یک زن هرگز از ابراز عشقهای مرد زندگیش خسته نخواهد شد. به زبان آوردن دوستت دارم موجب می.شود که زن به عشق واقعی مرد زندگیش پی ببرد و آن را احساس کند.
رازهای زن ها
طبیعت جنسی خانم ها بسیار پیچیده تر از آقایون است.
چه چیز خانمها را تحریک می کند؟ حتی خودشان هم نمی دانند. مردیت چیورز محقق دانشگاه نورس وسترن و همکاران او در تحقیقی فیلم های تحریک آمیز به مردان و زنان همجنس باز، مردان و زنان با تمایل جنسی به جنس مخالف نشان دادند و از آنها خواستند میزان تحریک جنسی خود را گزارش کنند و توسط ابزارهایی که به دستگاه تناسلی آنها متصل بود میزان تحریک واقعی آنها را اندازه گیری کردند.
• یک زن به دریافت عاشقانه چند شاخه گل، هدایای کوچک و ابراز عشقهای بی اختیار، عشق می.ورزد.
• زمانی که مردی به زنی چند شاخه گل تقدیم می.کند و یا یادداشت های عاشقانه اش را نثارش می.دارد، به آن زن اجازه می.دهد تا بداند تا چه اندازه منحصر به فرد است.
• وقتی زنی عاشق می.شود، احساس زیبایی و زنانگی در او به چندین برابر می.رسد.
• نوازش یک زن به او قدرت و انگیزه برای زندگی کردن می.بخشاید.
• یک زن همیشه دوست دارد از عشق همسرش نسبت به خودش مطمئن شود.
• پیش از اینکه زنی قادر به احساس عمیق برقراری رابطه جسمانی باشد، به احساس عشق، نوازش و ملاطفت نیاز دارد.
• زنان ابتدا کیمیای روح و عاطفه را احساس می.کنند و بعد به کیمیای جسم پی می.برند.
• لحظاتی که مرد، دستهای زنی را در دست می.گیرد و او را لمس می.کند، لحظاتی هستند که زن به آنها عشق می.ورزد.
• هدف یک زن در برقراری رابطه جسمانی، شور شهوانی نیست. بلکه مقصود او لذت بردن از صمیمیت، عشق و ملاطفت در کنار شور جسمانی است.
• هنگامی.که زنی بداند فقط اوست که راه به قلب شریک زندگیش دارد، در عرش سیر خواهد کرد.
• یک زن هرگز مشکلاتش را دسته بندی نمی.کند، در صورتی که زمانی که غمگین و ناراحت باشد، تمامی.مشکلاتش از کوچک و بزرگ به دلش هجوم می.آورند.
• یک زن هنگامی .سکوت می.کند که دردهای نهفته در دلش بسیار عمیق است و یا اینکه به مرد مقابلش آنقدر اعتماد ندارد که سخن دل با او بگوید.
• وقتی مردی با دلسوزی و توجه به مشکلات زن گوش می.سپارد و از ارائه راه حل می.پرهیزد، احساس عشق و بلوغ را در او دو چندان می.کند.
• مردان و زنان در برابر فشارهای عصبی واکنش های متفاوتی از خود نشان می.دهند. در اینگونه مواقع زن نیازمند نزدیکی و درک طرف مقابلش می.باشد، در صورتی که مرد به تنهایی احتیاج دارد.
• هنگامی. که اظهارات و اعمال زنی بیهوده تلقی می.گردد، او برای مطرح شدن شروع به ابراز نظریات مخالف و عدم توافق می.کند.
• به جرات می.توان گفت به جز در موارد انگشت شماری، هیچ چیز بیش از سخن گفتن بر علیه یک زن به او آسیب نمی.رساند.
• زن درست مثل یک موج است، به هنگامی.که عشق در قلبش به ظهور می.نشیند، اعتماد به نفسش در حرکتی مواج به اوج می.رسد.
• هنگامی.که موج احساسات یک زن به اوج می.رسد، به هیچ عنوان محدودیتی در ارائه عشق نمی.بیند.
