سلام امروز چند جا در حال وب گردی بودم یه مطلب جالب دیدم گفتم از بچه های انجمن یه سوال کنیم حقیقت داره یا نه
بله درست میبینید f 16 بر فراز استان یزد آیا ممکن است؟
دوستان قبل از انقلاب شاه ایران سفارش خرید درست نمی دونم چند فروند F-16 Fighting Falcon با کشور ایلات متحده امریکا را نوشت . درست به گمانم اواخر حکومت پهلوی بود که امریکا دو فروند از F-16 ها را به ایران تحویل داد و مابقی را بعداز چند سال دیگر به ایران تحویل دهد ولی درست همان زمانها بود که انقلاب شروع شد . دولت جمهوری اسلامی ایران برای تحویل گرفتن بقیه F-16 تلاش بسیاری کرد ولی امریکا طبق قرارداد می بایست انها را به ایران تحویل دهد ولی امریکا این کار را نکرد . .و به اسرایل داد تمام جنگنده های مارو
ایا این مطالب صحت دارد دوستان جواب لطفلا؟ متشکر
فكر نمي كنم امريكا نداد….
اقاي ابراهيم يزدي گفتن جنگنده ميخوايم چيكار…اين ها را پس بديد تراكتور بخريم با پولاش….امريكا هم به عنوان غرامت لغو قرار داد پولي كه ايران پيش امريكا داشت برداشت و بعد هم جنگنده هاي اف 16 به اسراييل داده شد…
RAYMOON جان سلام.
تصویری که قرار دادید یک نقاشی است. البته خیلی طبیعی است ولی یک نقاشی بیش نیست
در مورد سوال شما:
نظر بعضی از دوستان مطلع از وقایع نیروی هوایی این است که نیروی هوایی ایران پیش از انقاب اسلامی تنها بخشی از قطعات یدکی F-16 را تحویل گرفت و هیچ F-16 ای را به طور اماده تحویل نگرفته است.ولی عده ای معتقدند که حداقل تعدادی از F-16 ها به ایران تحویل داده شده است. چندی پیش توسط دوست عزیزم Fariborz در سایت سنترال کلابز عکس هایی منتشر شد که در ان پرچم ایران را به عنوان خریدار بر روی یک F-16 نقش میکردند. از طرفی یکی از دوستان بنده هم شخصا F-16 را در یکی از شلیترها در یکی از پایگاههای هوایی ایران مشاهده کرده است(از ذکر نام پایگاه معذورم)
منقش کردن F-16 به پرجم ایران. این عکس توسط دوست عزیزم Fariborz در سایت سنترال کلابز قرار گرفته است
با وجود این چیزی که مشخص است این است که F-16 ایرانی اگر هم وجود داشته باشند در تعداد بسیار بسیار کم(شاید تنها یک فروند) هستند و قابلیت پرواز و عملیات ندارند.
البته نکته ای که بی ارتباط نیست این است که از چندی قبل خبری مطرح شد مبنی بر اینکه ونزوئلا قصد دارد F-16 های خود را به ایران بفروشد که از سوی ایران تکذیب شد. اون زمان تحلیلگران این اقدام ونزوئلا رو برای فشار اوردن به امریکا برای تامین قطعات یدکی این F-16 ها اعلام کردند. این خبر داشت به فراموشی سپرده میشد که با بازدید وزیر دفاع و نشستن وی در کابین F-16 ونزوئلایی و مانور این هواپیماها برای وزیر دفاع ایران مجددا پررنگ شد. با این حال نظر شخصی من این است که این اقدام ونزوئلا جدی به نظر نمیاد. حال باید صبر کرد و دید ایا ونزوئلا در تصمیم خود مصمم است و همچنین باید دید امریکا اجازه میدهد ونزوئلا این F-16 ها رو به ایران بفروشد یا نه؟
نويد جان بنده تصوير رو نميبينم
=================================
بنده از يكي از خلبانان سپاه شنيدم كه ايران 2 فروند اف-16 رو در جنوب پرواز ميده ،اما در منابع كه هيچ موردي از مشاهده ي اونها گزارش نشده(فقط چند بار گفتند كه اف-16 روي آبادان(اگه اشتباه نكنم) ديدند)
محمد حسین جان احتمالا چون Post Image براتون ف ی ل ت ر شده نمیتونید ببینید. تصویر رو براتون در یک سایت دیگه اپلود کردم اگه باز هم قابل مشاهده نبود یک سایت اپلود که براتون فیلتر نیست معرفی کنید تا عکس رو در اونجا اپلود کنم