تغییر رشته از میکروبیولوژی به علوم آزمایشگاهی
سلام بر خدمت دوستان گلم
من تازه تو این سایت عضو شدم و خودم هم دانشجوی ترم 3 میکروبیولوژی هستم از همین حالا هیا هوی کارشناسی ارشد تو دلم هست و میخوام بدونم آیا ما میتونیم در آزمون های کارشناسی ارشد در رشته های علوم پژشکی مثلا گرایش های(هماتولوژی-پاتولوژی- خون شناسی-میکروب شناسی -انگل شناسی و…)شرکت کنیم!
راستی من خودم علاقه بیساری به علوم آزمایشگاهی دارم و به دلایلی نتونستم برم سراغ آن رشته!
ممنون میشم اگه کمکم کنید مر15+15
خون شناسی یا همان هماتولوژِی -میکروب شناسی -انگل شناسی و… جزء رشته ها پزشکی محسوب میشوند و مربوط به وزارت بهداشت است و تربیت مدرس هم برخی از این رشته ها را متناسب با ظرفیت هر سال اعلام میکند مثلا بیوشیمی بالینی تا جایکه من اطلاع داشتم 2 سال پیش برگذار نشد . بنابراین برخی از رشته های پزشکی را دانشجو های زیست شناسی جانوری و میکروبیولوژی می توانند شرکت کنند که ممکنه برای رشته های زیست شناسی عمومی و دریا محدودیت داشته باشد .
راستیاتش من تازه کارم و از همین حالا فکر ارشد دارم یه سوال دیگه من با لیسانس میتونم در آزمایشگاه های تشخیص طبی کار کنم یا اینکه دانشجویان میکروبیولوژی حق این کارو ندارند؟یک راهنمایی جامع در مورد آینده کار بکنیین خیلی ممنون میشم ازتون.
دانشجوی کارشناسی میکروبیولوژی
ممنون از دانشجو ها و سایت دانشجو اگر برای تغییر رشته از میکروبیولوژی به علوم آزمایشگاهی راهنماییم کنید ممنون میشم