• مردها همواره باید بدانند که هر گاه زنی رنج و عصبانیت خود را بیرون بریزد و آشکار نماید، احساس آسایش و آرامش بیشتری می.کند.
• این نکته را به خاطر بسپارید که هر گاه زنی در اوج فوران خشم و غم قرار گرفته باشد، به هیچ عنوان تقصیری را به گردن نمی.گیرد.
• وقتی زنی از موضوعی می.رنجد، مرد باید ضمن همدردی با او نشان دهد که برای غم او نگران است، سپس سکوت اختیار کند تا آن زن بتواند احساس همدردی اش را حس کند.
• دردناک ترین مسائل برای بعضی از زنان، عدم پذیرش، قضاوت نادرست و ترک شدن است، چراکه امکان دارد این باورها در عمق ضمیر ناخودآگاهشان آنان را به سوی این تصور نادرست سوق دهد که مبادا لیاقتشان بیش از این نباشد.
• ماهیت یک زن، درخواست تایید امور است.
• در صورتی که مردی در مقابل پیشنهادات یک زن از خود مقاومت نشان دهد، زن با این حال که مفهوم این مقاومت را درک می.کند اما هیچ گونه توجهی به آن نشان نمی.دهد. ولی در این زمان احساس می.کند که مرد به او احترام نمی.گذارد.
• بسیاری از زنان به این علت که نمی.خواهند کسی ایشان را نیازمند بداند، نیازهایشان را انکار می.کنند.
• حتی در صورتی که زنی بپندارد نیازها و خواسته هایش برآورده نخواهند شد، اجتناب از بیان آنها و قصد انجام دادن تمام کارها به تنهایی، اشتباه بزرگی است.
• یک زن باید بیاموزد که چطور نیازها و تمایلات خود را بدون نکوهش و یا تزلزل ابراز دارد و این نکته از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
• امروزه بسیاری از زنان از اینکه عشق می.ورزند، اما در عوض چیزی دریافت نمی.کنند، رنج می.کشند، آنان به دنبال وقفه ای می.گردند تا در این زمان تنها به خود بیندیشند و توجه کنند و در خلال آن وجودشان را بهتر کنکاش و کشف کنند.
• یک زن جوان در اوج جوانی مایل است برای برآوردن تمایلات شریک زندگیش خودش را فدا کند.
• یک زن بطور ذاتی از توانایی نامحدودی در شاداب ساختن دیگران برخوردار است اما وقتی آن زن لبخند می.زند، لبخندش به این معنا نیست که در اوج شادابی و خوشحالی قرار دارد.
• همیشه زنان به همان اندازه ای که در توان دارند بخشش می.کنند و در این زمان به خاطر می.آورند هنگامی .که آنان به بخشش نیاز داشتند تا حدودی کمتر از این اندازه به ایشان بخشیده شده است.
• اغلب زنان با آنچه همسرشان می.خواهد به راحتی موافقت می.کنند اما این کار به این معنا نیست که خواسته همسرشان دقیقا همان باشد که آنان می.خواهند.
• یک زن، هرگز به کارهای خودش و همسرش امتیاز نمی.دهد، بلکه شوهرش را آزاد می.گذارد و تصور می.کند او نیز به همین ترتبیب آزادش گذاشته است.
• وقتی زنی به ثبت امتیازات می.پردازد، ممکن است موضوع بسیار کوچکی در نظرش به اندازه امری بسیار بزرگ به شمار آید. پس امکان دارد یک شاخه گل سرخ بتواند برای شما امتیازات فراوانی به همراه داشته باشد.
