ماهنامه علمی تخصصی ژئومپیا – شماره پانزدهم
آوریل 6, 2013ماهنامه علمی تخصصی ژئومپیا – شماره شانزدهم
می 14, 2013معرفی کنفرانس
صنایع غذایی به عنوان حلقه تکمیل کننده در پیشرفت کشاورزی و دامپروری همه کشورها از جمله ایران همواره مورد توجه سیاستگزاران قرار دارد. بر اساس آمار موجود صنایع تبدیلی مواد غذایی از نظر سرمایه گذاری درصد قابل توجهی از کل صنایع کشور را در بر گرفته و سهم آن در اشتغال در حوزه صنعت کشور نیز قابل توجه است. بعلاوه روز به روز با صنعتیتر شدن هر چه بیشتر تولید مواد غذایی جامعه، وظیفه صنایع غذایی کشور در تامین غذای سالم جامعه خطیرتر و با اهمیتتر میگردد. برگزاری بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در دانشگاه شیراز اهداف زیر را دنبال میکند.
1- فراهم نمودن فضای علمی مناسب برای ارائه و تبادل نظر در زمینه آخرین دستاوردهای تحقیقاتی و کاربردی کشور در زمینه علوم و صنایع غذایی.
2- ارائه یافتههای علمی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به شرکتهای فعال در زمینه تولید و عرضه مواد غذایی کشور با هدف به کارگیری برای افزایش کیفیت مواد غذایی و تامین غذای سالم جامعه.
3- جمعبندی و ارائه یافتههای علمی و آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به سیاستگزاران کشور در جهت کمک به تصمیم سازی در امر تامین مطلوب و پایدار غذای جامعه.
4- کمک به تعیین راهبرد و مسیر تحقیقات اساسی مورد نیاز کشور در زمینه علوم و صنایع غذایی.
محورهای اصلی و تخصصی کنفرانس
– روشهای نوین فراوری و نگهداری مواد غذایی
– نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
– میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
– غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
– شیمی مواد غذایی و افزودنیهای غذایی
– بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
– بهینهسازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
– اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
– بهرهوری مصرف انرژی در صنایع غذایی
– طراحی مواد غذایی برای بیماران، نوزادان و افراد مسن
– طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریتهای ویژه – فضایی و نظامی
– سایر پژوهشهای نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی
تاریخهای مهم
شروع به کار بخش دریافت خلاصه مقالات سایت: 24 فروردین 1392
آخرین مهلت ارسال خلاصه مقالات: 17خرداد 1392
اعلام نتایج داوری و ارسال مقالات کامل: 20 مرداد 1392
آخرین مهلت ارسال مقالات کامل و تکمیل ثبت نام: 20 شهریور 1392
اعلام برنامه کنگره در سایت: 20 مهر 1392
تاریخ برگزاری همایش: 7-9 آبان 1392
تماس با کنفرانس
آدرس دبیرخانه: کیلومتر 12 جاده شیراز – تخت جمشید (باجگاه) – دانشكده كشاورزی دانشگاه شیراز – بخش علوم و صنایع غذایی
تلفن: 2286110-0711
فکس: 2286110-0711
ایمیل: 21ncfst.ir@gmail.com
سایت همایش: http://www.21ncfst.ir/fa/
جهت کسب اطلاعات بیشتر، به وبسایت این همایش مراجعه نمایید.