریچه معده دوم را باز می کند. در واقع باید در پاسخ به این سوال شما که کدام حیوان دو معده دارد، باید بگوییم آن حیوان زنبور عسل است.
زنبور عسل نر
تنها وظیفه زنبورهای نر جفت گیری با ملکه می باشد، این زنبور ها تا می توانند عسل می خورند. سرو بال این زنبور های نر بزرگ تر است و جالب آنکه آنها نیش ندارند. این زنبور ها بعد از جفت گیری می میرند و عمر آنها تقریبا 24 ساعت می باشد. آنها توانایی جمع آوری شهد و گرده را ندارند. این زنبورهای نر در حجرههای بسیار بزرگ تری نسبت به زنبورهای کارگر پرورش مییابند. تخمهای ضعیف و بارور نشده ملکه به زنبور نر تبدیل میشوند. این زنبور ها همه عمر خود را در کندو به سر می برند و کمتر بیرون می آیند و پرواز می کنند. برای اطلاع از اینکه کدام حیوان ایستاده می خوابد با ما همراه باشید
زنبور عسل کارگر
زنبور های کارگر ماده می باشند. بیشتر زنبور های موجود در کندو کارگر می باشند. طول این زنبور های کارگر تقریبا 10 میلی متر می باشد. این زنبور ها با اینکه ماده هستند اما قابلیت باروری ندارند اما در صورتی که ملکه نباشد آنها می توانند تخم گذاری کنند. در زنبور داری به این نوع زنبور ها زنبور تخم گذار ماده نیز می گویند اما این تخم ها به زنبور های نر تبدیل می شوند و در واقع اصلا مفید نیستند. نیش زنبور های ماده خاردار می باشد و بعد از اینکه زنبور نیش خود را وارد بدن کسی می کند نیش او در پوست طرف می ماند و زنبور بعد از چند دقیقه می میرد.
وظایف زنبورهای کارگر
- بیرون رفتن از کندو و آوردن عسل تهیه شده از شهد گل ها
- تغذیه کردن نوزادها
- تهیه صمغ شکاف های موجود در کندو
- تهیه آب و نمک برای رشد نوزادها
- رسیدگی به ملکه
- تمیز کردن کندو
- انبار کردن غذا