سلام
سال نوی همگی مبارک . به امید سالی پر از نشاط و تندرستی و موفقیت برای همگی
یک برگ آزمایش دارم که در رابطه با میکروب معده و سَرطان پَرطان هست. میخوام دوستانی که سرررشته دارن برام بخونن و میزان وخامت اوضاع رو برام روشن کنن . آزمایش رو 2 ماه پیش دادم ولی دیگه وقت نکردم ببرم پیش دکتر و نشونش بدم .
از دوستان و دانشجویانی که در این زمینه تخصص دارن درخواست دارم که راهنمایی کنن .
ممنون
با آرزوی بهترین ها
دوست عزیز به نظر من چیزی که تو این آزمایش اهمیت داشت تست سرولوژی تون(الایزا) بود….تومور مارکر (برای تشخیص سرطان) طبیعی بود(مشکلی نداشت ) ….WBC هم کمی بالا بود … در آزمایشتون IgM رو برای هلیکوباکتر پیلوری نوشته بود HEIGHT. که IgM یک انتی بادی اختصاصی هست که سیستم ایمنی در مبارزه با میکروب تولید می کنه و ارزش تشخیصی دارد.سیستم ایمنی در مرحله اولیه IgM و بعد از اون IgG و پس از اون IgAو غیره رو تولید می کنه. به نظرمن به پزشکتون حتما جواب آزمایش رو نشان بدید.
آشنايي با هليکوباکترپيلوري
هليکوباکترپيلوري يک باسيل گرم منفي خميده است که در لابلاي مخاط معده و گاهي دئودنوم و مري زندگي ميکند. اين باکتري به هيچوجه جزء فلور طبيعي نبوده بلکه در افراد آلوده ايجاد التهاب مزمن سطحي و منتشر در معده ميکند.
هليکوباکتر قادر است در مخاط معده يعني جائيکه بسياري از باکتريها قادر به ادامهي زندگي نيستند زنده بماند. اما زماني که اسيديتهي معده کاهش مييابد باکتريهاي ديگر قادر به ادامهي زندگي هستند دليل آن شايد رقابت با ساير باکتريهاست.
تشخيص براساس راديولوژي، آندوسکوپي، تست اوره آز و تاريخچهي بيماري صورت ميگيرد. اما اين روشها وقتگيرو گاهي تهاجمي و حساسيت آن کاملا” مشخص نيست. اما روش الايزابا مشخص کردن آنتي باديهاي اختصاصي اين مشکل را از بين برده است به طوري که با يک روش غير تهاجمي و در يک زمان کوتاه ميتوان به نتايج دلخواه دست يافت.بررسيهاي گوناگون وجود آنتي بادي عليه هليکوباکتر و بيماري معده را به اثبات رسانده است. رابطهي مشخصي بين تراز سرمي آنتيبادي IgM و بافتهاي باليني وجود دارد به طوري که افزايش تراز سرمي ايمونوگلوبولين در گاستريت حاد ديده ميشود. اين آزمايش به عنوان يک تست غربالگري سريع و همچنين در تشخيص زودرس عفونت هليکوباکتر بسيار مفيد است، زيرا پاسخ ايمني غالبا” قبل از علائم باليني بروز مي کند.
تفسير نتايج:
با توجه به نتايج به دست آمده بيمار را به سه گروه تقسيم ميکنند.
۱ – نمونههاي منفي کمتر از ۲۰ که در اين مرحله به بيماران توصيه ميشود درصورت وجود علائم به جهت اينکه در مراحل اوليه نتايج اوليه ممکن است منفي باشد آزمايش به فاصلهي چند روز تکرارشود.
۲ – نمونههاي مشکوک با ميزان ۲۰ تا ۳۰ که تکرار آزمايش به فاصلهي چند روز توصيه ميشود در صورت جواب مشکوک مجدداندازهگيري آنتيبادي ضد اين باکتري به روشهاي ديگر پيشنهاد ميگردد.
۳ – نمونهي مثبت بالاتر از ۳۰ که بيمار ممکن است مبتلا به هليکوباکتر باشد اما لزوما نشانگر وجود بيماري نيست.
با توجه به اينکه شيوع بيماري به منطقهي جغرافيايي و وضع اقتصادي بستگي دارد پيشنهاد ميگردد در هر منطقه مقادير نرمال با توجه به شيوع بيماري در نظر گرفته شود.
شيوع ميکرب «هليکوباکترپيلوري» در ايران بيشتر از ۷۰ درصد است.