پيامي به زن ها
اين كتاب را براي شما و مرد زندگي تان نوشتم.چنين باور دارم كه اين كتاب، هماني است كه زن ها همواره انتظار انتشار آن را مي كشيدند. كتابي كه مي توانند به مرد زندگي شان
هديه دهند تا آنها همه چيز را درباره ي زن ها بياموزند.به مرد زندگي تان بگوييد :
. « اين را بخوان تا همه چيز را در باره ي من بداني »
آه كه چقدر خودم نيز آرزوي چنين كتابي را داشتم.هر بار كه در بيان نيازهاي خود به همسرم شكست مي خوردم.هر بار كه آرزو مي كردم كاش طورديگري رفتار ميكرد تا همه چيز
بين ما درست مي شد و هر بار كه پرتوقع جلوه مي كردم، همچون تمامي زن ها كه همواره در طول تاريخ از سرنوميدي آه مي كشيدند،من نيز آه مي كشيدم و آرزو مي كردم كه اي
كاش راهي وجود مي داشت تا مي توانستم به درون او نفوذ كنم بلكه او مرا درك كند .
اين اساسي ترين نيازما زن ها است كه مارا .« كاشكي مي توانست بفهمد كي هستم و چه مي خواهم » : چنانچه يك زن هستيد، بارها مثل من آه كشيده ايد. گويي زير لب مي گوييد
بشناسند، محترم بشمارند و همانطور كه هستيم .دوست مان بدارند وما را بپذيرند .البته ، طعم شيرين درك شدن و پذيرفته شدن را مطمئناً گهگاهي در زندگي خود تجربه كرده ايم.
مضحك است كه اين نوع از ارتباط بيشتر ميان ما و همجنسان ما ديگر زنان، خواهرانمان، دوستان و همكارانمان صورت مي پذيرد .
آيا داستان زير برايتان آشناست؟
با دوستي سر ميز شام نشسته ايد و مشكلي را كه با همسرتان داشته ايدبه او بازگو مي كنيد.لحظه اي نمي گذردكه بخوبي همه چيز را درك مي كند.با احساس همدردي تمام سرش
را تكان مي دهد.دقيقاً به موضوعات مهم از خود توجه نشان مي دهد و حتي جملات شما را همان طور كه شما دوست داريد، برايتان تمام مي كند.همين كه با احساس تشكر تمام به
او نگاه مي كنيد، آهي از نهادتان بلند مي شود كه:آره، دقيقاً همين طوره.درست همين احساس رو داشت.تو خيلي خوب مي فهمي چي مي گم.
مكالمه ادامه پيدا مي كند.ده دقيقه بيشتر طول نميكشدكه شما ودوست تان بر سر بيشتر مسائل و موضوعاتي كه با همسرتان برسرش اختلاف داشتيدبه همدلي و توافق نظر ميرسيد
و حتي راه حل هاي آن را نيز پيدا مي كنيد. از اينكه تا چه حد بي هيچ تلاشي اين اتفاق صورت گرفته است تعجب مي كنيد. از اينكه او تا چه حد احساسات، عواطف، واكنش ها،
خواسته ها و نيازهاي شما را درست مثل خودتان درك مي كند، متعجب هستيد. با سرخوردگي سرتان را تكان مي دهيد و افسوس مي خوريد كه اگر دوباره همين صحبت ها را با
همسرتان بكنيد، عصباني خواهد شد،چشمهايش از اين سوو آن سو به گردش درخواهد آورد،زير لب نق خواهد زدو دست آخر هم بدون كوچكترين احساسي به شما خيره خواهد شد.
گويي به زبان مريخي ها با او صحبت كرده ايد و او حتي يك كلمه از گفته هاي شمار را درك نكرده است !
