من میخوام برم یه آموزشگاه زبان اما نمیدونم تو کرج بهترینشون کدومه!
برج زبان
ایران مهر
کانون زبان
کیش وی
لطفا اگر از دوستان کسی میدونهراهنمائی بفرمائید بنده رو…
سلام. اگه مبتدی هستید به نظرم دنبال بهترین و مشهورترین آموزشگاه ها نباشید!
من خودم پنج شش ترم اولم رو یه آموزشگاه کوچیک و معمولی بودم ولی چون تعداد بچه ها سر کلاس کم بود معلمها فرصت زیادی برای توجه به ما داشتند و ما هم فرصت زیادی برای رفع اشکالاتمون. واقعا عالی بود
اما موسسه های بزرگ و مشهور معمولا کلاسهای پرجمعیت دارند و این برای یه مبتدی فاجعه ست
دنبال آموزشگاهی باشید که کلاسهاش نهایتا با هفت هشت نفر تشکیل میشه
درسته که وقتی تعداد زبان آموزها کم باشه استاد فرصت بیشتری برای توجه کردن داره،
اما متدها ، سواد استاد ، قدرت انتقال استاد و خلاصه بگم کیفیت آموزشی جای خودش رو داره.
اتفاقا من به دوستمون حق میدم با توجه به اینکه مبتدی هستن دنبال آموزشگاه و استاد خوب بگردن چون که همیشه دروس پایه مهم تر هستن.
من توی اهواز زندگی میکنم اما با توجه به امکانات محدود شهرمون حتی یه دونه آموزشکاه باکیفیت هم پیدا نمیشه با اینکه بعضا آموزشگاه هایی هم هستن که تعدادشاگرداشون کم باشه؛
بطوریکه ـ همونطور که در تاپیک (( با “free discussion اینترنتی” موافقین؟(( مشاهده میکنین ـ برای ادامه ی زبانم که در سطح pre-intermediate هستش، خودم دست بکار شدم و ناچارا از روش های خودآموز استفاده میکنم
نمیدونم شاید حق با شما باشه شاید من دارم زود نتیجه گیری میکنم اما اعتقاد دارم توی زبان خوندن اعتماد به نفس بیشتر از هر چیزی اهمیت داره و یه موسسه معمولی بیشتر میتونه بهت اعتماد به نفس بده؛ بعد از حداقل سه چهار کم کم به فکر جاهای معتبرتر باشیم. ضمن اینکه معمولا مراکز بزرگ کلاسهاشون هر فصل یک ترم هستش اما من دو سه تا موسسه کوچیک رو دیدم که کلاسهاشون سه روز در هفته ست و زمانش هم بیشتره و هر فصل دو ترم میشه.
خود من بعد از شش هفت ترم زبان خوندن، توی یه موسسه معمولی، رفتم کانون زبان ایران سطح Pre2 قبول شدم اما واقعا بچه های خودمون قوی تر بودن. از سبک کانون زبان خوشم نیومد رفتم جهاد دانشگاهی اما تفاوت چندانی با اونجا نداشت . درواقع نسبت به کانون خیلی بیشتر دانشجو محور بود اما واقعا سطح بچه ها بالا نبود. با اینکه من سطح تاپ ناچ 2B قبول شده بودم که تقریبا همون سطحی بود که ازش می اومدم! شاید هم من خوش شانس بودم که استادهای کم تجربه اما قوی داشتم