در این مقاله سعی شده رمان های خانم هما پور اصفهانی بررسی اجمالی شود
خانم هما صفاری پور اصفهانی متولد 1369/12/12 در اصفهان هستند و کارشناس ارشد روانشناسی هستند.
عالی ترین رمان هایی که خوندم از ایشون بوده. بعدا خلاصه تک تکشونو میزارم و توی کتابخونه سایت هم قرارشون میدم.
رمان های چاپیشون :قرار نبود،سجاده و صلیب(جدال پر تمنا)،شام مهتاب،ذهن خالی، آسمان نگاهت
رمان ها مجازی:افسونگر،روزای بارونی،توسکا،سیگار شکلاتی، تقاص
رمان های گروهی:هدف برتر،استایل
البته کتاب سیگار شکلاتی هم نصفه نوشتن و گفتن کاملشو برید کتابشو بخرید دارم کاراشو میکنم چاپ بشه اما نمیدونم چاپ شد یا نه.تو رو خدا کسی میدونه بگه.
داستانش داستانی بود که تو عمرم نخوندم. موضوعش متفاوت بود. البته که من تقاص و قرار نبود و جدال پر تمنا و روزهای بارونی و افسونگر و توسکا رو خوندم همشون عالی بودن. حالا بعدا خلاصه هاشو میگم.
راستی این چند تا رمانو پشت سر هم بخونید. قرار نبود و توسکا و جدال پرتمنا و روزهای بارونی که عالی ترینش روزهای بارونیه که کل شخصیت های توی 3 رمان قبل در اون وجود دارن و فقط روزهای جدال پر تمنا لوسه که مجبورین بخونین تا روزهای بارونیشو بخونین
خلاصه: سالها پیش … وقتی هنوز چشم به دنیا باز نکرده بودم حوادثی رخ داد که تاثیرش را مستقیم روی زندگی من و تو گذاشت … شاید هیچ کس تصورش را هم نمی کرد یک عشق اتشین در گذشته باعث یک عشق اتشین دیگر در آینده شود
یعنی این رمان به حدی قشنگه و حرص درآره که نگو.من که یک قسمتش اشک ریختم. دیگه ببینید چی بوده که من سنگدل اشک ریختم داستان دختریه که توی خوابش تصویر یک پسرو میبینه و عکسشو میکشه.خانوادش وقتی میبینن خیلی میترسن و میگن این پسرو کجا دیدی اما دختر میگه هیچ جا. اون تصویری که دختر کشیده بوده عکس فردی بوده که سالها پیش میخواسته با مادر دختر ازدواج کنه ولی یک سری اتفاقات افتاده و… حالا تقاصاوناتفاقو این دختر میده و پسری که دوستش داره.خیلی قشنگه. اگه کسی خوندش بیاد اینجا بگه قشنگه یا نه
داستان درمورد دختری به اسم ترساست که دوسال پشت کنکور مونده و منتظر جواب کنکوره
مادر ترسا چند سال پیش فوت کرده ترسا با پدر و مادربزگش( عزیز جون )زندگی میکنه. خواهر بزرگش هم ازدواج کرده
ترسا آرزو داره که بره کانادا و اونجا ادامه تحصیل بده ولی پدرش به دلیل تجربه ی تلخی که در رابطه با فرستادن آتوسا(خواهر ترسا) به خارج داشته تحت هیچ شرایطی راضی نمیشه که ترسا رو بفرسته کانادا، به خاطر همین ترسا و دوستاش سعی دارند با همفکری هم راه حلی برای راضی کردن پدر ترسا پیدا کنند که موفق هم میشن ولی برای عملی شدن این راه حل یه سری اتفاقاتی میفته و شخصی وارد زندگی ترسا میشه که مسیر زندگیشو عوض میکنه، دیگه بقیه شو خودتون از اینجا بخونید
داستان در مورد دختری به اسم توسکا هست که دنبال کار میگرده و در نهایت بازیگر میشه و …داستانش خیلی قشنگه. اینم رمانش عاشقانست خلاصه از این داستان میشه نتیجه گرفت اگه کار پیدا نکردی بری بازیگر بشی اینجا هم میتونید برید دانلود کنید و مثل من به این نتیجه گیری خوب برسید.
دوستان و خوانندگان رمان لطفا نظرشون رو در ارتباط با خانم هما پور اصفهانی لطفا همینجا مطرح کنند.
5 دیدگاه ها
من عاشق رمان های خانم پور اصفهانی من خودم قرار نبود و سجاده و صلیب و توسکا و تقاص و روز های بارانی
من تعداد زیادی رمان خوندم این رمانا بهترینشون بودن
خیلی غیر واقعی و ضعیفن همه ی رمان هاشون
اصلا به یه کارشناسی ارشد روانشناسی نمیاد اینقد نپخته و غیرواقعی بنویسه
بجز اون شخصیتای توی همه ی رمانا از لحاظ ظاهری و گاها مالی بطرز غیرقابل باوری بی نقصن مخصوصا توی قرار نبود. یه چیز دیگه هم اینکه از یسری لحاظا رفتارایی که خانوم پوراصفهانی براشون بعنوان غیرت ضعف میکنه درواقع بیماری روانیه!!
و اینکه عاشق شدن یه مرد خییلییی با عاشق شدن یه زن فرق داره و خانوم پوراصفهانی هیچ درک واقعی ای ازش نداشتن و بدون درنظرگرفتن تفاوت ها رمان نوشتن که با وجود روانشناس بودنشون خیلی خیلی عجیبه!!!
بطور کلی برای سرگرمی خوبه و برای گروه سنی دبیرستانیا
وای من عاشق رمان های قرار نبود و جدال پرتمنام خیلی قشنگو بی نقص بودن
خیلییییییییییی عالیییییییییی
رمان تقاص و قرار نبود عالییییییی بودن .من که هر کدومو چند بار خوندم:)
رمان تقاص و قرار نبود عالییییییییی بودن .من که هر کدومو چند بار خوندم:)