تاثیر واتر جت ها در کاهش وزن کودکان
ژانویه 21, 2016تمدید زمان ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه
ژانویه 24, 2016تحقیقات اخیر نشان داده اند که کودکانی که والدین آن ها بدهی های مالی متعددی دارند بیشتر در معرض ابتلا به ناهنجاری های رفتاری قرار دارند.
تحقیقات نشان داده اند که کودکانی که والدین آن ها مشکلات مالی از قبیل کردیت کارت های بدون موجودی و یا صورت حساب های پرداخت نشده دارند نسبت به کودکانی که والدین آن ها چنین مشکلاتی را ندارند بیشتر در معرض ابتلا به مشکلات رفتاری هستند.
لارنس ام.برگر، پروفسور بخش اجتماعی دانشگاه ویسکانسن- مدیسن اظهار داشت:
” بدهی های مالی سنگینی از جمله بدهی های مربوط به خرید ماشین و رهن خانه تاصیرات مخرب تری نسبت به بدهی های دیگر دارند چراکه اینگونه بدهی ها باید در مدت زمان کوتاهی تسویه شوند.”
بنابراین طبق گفته ی محققان اینگونه بدهی ها باعث می شوند که والدین تحت تاثیر استرس و اضطراب قرار بگیرند و همین موضوع در روابط آن ها و فرزاندشان تاثیر می گذارد و کودکان در این خانواده ها بیشتر در معرض ابتلا به مشکلات احساسی قرار می گیرند.
در یکی از این تحقیقات از مادران 9000 نفر از کودکان بین سنین 5 تا 14 سال در رابطه رفتار فرزندانشان سوال پرسیده شد. برای مثال محققان از مادران این کودکان پرسیدند که چه زمان فرزندان آن ها پرخاشجوتر، سرکش تر و غمگین تر هستند.
همچنین در این بررسی در رابطه با وضعیت بدهی های والدین سوال شد. بدهی های از قبیل رهن منزل، قسط های مربوط به خرید وسایل نقلیه، هزینه های مربوط به تحصیل کودکان، کردیت کارت ها و هزینه های درمانی.
محققان دریافتند که والدینی که بدهی های سنگینی تا 10000 دلار دارند تاثیرات مخرب تری بر فرزندان خود دارند. هرچه میزان اهمیت بدهی ها کاهش پیدا کند فشار حاصل بر والدین و در نتیجه بر فرزندان آن ها کاهش خواهد یافت.
برگر اظهار داشت:
” بنابر یافته های حاصل هنگامی که والدین پولی را قرض می گیرند برای پس دادن این پول نباید قسط های سنگین در نظر بگیرند و باید به گونه ای معتدل بدهی های خود را پرداخت کنند.”
لوری کی.ایوانس ، دستیار پروفسور دپارتمان ” روانپزشکی کودکان و نوجوانان” در مرکز درمانی لنگون، که خود در جریان این تحقیقات بود اظهار داشت:
” کودکان فشار حاصل از بدهی را احساس می کنند برای همین هرچه والدین آرام تر و خونسردتر باشند فرزندان شادتری خواهند داشت. برای کودکان حمایت معنوی بسیار مهم تر از حمایت مادی است. اگر شما بتوانید وسایل ضروری را برای فرزندان خود تهیه کنید و در کنار آن از لحاظ عاطفی نیز فرزندان خود را حمایت کنید بهتر از این است که لوازم متعددی برای آن ها فراهم آورید اما از لحاظ عاطفی توجه چندانی به آن ها نداشته باشید. والدین باید توجه داشته باشند که با وجود بهی های مالی توجه لازم را به فرزندان خود نشان دهند و همچنین زمانی را که با فرزندان خود سپری می کنند تنها به فرزندان خود توجه کنند و ذهن خود را از درگیری های مالی آزاد کنند.”
این نتایج در روز 21 ژانویه سال 2016 در مجله ی درمانی مربوط به امراض کودکان چاپ شد.