اینکه واقعا انسان جنی بشه یه امر کاملا واقعی و طبیعی است و اینکه از دست جن نجات پیدا کنه اونم یه امرو کاملا طبیعی هست.
من حدود 4 ساعت با این آقا داشتم صحبت میکردم (فردی که جنی شده بود) میگفت:که اونو خیلی مورد آزار و اذیت قرار دادن بخاطر اینکه باد اونها ازدواج کنه ولی با صبر و تلاش این عزیز خانوادش تونستند اونو توسط یک فرد دعا نویس نجات بدند.
حالا نجات به چه شکلیه:
کسانی که در امر دعانویسی و جن گیری کار می کنند خودشان دارای یک یا چند جن هستند که بوسیله دعاها و مراحل سختی اونا رو بدست اوردن و بوسیله اونها ادمها رو از شر جن نجات میدن.
دوستان من این حرف رو از یک جن گیر ماهر شنیدم، که الان هم توی کار خودش تک و خیلی علم و ایمان بالایی دارد.حالا من اطلاعات زیادی در مرود این موضوع دارم چون علاقه مند به این موضوع بودم خیلی اطالاعات کسب کردم
خروج جن از بدن انسان
توصیه: درمورد جن اطلاعات کسب کنید اشکال نداره ولی نه زیاد دنبال اون برید نه ایکنه به اونها بی حرمتی کنید، اگه بی حرمتی کنید ایمان قوی میخواد که نجات پیدا کنیدکه ما هم نداریم. نمیگم شان و منزلت اونها بالاست نه!اونها رانده شده خداوند بزرگ هستند، ولی در عالم ارواح زندگی میکنند و قبلا فرشته بودند و یک گام برای اذیت کردم انسان جلوتر هستند.اگه کسی بخواد علم اجن رو یاد بگیره میتونه ولی سخت… .جن زده شدن به معنای واقعی وجود نداره.در واقع افرادی که دچار این حالات میشن نوعی اختلال روانی دارند.اجنه انقدر قدرتمند نیستن که بتونن روح بزرگ انسان رو به تسخیر خودشون در بیارن.موضوع جالب ومهمی مطرح گردیده است. بحث بسیار مفصل ودر حد یک کتاب میتوان نوشت.اما محدودیت فضای سایت داریم و عدم حوصله بسیاری از عزیزان.-پس باجمال وباختصار سخن می گوییم. به نظر بنده از زوایای ذیل باین مسیله باید نگریست:
1لف-نگرش علمی وتجربی و حواس پنجگانه وکالبدی وفیزیک اجسام وعناصر وانرژی ها-یا بطور کلی با دید ماتریالیستی ولمس وحس همه چیز و با دیالکتیک (بحث و گفتگو وجدل) در انچه با حواس بدست امده ونتیجه گیری. کاری که در علوم تجربی :فیزیک-شیمی-زیست شناسی-و…در ازمایشگاه انجام می گردد-تبدیل انرژی ها به یکدیگر ویا فرض :رسوب سفید سولفات باریم در ته لوله ازمایش در واکنش :SO4H2+BA=SO4ba+H2 این موارد را فرموله وقانونمند(قوانین علمی) می کنند. وسپس “پروسه وزنجیره فعل وانفعال” شرح داده می شود. یا رابطه :انرژی جنبشی به دپتانسیل نوشته می شود .این قوانین علمی :اغلب نسبی هستند!. وتا زمانی که در یک چالش جدی از طرف یکی از همکاران خود همین دانشمندان مورد تردید ویا رد قرار نگیرند -برقرارند. قوانین نیوتن : در فضای نسبیتی البرت اینشتاین : “صادق نیستند”-دانشجویان عزیز فیزیک و ریاضی بخوبی می دانند منظور بنده چیست.-اگر این عزیزان مایل باشند بسیار خوشحال می شوم در فضای :هندسی:توپولوژی ویا سیلندریکال(استوانه ای) بحث ومثال اور م. والبته اینجا جای بحث نداریم. ساده ترین مورد: منسوخ شدن هندسه اقلیدسی-در هندسه اینشتاین:کوتاهترین فاصله بین دونقطه خط راست نیست-یک انحنا (CURVE) است. در حال حاضر نظریه نسبیت هم دچار چالش ها واصلاحاتی شده است. داستان مسا یل علمی چنین است. وجالب این است که:چقدر راحت دوستان ماتریالیست ودیالکتیسین از ابطال بسیاری از این “اصول نسبی که زمانی مطلق می نمودند” می گذرند ویا سکوت می کنند. و مخلوقاتی :مثل جن-فرشته ویا وجود اثیری وروح و …را با سرعت انکار کرده وافسانه وتخیل می پندارند ؟. -دلیلی ندارد که چون نمی بینی وجود نداشته باشند. مگر :درد-رنج-عشق-غم را می بینی؟.