من یه سوال داشتم گفتم بهتره که از اهل فن بپرسم:
من رشتم طراحی نیست اما به طراحی خودرو علاقه زیادی دارم و چند ساله که طرحامو رو کاغذ یا تو paint می کشم اما حالا قصد دارم تا این کارو با نرم افزار های مخصوص طراحی خودرو انجام بدم اما نمی دونم کدوم نرم افزار می تونه برای من مناسب تر باشه.
یا بهتره بگم برای کسی که کاملا با طراحی سه بعدی آشنایی داره(البته بر اساس تجربه و تمرین زیاد نه در چارچوب اصول طراحی)بهترین نرم افزار طرابرای طراحی بدون اینکه بخوای انالیز انجام بدیم همون نرم افزارهای گرافیکی خوب هستند .
امادر صورتی که بخوایم انالیز هم انجام بدیم .مطمئنا نرم افزار کتیا و سالید و پرو اینجینیر و ان ایکس و ….که نرم افزارهای قدرتمند مدلسازی و تحلیل هستند می توانند به شما کمک کنند .
چون همون طور که دوستمون گفتم اگر نیاز به المان بندی (برای تحلیل) داشته باشیم باید از این نرم افزارها استفاده کنیم .
روش دیگه هم اینکه که با نرم افزارهای گرافیکی مدل را اماده کنیم به صورت 2 بعدی و البته از تمام جهاتش .روبرو و کنار و عقب و … و سپس با استفاده از محیط های مخصوصی مدل را 2 بعدی را وارد کتیا یا سالید کنیم و تبدیل به 3 بعدی کنیم .حی خودرو چیه؟
این خیلی جالبه … اما در مورد نرم افزار … خیلی متنوع هست . باید ببینید با کدوم Interface بیشتر می تونید ارتباط بر قرار کنید . مثلا سیستم امریکایی یا اروپایی … درسته که در کل اون نرم افزاری که امکانات بهتری داره مناسب تره اما یه بخش مهمی هم سلیقه کاربر هست . همونطور که خودتون هم می دونید طراحی خودرو پروسه زمان بری هست . پس اول interface . بعد می تونید با 3d max یا Rhino کار کنید . راینو نرم افزاری بوده که برای طراحی خودروی بی ام دابلیو نوشته شده . اما خوب اگر زیاد حوصله ندارید با اصول مهندسی طراحی کنید … میتونید از مکس استفاده کنید . چون سریع تر جواب می گیرید با سیستم مش سازی سریع و بدون ضعفش. Alias Studio tools … Catia … SolidWorks هم سایر نرم افزار های قوی هستند . در نهایت به نظر من اون نرم افزای که بتونید باهاش ارتباط بر قرار کنید . بهترینه