این دارو از دسته داروهای هورمونی و حجم دهنده است که در پرورش اندامی ها خیلی محبوبیت داره چون باعث افزایش حجم ماهیچه میشه ولی موقتیه … فک کنم هم خانواده ی
دیانابول است که عوارض زیادی داره …بیماری های کبدی میده …در دوزهای بالا میتونه به هورمون های جنسی زنانه مثل استرو ژن تبدیل بشه و ژنیکوماستی یا بزرگ شدن سینه ها رو ایجاد کنه
در هر صورت از دسته داروهای استروییدی است …جز داروهای دوپینگ هم هست
آخه آدم چرا باید بیاد قدرت بدنی شو با هورمون بالا ببره ……مکمل های غذایی رو پیش بگیره بهتره ……در هر صورت امیدوارم از مصرفش منصرف بشید یا حداقل به یه داروخونه رفته و با داروسازش
سئوال:
آیا قرص های خانواده متابولون ضرر داره؟
پاسخ سئوال در مورد متابولون
سلام
اکسی کتالون و متابولون هر دو جزو استروئید های خوراکی هستن. بنده به عنوان مربی و بر اساس عوارضی که شخصا دیدم به هیچ عنوان استفاده از هیچ نوع استروئیدی رو پیشنهاد نمیکنم. توی سابقه ورزشیم از هیچ استروئیدی استفاده نکرده بودم ولی توی یک دوره چند بار ناندرلون و تستسترون زدم. سر همین چند بار مصرف هورمون تا چند ماه موقع تمرین ساقم اونقد شدید منقبض میشد و درد شدیدی داشت که زمینو چنگ میزدم. جلوی موهام یکم ریخته و مفصل هام صدا میدن. بیضه هام کوچیک شدن و ترشح اسپرمم کم شده. ضمنا اندازه فک و جمجمه سرم بزرگ شده و قیافم هم خراب شده و دیگه تیپ و قیافه قدیمو ندارم. جوش ها و درد بقیه ماهیچه ها هم که پیش اینا عوارض نیستن که بگم. این تجربه من بود سعی نکن امتحان کنی تا ببینی راست میگم یا نه چون برات خیلی گرون تموم میشه. در ضمن اگه کمکی توی ضمینه ورزش و بدنسازی داشتی به وبلاگم سر بزن. سوالی هم داشتی تعارف نکن.
پاسخ دوست دیگه:
باعث میشه زیر پوستت آب جمع بشه بعد که استفاده نکنی پوستت چروک میشه برا عقیمیشم میتونی هر سه ماه یه بار هاش سی جی بزنی تا عوارضشو از بین ببره
سئوالات و پاسخ های خودتون رو می تونید در مورد متابولون همینجا مطرح کنید.