مدت زیادیه که از کشف کاربرد ماده پزودو افدرین در ساخت شیشه و هجوم ملت همیشه در صحنه برای خرید قرص پزودو به داروخانه ها ( تا قیمت بسته ای ۷۰۰۰ تومان هم گزارش شده) میگذره. آخرش هم که مثل همیشه با ظهور مجدد استعداد ایرانی در تقلب و سوء استفاده، مقامات مجبور شدن به راه حل فاینال دست بزنند و کلا” این دارو را حذف کنند…اما حرف اینجاست که آخرش به کجا می رسیم؟ چرا همه تصمیمات سیستمیک مملکت ما اینطور افتضاح از کار در میاد؟
حذف آمپول ولتارن. اضافه کردن آمپول ترامادول.اضافه کردن آمپول دیکلوفناک ایرانی! ( لابد مرض داشتین ولتارن نوارتیس سوئیس به اون کیفیت رو حذف کردین؟!) . حذف ترامادول از داروخانه ها بعد از عوارض فاجعه بار، به خصوص اون تشنج افتضاحی که میده! ( کور بودین عوارضشو نمی دیدین که وارد طرحش کردین؟ مسکن تزریقی تو دنیا قحط بود؟!)
و حالا، خانم ها و آقایان، معرفی می کنم : شیشه و پزودوافدرین ! انقدر اوضاع داروخانه ها خراب شده و کنترل از بین رفته که عزیزان میان ۱۰۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ تا پزودو میخرن ۱۰۰سال بعد گندش در میاد!!
و تازه این خیلی خوبه! من اخبار موثقی از طریق یکی از دوستانم از یکی از کارخانه های داروسازی دارم (که ایشان اونجا شاغل هستند) مبنی بر این که در یک مرحله، هنگام توزین، ۳ کیلوگرم از ماده اولیه خالص پزودوافدرین مفقود شده! علی رغم حضور اداره آگاهی و مواد مخدر در صحنه و بازجویی و جستجوی بسیار، این مواد پیدا نشد که نشد!
با احتساب ۳۰ میلی گرم در هر قرص، این مواد برای ساخت صد هزار عدد قرص پزودوافدرین کافیه! این یعنی ۷ میلیون تومان در بازار قاچاق، و تازه چون این ماده خالص بوده، قیمتش خدا می دونه چند برابر میشه. حالا اینکه از این مقدار چه قدر شیشه درمیاد….
من مدت15سال است این دارورابخاطرناراحتی ریه ومجرای تنفسی ایجادشده درزمان خدمت بوسیله اشک آورمصرف میکنم وحالتی پیش میادکه پزشک تشخیص حساسیت فصلی رامیدهدومثل شیرآب بازازبینی ام دچارآب ریزش میشوم یابایدیک ورق قرص آنتی هیستامین دکونژستانت بخورم یایک عددازخودقرص پزودوافدرین امامتاسفانه حتی پزشکان متخصص هم فکرمیکنندتولیداین دارودرکشورقطع شده وپیشنهادمیکنندآنتی هیستامین به حای آن بنویسندوهمین بی اطلاعی مردم وحتی پزشک معالج باعث شده فقط تولیدآن برای مصرف پزشکی قطع شودوبرای سومصرف ومطالبی که دوست عزیزهم گفتندتولیدشوداماجدیدانوع کپسول ژله ای آن هم توسط شرکت داروسازی دانادرورق های15تایی تولیدمیشودوبه تمام داروخانه های شبانه روزی هلال احمرو13آبان یاسایرداروخانه هایی که داروهای کمیاب راتوزیع میکنندتحویل میشودامامتاسفانه دکترداروسازآنجابه مردم میگویدپزشک شمابی اطلاع بوده ونمیدانسته این داروتولیدنمیشودفقط شربت آن راداریم چون شربت آن برای کارساخت شیشه مناسب نیست آن رابه بیماران میدهدجای قرص وسهمیه قرص آن رایکجادربازارآزادباسودخوب میفروشدیاخودش درکارساخت شیشه است وخودش مصرف میکندچون بعضی ازداروسازها3میلیون تومان میگیرندوساخت شیشه راهمراه باتضمین تهیه مواداولیه لازم رابه طرف یادمیدهندجالب است دکترهاکه خبرندارندتولیدآن قطع نشده هیچ داخل اینترنت هم نوشته شده تولیدنمیشودوگویامن خیلی خوش شانس بودم که تهیه میکردم امادیدم اینجوریه وظیفه خودم دانستم اطلاع بدم شایدکسی واقعامثل خودم نیازپزشکی به آن داشته باشداگرکسی سوالی داشت ازطریق ایمیل بامن تماس بگیردباکمال میل راهنماییش میکنم
1 دیدگاه
ضدآلرژیک پزودوافدرین (Pseudoephedrine) یک ترکیب ضد احتقان است که با تنگ کردن رگها به وجود میاد