سوال درباره قرص مترونیدازول کسی میتونه واسه چی پزشک تجویز میکنه؟یعنی واسه چه بیماری؟.بنده تو سایت البرز دارو جستجو کردم ولی همش مورد تاکید استفاده این قرص بیشتر در خانم ها بود.در سایتای مرتبط با دارو هم به نتایج جستجوی مشابه رسیدم.
سوالم اینه که ایا پزشک مربوطه به اشتباه تجویز کرد؟اگه اشتباه تجویز نشده در صورت مصرف عوارضش چی میتونه باشه
پاسخ فقط درمانش سمعک نیست یک سری روشهای دیگه هم هست پیشنهاد میکنم فقط یک متخصص رو در نظر نگیرید پیش افراد مختلف برید.درمان گیاهی خوراکی و روغنهای گیاهی هم داره .تازه اگر فقط راهش سمعک باشه میتونید از سمعک هایی استفاده کنید که داخل گوش دیده نمیشن یک راههایی هم برای تمرکز و آرامش وجود داره کلاس داره.یک مورد هم طب سوزنیه چون عصب رو تحریک میکنه ممکنه وز وز رو کاهش بده. راجع به طب سوزنی و اثراتش خیلی شنیدم اما باید برید پیش متخصص این کار که اکثرا هم ایرانی نیستند.باز با متخصص مشورت کنید.
همین طور که خودتون اشاره کردید بیشتر برای درمان واژینیت در خانم ها استفاده میشه اما این تنها اندیکاسیونش نیست
مترونیدازول از جمله داروهای ضد باکتری( آنتی بیوتیک ) و ضد تک یاخته و ضد آمیب که معمولا برا درمان عفونت های بی هوازی استفاده میشه
اندیکاسیون : عفونت های پوست ، استخوان ، مفاصل ، و بافت نرم ؛ برخی از انواع اسهال ؛ عفونت های واژن و سایر عفونت های لگنی ؛ عفونت های داخل شکمی ؛ سینه پهلو (پنومونی )؛ سپتی سمی (عفونت در خون )؛ و اندوکاردیت (عفونت لایه خونی قلب و دریچه های قلبی )، و آمیبیاز (عفونت با آمیب ) و تریکومونازیس (عفونت با تریکوموناس ).
پس مسلما مخصوص خانما نیست و پزشک درست تجویز کرده …
و عوارض : تهوع، استفراغ، طعم بد دهان، زبري زبان، اختلالات گوارشي، بثورات جلدي، كهير و آنژيوادم، بندرت خواب آلودگي، سردرد، سرگيجه، آتاكسي، تيره شدن ادرار، خارش، درد هنگام آميزش، ترشحات غليظ سفيدرنگ از عوارض جانبي اين دارو هستند.
من 24سال دارم که بدون داشتن انگل متاسفانه پس از مصرف هر8ساعت3قرص مترونیدازول250 پس از48ساعت دچار وزوز شدید گوش واسیب شنوایی عصب گوش شدم.از سامانه اطلاعات دارویی ایران1490 ونرم افزار دارویی ماکرومدت وسایت ehealthme متوجه عوارض سمی گوشی این دارو شدم که مورد تایید FDAامریکانیز هست.لطفااطلاع رسانی کنید.