آیا کتاب های الکترونیکی تهدیدی برای کتب های چاپی هستند؟
نوامبر 3, 2016ارائه برنامه بین المللی سازی از سوی دانشگاه امیرکبیر
نوامبر 4, 2016غلامحسین فریدون که در نشست هم اندیشی با دبیران کانون ها و انجمن های علمی و صاحبان واحدهای فناور دانشگاه فناوری های نوین سبزوار سخن می گفت، افزود: ارتباط دانشگاه ها، با صنعت و رویکرد پزوهش محوری باعث ارتقاء دانشگاهها در سطح بندی جهانی خواهد شد.
فریدون گفت: خوشبختانه برنامه ریزی و حرکت علمی این دانشگاه متناسب با رویکرد وزارت علوم برای تربیت دانشجوی کار آفرین و خلاق است.
او با اشاره به تحصیل 4 میلیون و 800 هزار دانشجو در 2 هزار و 800 واحد دانشگاهی در کشور گفت: دانشگاه ها موتور محرکه توسعه کشور محسوب می شوند و بعد از برجام فرصت مناسبی برای نقش آفرینی بیشتر مراکز علمی در توسعه فراهم شده که این مهم با افزایش مراودات بین المللی دانشگاهها .شتاب خواهد گرفت و این موضوع بهترین فرصت برای صدور تولیدات علمی و پژوهشی دانشجویان ایران به دیگر دانشگاههای دنیاست
مشاور و مدیر کل دفتر وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر ایجاد منابع درآمدی جدید در دانشگاهها تاکید کرد و گفت: محدودیت بودجه باعث شده نتوانیم خواسته های دانشگاهها را در تجهیز و توسعه برآورده کنیم و شرکت های دانش بنیان می توانند کمک کار دانشگاهها در این مهم باشند و با ارتباط موثر با صنعت و افزایش تولیدات دانش بنیان درآمد مناسبی را عاید خود و مراکز علمی کنند.
نماینده مردم سبزوار در مجلس و عضو کمیسیون صنعت معدن و تجارت نیز گفت: امسال 6 هزار میلیارد تومان برای حمایت از بخش پژوهش و راه اندازی شرکت های دانش بنیان در اعتبارات وزارتخانه ها و شرکت های مختلف پیش بینی شده است و همچنین 300 میلیون دلار اعتبارات ارزی برای حمایت از این گونه شرکت ها در بودجه سال 95 لحاظ شده است.
رمضانعلی سبحانی فر با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه یکی از 4 اصل مورد تاکید توجه به فناوری های نوین و توسعه این بخش می باشد، گفت: خوشبختانه دانشگاه فناوری های نوین سبزوار با وجود نوپا بودن فعالیت های ارزشمندی در زمینه تولید ثروت از علم با ارتباط با بخش صنعت انجام داده است و مطالبه آنان در خصوص افزایش تسهیلات و اعتبارات کاملا به حق است.
دانشگاه فناوریهای نوین سبزوار با حدود 800 دانشجو در 6 رشته مهندسی به عنوان دانشگاه نسل سوم و کار آفرین مشغول فعالیت می باشد