مگر انها را لمس کرده ای؟. که به بودن انها اذعان داری؟.احتمال میدهی که در میلیاردها میلیارد سیاره پراکنده در همین تعداد!(شاید بهتر بود می گفتم:!n :فاکتوریل بی نهایت!) احتمال بسیار دارد که موجوداتی دیگر متفاوت با انسان باشند.واحتمال از نظر ریاضی -وفلسفه :استقرایی سری گونه -بسیار محتمل است.مثال ساده: فرض کنید در یک جهان محدود(مجموعه ای محدود) یک میلیارد سیاره دارید. فرض قابل قبولی است که بگوییم :یک در هرصد میلیون احتمال موجودات دیگری هم هست(قانون امار واحتمالات ودر صد های فراوانی ورگرسیون را دانشجویان عزیز امار بیاد اورند.). حداقل -جواب وجود -به:10 مورد میرسد.یعنی با این در صد بسیار کم احتمال به 10 نوع موجود دیگر درسیارات می رسیم. اگر در هر 10 میلیون یک مورد را بپذیریم:به 100 مورد انواع خلقت میرسیم واستقرای فلسفی-ریاضی این قضییه بصورت ضرایبی از توان -ده-می تواند ادامه یابد. ما به همان 10 مورد هم اکتفا کنیم به نتیجه رسیده ایم- جن -خلقتی از اتش ویا دقیقتر به نص قران :بخش درخشان ومخطط ان(بقول علم امروز :پلاسما!-یا بخش زرد نزدیک به فتیله یک شمع یا کبریت ! که زرد است وبقیه سرخ یا نارنجی)-وامروز بدان رسیده ایم. حیف که جای بحث مشروح نیست. انقدر دلایل در قران هست (در مسایلی که امروز به انها رسیده ایم) که باید روی تک تک ایات وسوره ها بحث کرد.
(مثال دیگر: به سوره یاسین بروید: والشمس تجری لمستقر لها تقدیر ….- خورشید وماه در مدار خود شناورند!. وماه منزلگاههایی را طی می کند:اهله قمر !یا : حرکات فلکی ان- ود ر قرن 16 در اروپا زمین را مسطح می دانستند.واعتقاد به دوران این کرات بصورت قرانی مجازات مرگ داشت!.گالیله که یادتان هست؟!).
ب- توازن-تعادل-نظم محورهای جهان هستی هستند ودر همه چیز :از منظومه:اتم گرفته تا منظومه های کهکشانها وگالاکسی های عظیم براحتی قابل درک و حس است.
ج-در نهایت انچه علوم توضیح می دهند :علل وپروسه و شرح ماوقع یک اتفاق یا پدیده است نه علت وجود ان. یعنی :فرض:تمام ساختمان ملکولی اکسیژن بخوبی مدل می شود اما اگر پرسیده شود چرا باید باشد ویا چنین باشد-با حیرت گفته می شود:خب باید باشد دیگر!. این همان قضییه درد است :دیده نمی شود اما حس می شود ووجود دارد. ولی توضیحی از نطر علمی برای :پگونگی وماهیت وساختار :درد-رنج-عشق-و….هنوز داده نشده است.
جن -ووجود ان امری بسیار محتمل است-وچون نمی توانیم در لابراتوار انرا تجزیه کنیم-دلیل برنبودن ان نیست. دوستان من بوضوح تمام موارد اشاره شده در قران را می بینم علم امروز دارد تازه به ابتدای انها میرسد. وبحث بسیار است .متاسفانه این مورد (جن)هم توسط افرادی شیاد در طول تاریخ با خرافات عجین گشته است. باید با کمک علوم وفلسفه این زنگارها را از این حقایق جهان هستی پاک کنیم. و برای رسیدن به عمق وباطن انها به قران تمسک جسته ودر هر ایه تدبر و تفحص کنیم. اگر مواردی باشد خوشحال می شوم مطرح فرمایید تا در حد وسع وبضاعت ناچیز علمی خود تبادل نظر کنیم. در پناه خالق بزرگ ویگانه جهانهای هستی وموازی(که ابتدایی ترین ان جهان ما-ملقب به جهان پایین! است) وذات لایزال او باشید.