پاسخ: خواندن جواب آزمایش میکروب معده
خیلی ممون از لطف شما
من زیاد از این تفاسیر سر در نمیارم چون در این زمینه ها کوچکترین آشنایی ندارماین WBC که فرمودید بالاست چی هست ؟ خطراتش چیه ؟
اما در مورد اچ پیلوری : به نظرتون میزان میکروب معده بالا هست ؟
چون دکتر معالج برام یک دوره دارو تجویز کرد و گفت بعد از اتمام دوره باید بری آندوسکوپی و اگر هر 10 سال هم تکرار کنی بد نیست .منم که قبل از عیدی به دلیل مشغله وقت نکردم دوباره به دکتر معالج مراجعه کنم . از طرف هم متاسفانه بیمه ندارم و هزینه آندوسکپی هم فکر کنم بالا باشه که یه جورایی آدم رو منصرف میکنه : (خلاصه نظر شما در مورد این آزمایش چیه ؟ آیا خطراتی رو نشون میده ؟ این خطرات چی هست که ارزش هزینه کردن و درمان داشته باشه ؟ چون دم عیدی پولای تو جیب خالی شد و صرف نخود چی کیشمیش شد 🙁 الان تو جیبم شیپیش پلی استیشن بازی میکنی
بچه ها میدونم همتون دوسم دارید و عاشقم هستید : -)
من دیگه رفتنی هستم .خوبی بدی دیدید حلام نکنید بذارید به سرمنزل مقصود خود که همانا جهنم هستبرسم چرا که خیلی دوست دارم با غولش دست به یغه بشم : )
جهنم چیه !!! خدا نکنه ……سلامت باشید
wbc از اجزای سیستم ایمنی هست که در عفونت ها و سرطان ها بالا می رود ….اما در ازمایشتون به نظرمن کمی بالا هست نه خیلی بالا… می تونه به خاطر عفونت باشه ….
همون طور که توضیح دادم IgM رو در آزمایشتون نوشته بالا هست ….یعنی به هر حال سیستم ایمنی تون با این میکروب برخورد داشته و در برابر اون آنتی بادی اختصاصی تولید کرده ….هلیکوباکتر ،باکتری هست و می شود با آنتی بیوتیک هایی اون رو از بین برد(درمان ترکیبی با چند دارو )…..البته هلیکوباکتر ممکنه نسبت به بعضی آنتی بیوتیک ها مقاوم بشه و اون انتی بیوتیک به مرور زمان روی اون اثری نداشته باشه … پس باید داروهاتون رو به موقع و منظم مصرف کنید…..با توجه به توضیحات زیر می شه از آزمون تنفسی اوره هم استفاده کرد
پيگيري پس از درمان بايد با استفاده از آزمونهاي غيرتهاجمي با حساسيت و ويژگي بالا صورت گيرد. مرورهاي نظاممند به اين نتيجه رسيدهاند که آزمون تنفسي اوره، آزمونانتخابي است؛ حساسيت و ويژگي آن به بيش از 95 بالغ ميشود. آزمون آنتيژن مدفوع يک روش جايگزين است هر چند از آزمون تنفسي اوره دقت کمتري دارد. روشهاي تهاجمي بايد به مواردي محدود شوند که در آنها اندوسکوپي مکرر انديکاسيون دارد (نظير زخم معده). بايد از روشهايي که حساسيت پاييني دارند مانند آزمون اورهآز سريع اجتناب شود؛ بررسي بافتشناسي روي نمونههاي متعدد معده ارجح است. ريشهکني هليکوباکترپيلوري بايد حداقل 4 هفته پس از پايان درمان تاييد شود.
هه عفونت با سرطان فرق می کنه …نه از این فکرا نکن …حالا حالاها هستی فقط داروها تو بخور
اما در کل سایت خوبیه حداقل اینجا اینارو فهمیدم
آزمایش هلیکوباکتر igg
مقدار نرمال میکروب معده
آزمایش میکروب معده چگونه است
میزان نرمال هلیکوباکتر پیلوری در آزمایش خونتفسیر آزمایش h.pylori iga
نمونه برداری از معده
روش نمونه برداری معده چطوریه
تفسیر جواب پاتولوژی معده
آزمایش h.pylori stool ag
در این مقاله این موضوعات دیده میشه:
3 دیدگاه ها
میشه عکس آزمایش معده رو بذارید تا نتیجه آزمایش رو بهتر متوجه بشیم
سلام دوست عزیز تو ازمایش میکروب معده من زدهlgG مثبت ۲۰ ومنفی ۲۰ ازمایشو دکتر متخصص دیده دارو تجویز کرده الانم یک هفته از اتمام داروهام میگذره. ب علت شلوغی مطب و انتظار زیادی که کشیدم واسه رفتن به داخل نشد بپرسم از دکتر. این علائم خطرناکه
سلام روز بخیر من یک سال پیش به هلیکوباکتر آلوده بودم ، درمان کردم ، الان آزمایش سرولوژی IgGوIgA دادم IgG منفی ولی IgA مثبت است ، نظرتون چیست ؟ ممنون