سلام دوستان گلم مشاور خوب مشهد اگر میخواین خانوم مردخدا …واقعا بعد از کلی مشاوره های مختلف که رفتم ایشون رو معرفی کردن به من.خیلی مهربون و دانش خوبی دارن کاملا اضطراب کنکور رو ازم گرفتن در جلسات ریلکسیشن.همچنین نکات مهم رو بهم گفتن با کمترین هزینه..شماره کلینیکشون 09105000621…کلینیکشون قبلا احمد اباد بود بین قایم و پاستور ساختمان هدایت.نمیدونم الان هم اونجا هستن یا نه اما این شماره کلینیکه…امیدوارم همه تون موفق باشید و کنکور رو مثل من با رتبه ی خوب پشت سر بذارید.
اگر شما هم دغدغه انتخاب یک مشاور تحصیلی خوب را دارید، همین الان با ما تماس بگیرید تا برنامه تحصیلی مناسب خود را دریافت نمایید. حتی یک روز بی برنامه درس خواندن موجب می شود در رقابت کنکور سراسری از حریفان خود جا به مانید.
آدرس مرکز : مشهد- خیام ۳۲ – پشت ایستگاه اتوبوس
تلفن های تماس:
۳۷۶۲۹۸۹۲
۰۹۱۵۱۰۳۱۴۹۷
۰۹۳۰۴۶۰۷۲۹۱
بهترین مشاور تحصیلی در مشهد
………
“سامانه صدای مشاور تحصیلی”
مشاوره دهنده تخصصي کلیه سطوح و امور آموزشی
برای تماس با مشاورین ما از تلفن ثابت با شماره 9099071611 تماس حاصل فرمایید
تماس از ساعت 8 صبح تا 12 شب
حتي ايام تعطيل
………………………….
بهترین مشاور تحصیلی در مشهد
با توجه به اهمیت استفاده از یک مشاور تحصیلی خوب برای هدایت تحصیلی و پیشرفت دانش آموزان و دانشجویان و تاثیر بسزای آن در نتیجه گرفتن این بحث بوجود می آید که مشاورانی که برای این امر انتخاب می شوند باید دارای تخصص خاصی برای آن رشته باشند.در گذشته شاهد این موضوع بودیم که دسترسی به مشاوران خوب سخت بوده اما امروزه با توجه به تکنولوژی های متفاوت دیگر دسترسی به مشاوران با تجربه و برتر کاری سخت و دشوار نیست.
نام و نام خانوداگی دبیر : رضا زندگانی
زمینه تدریس : مشاور کنکور
تلفن تماس: ۰۹۱۵۵۱۳۲۹۸۵
محدوده تحت آموزش : تمامی نواحی مشهد
افتخارات دبیر:
۱- برنامه ریزی و مشاوره تخصصی کنکور
۲- دانشجوی تحصیلات تکیملی دانشگاه تهران
۳- رتبه ۲۵ کنکور سراسری برق
1 دیدگاه
سلام ممنون از راهنمایی تون. منم بعد خوندن نظر شما رفتم پیش خانوم مردخدا. مهربون و خوش برخورد و همدل تا پای کنکور