اما در مورد این ویدیو-با معذرت یادم رفت اشاره کنم:
ان شخص یا در مانگر یک انسان اگاه بود نه رمال!وفالگیر!-چرا؟. در گفتار با :قرایت سوره های :یاسین-جن-سلیمان در واقع اول خواست مطمین شود ان حن که برخلاف ما انسانها که کالبد فیزیکی داریم دارای کالبد اثیری است(از اتش است -می تواند دیده شود وقتی اتش را احضارکنی – روشن کنی و میتواند مخفی باشد وقتی اتش روشن نیست. اما اتش هست.مثل همان مورد اکسیژن.) و برای زندگی در جهان انسانها نیاز به کالبد انسانی دارد. ونیاز به محیط :اکتو پلاسم. اندرمانگر باید اول می فهمید:ایا در کالبد بیمار رفته یا نه؟. وبا بیماری روانی اشتباه نشود. و ثانیا ایا مانند سایر مخلوقات خدا ایمان دارد یا خیر؟.لذا با قرایت ایات شروع کرد ودر پاسخ هایی که بطور خفه از دهان فرد مذکور بیرون می امد مرتب :درمانگر سیوال می کرد تو جن هستی یا نه؟. وتو باین ایات باور داری؟واگر داری انها را تکرار کن. واسمای حسنی خدا را (اخر سوره حشر) را قرایت می کرد وسرانجام چون متوجه اعتقاد واعتراف ان موجود(جن) گردید اورا به اسما الله قسم داد که این ماوی(منزل) یا بدن فرد را رها کرده وخارج شود.(در انجیل عهد جدید نیز در همین رابطه عیسی(ع) تعداد زیادی از اجنه را از کالبدیخارج وبداخل بدن گله ای از خوکها راند). وسرانجام درمانگر موفق به اخراج این موجود از کالبد گردید. البته این خلاصه وفشرده ای از کل صحبت های این فیلم بود.ببخشید خیلی حرف زدم.
1- برخلاف تصور :روانشناسان وروانپزشکان -اندسته که اغلب افکار ماتریالیستی دارند (نه همه):اغلب در برخورد با موارد ی مثل :جن-فرشته-روح و…علیرغم نص صریح قران -با نگرشی سطحی برادیان خرده می گیرند واینها را افسانه وتخیل می دانند و به بیماریها ی روان پریشی اشخاص نسبت میدهند. اما نظر من این است:
مقوله:بیماریها وروان پریشی در اثر فید بک های ناقص عملکرد ضمیر ناخود اگاه وعدم پالایش افکار وامیال سرکوفته واقعا بیماری است ووجود دارند.ونیاز به درمان وحتی دارو دارند. این امر هم باید تحت نظارت و داروهای روانپزشک و متخصص انجام شود.
2- مقوله: روح-جن -فرشته-ودیگر مخلوقات خدا (غبر ا ز انسان وحیوان) امری جدا از روان است و کالبد فیزیکی وخاکی(مغز واعصاب).
ما یک:کالبد خاکی وجسمی وفیزیکی داریم-همین که قابل رویت است و از گوشت وپوست واستخوان وپی واعصاب و…ویک کالبد روحی داریم (همان که سفرهای شبانه ما در خواب عمیق وسومنامبول ولتارژی با ان انجام می شود). روانشناسان با فایلهای مغز ما وبعبارت دیگر کالبد فیزیکی ما سر وکار دارند و یک درمانگر ویا مدیوم(فردی که دارای قابلیت خاص روحی در ارتباط با کالبدهای اثیری وروحی باشد.) با کالبد روحانی ما سر وکار دارد. متاسفانه در این بخش بعلت مرموز ومسکوت ماندن ان در طول قرنها -راه برای نفوذ مشتی شیاد بی سواد وسود جو باز شد .وانها برای سو استفاده بیشتر در پیچیده تر کردن واختفای این امر تلاش کردند. ونتیجه همین عدم اعتماد عمومی به این موارد است. بخصوص که کالبد روحی مانند جسمی قابل دیدن و لمس با حواس ما نیست. چرا که روح برای دیده شدن با حواس زمینی ما نیاز به :اکتو پلاسم و کالبد میزبان(مدیوم) دارد.بحث زیاداست.من سعی کردم توضیح مختصر دهم.
اگر دوستان نیاز به بحث بیشتر داشته باشند وبا اجازه مدیریت محترم ارشد روابط عمومی ودیگر مدیران محترم می توان با پرسش وپاسخ بحث را در حوزه های علمی:فیزیکی ومتافیزیکی باز کرد.