ارسالی توسط maryam072
سلام دوستان شاید بی ربط باشه ولی فرومی پیدا نکردم دربارش سوال کنم اگر میشه راهنمایی بفرمایید اگر مکان نامناسبیه انتفال بدید تایپیک رو دوستان باتشکر
بنده یک منزل شخصی دارم به مشخصات زیر
مساحت زمین : 72 ، مساحت زیر بنا 62 ، مساحت کل ساختمان 59 ، آپارتمانی هم نیست ، حالا درنظر دارم یک طبقه اضافه کنم ولی مشکلم اینه که مطمئنم ممکنه سقف تحمل بار اضافی رو نداشته باشه ! باید دقیقا چطوری تقویت سازی بشه و مقاوم سازی بشه سقف برای یک طبقه اضافه کردن ؟
اصلا چنین کاری میشه انجام داد ؟ به نظرتون با این مساحت های ذکر شده هزینه تقریبی ساخت یک طبقه چقدر میشه ؟
تصویر زیر رو نگاه کنید متوجه میشید حدودا از مکان منزل بنده
ابتکار خودم بود عکس پایین گفتم شاید بهتر متوجه بشید خانه بنده چطوریه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام به شما -دوست عزیز اضافه کردن طبقه به بنا تحت هر شرایطی نیاز به ستون داره -یعنی چون بنای شما همکف هست باید
ستون گذاری بشه تا طبقه ی بعدی روی ان ساخته بشه در مورد نحوه ی اجرا باید دقیقا شرایط بنای فعلی شما بررسی بشه که فضای
لازم برای ساخت رو داره یا نه و مسلما وزن طبقه ی بالا رو هم باید در نظر گرفت و در مورد هزینه هم بنای فعلی شما بررسی بشه
که چقدر مقاومت داره -چندساله که ساخته شده و وزن ساختمان محاسبه میشه و هزینه براورد میشه -پیشنهاد من به شما صحبت
کردن با یک مهندس هست که بیاد خونه ی شما رو از نردیک ببینه و بررسی کنه-موفق باشید
والقلم ومایسطرون “و سوگند به قلم و آنچه می نویسد”
ارسالی توسط maryam072
تشکر بابت پاسخ
یه سوال با توجه به موقعیت خونه ما امکان ساخت یک طبقه هست ؟ اخه از یکی شنیدم بخاطر موقعیت خونه چون اطرافش خونه های زیادی هست شهرداری اجازه ساخت یک طبقه دیگه رو نمیده ! نظر شما چیه
سلام -خواهش میکنم
بستگی به شهرداری منطقه و شهری داره که شما توش زندگی میکنید -مطلب دوم اینه که برای جواز گرفتن شما باید به شهرداری مراجعه
کنید و این در صورتی که شما قصد داشته باشید از نوع خونتون رو بسازید و براش پروانه ساخت بگیرید در غیر اینصورت شهرداری مشکلی نداره
ارسالی توسط faribat
سلام به شما -دوست عزیز اضافه کردن طبقه به بنا تحت هر شرایطی نیاز به ستون داره -یعنی چون بنای شما همکف هست باید
ستون گذاری بشه تا طبقه ی بعدی روی ان ساخته بشه در مورد نحوه ی اجرا باید دقیقا شرایط بنای فعلی شما بررسی بشه که فضای
لازم برای ساخت رو داره یا نه و مسلما وزن طبقه ی بالا رو هم باید در نظر گرفت و در مورد هزینه هم بنای فعلی شما بررسی بشه
که چقدر مقاومت داره -چندساله که ساخته شده و وزن ساختمان محاسبه میشه و هزینه براورد میشه -پیشنهاد من به شما صحبت
کردن با یک مهندس هست که بیاد خونه ی شما رو از نردیک ببینه و بررسی کنه-موفق باشید
با سلام ودرود برشما: همکار محترم درست راهنمایی فرمودند.اما من بنا برتجربه می توانم در خدمت از نظر مشاوره باشم.نظیر ای کار را زیاد انجام داده ام. در مورد سازه های اجری وقدیمی. اگر نیاز بود وخواستید :
1-روی کروکی خود -گوشه ها را با حروف مشخص کنید برای ادرس دادن راهکار.
2-ابعاد را روی کروکی (دهانه ها) را در داخل بزنید(برای محاسبه ).
3 -ارسالی توسط maryam072
تشکر بابت پاسخ
یه سوال با توجه به موقعیت خونه ما امکان ساخت یک طبقه هست ؟ اخه از یکی شنیدم بخاطر موقعیت خونه چون اطرافش خونه های زیادی هست شهرداری اجازه ساخت یک طبقه دیگه رو نمیده ! نظر شما چیه
سلام دوست عزیز
شما اول باید مشخص کنین که اسکلت موجود در بنای شما فلزی هست یا بتنی
و سقف بنا از چه نوعی هست
صمنا یادآور می شم که با استفاده از مصالح سبک و سبک سازی خیلی راحت این کار را انجام دهید
و اگر اتصالات سازه ای به صورت پپیچ و مهره ای کار بشن در صورتی که همسایه های جانبی از لحاظ سایه اندازی و مشرف شدن به حیاط معترض نباشن نیاز به گرفتن مجوز از شهرداری نیست
فقط مراتب و چگونگی بکار بردن مصالح پیش ساخته سبک و پیچ و مهره ای صرفا به عنوان اطلاع دادن به شهرداری و گرفتن راهنمایی برای بوجود نیامدن مشکلات بعدی کافی است
از یک تا هرچند طبقه که خواستید قابل اجراست .