چي مي شد اگر شوهرم هم مثل تو حرفهامو مي فهميد؟ چه حيف شد تو »: همين كه شام تان را تمام مي كنيد از دوست تان براي حمايتهايش تشكر مي كنيد.سپس به او مي گوييد
دوست شما به علامت توافق سرش را تكان مي دهد.گويي بار ديگر نيز درست مي فهمد چه مي گوييد و منظورتان چيست . «! يه زني.و گرنه ما با هم زن و شوهر خوبي مي شديم
را بنويسم.در « رازهايي در باره ي زنان » بعد از تجارب بسيار و اتفاق هايي نظير آنچه در بالا برايتان شرح دادم، پس از سال ها كار و مشاوره به زوج ها، ديگر وقت آن رسيده بود كتاب
را نوشته ام، مردم همواره از من خواسته اند تا كتاب قرينه ي « رازهايي در باره ي مردان » واقع سالهاست كه مراجعان من از من مي خواهند چنين كتابي را بنويسم.از سال 1990 كه
را نيز بنويسم. در سمينارهاي، برنامه هاي راديويي و تلويزيوني، نامه ها، گوشه و كنار،درفرودگاه ها و… هرجا كه مردم را ميبينم همواره چنين چيزهايي « رازهايي در باره ي زنان » آن
بارها سعي كرده ام به نامزدم توضيح دهم چرا اينجوري هستم.اما او اصلاً متوجه موضوع نمي شود.مي دانم اگر شما اين چيزها را درباره ي زن ها توضيح بدهيداو خواهد »: را مي شنوم
! « پذيرفت
چرا شوهرم نمي تونه بفهمه اگر فقط يه كارهاي بخصوصي انجام مي داد چه قدر منو خوشحال مي كرد. لطفاً يه كتابي بنويسيد كه خواسته هاي ما زن ها رو از مردها و دلايل اين »
! « خواسته ها رو توضيح بده
.« دوستانم خيلي خوب منو مي فهمن.چي مي شد اگه مردها هم همينجوري ما رو درك مي كردن، بهترين دوست ما مي شدند »
هر بار كه مي خوام درباره ي روابط جنسي مون با شوهرم صحبت كنم بهش برمي خوره. مي شه لطفاً يك كتاب بنويسيد كه جا همه ي اين چيزها را خوب براي مردها توضيح بده »
! « اين كار رو كرديد « رازهايي درباره ي مردان » تا اونا خوب بفهمن.اونجوري كه دركتاب
همسرم مي گويد من گرم و صميمي نيستم.هر بار كه از او مي خواهم منظورش را بهتر برايم توضيح دهد،از صحبت هايش سر در نمي آورم.من واقعاً مي خواهم او را خوشحال و »
. « راضي نگه دارم.اما بايد بفهمم چطوري. به كمك احتياج دارم
پاسخ من به اين قبيل درخواست هاست.اين كتاب شامل تمامي چيزهايي است كه زن ها آروز دارندكه اي كاش مردها مي دانستند.ظرف بيست و پنج « رازهايي درباره ي زن ها » كتاب
سال گذشته ي زندگي ام با ده ها هزار زن كار كرده و به نيازهاي برآورده نشده ي آن ها گوش فرا داده ام. همچنين با ده ها هزار مرد نيز كار كرده و به گفته ها، عقايد و باورهاي آن
ها درباره ي عشق، روابط جنسي و صميميت گوش فرا داده و متوجه شده ام كه آنان نيز تا چه اندازه از زن ها متعجب و حيرت زده اند .
كردم. حال در اين كتاب احساسات، خواست ها و « رازهايي درباره ي مردان » اين را آموخته ام كه خواسته ها و نيازهاي مردها را براي زن ها ترجمه كنم. همانگونه كه اين كار را در
نيازهاي زنان را براي مردها ترجمه كرده ام.
دنچرا مردها به اين كتاب نياز دار
در طول «. من مردها را دوست دارم »: قبل از آن كه پيش تر برويم، مي خواستم موضوع مهمي را با شما در ميان بگذارم.همين موضوع را در بخش بعد براي مردها نيز تكرار خواهم كرد
تمام زندگي ام آن ها را دوست داشته ام.به رغم شكست هاي عشق و دلشكستگي هاي فراوان نيز هرگز از عشقم نسبت به مردها كاسته نشده است و روابط خود با آن ها را متوقف
نكرده ام. بنابراين، كتاب حاضر هرگز به اين موضوع نپرداخته است كه مردها عيب يا نقصي دارند.اين كتاب براي آن طراحي نشده است تا از مردها انتقاد يا آن ها را نكوهش كند كه
چرا نمي دانند چگونه ما زن ها را خوب دوست دارند .
ن گونه كه هرگز قبلاً تجربه نكرده اند ببينند و درك كنند.مرا براي مهارت دربرقراري ارتباط بامخاطبان، Ĥ در واقع، اين كتاب دعوتي است كه از مردها كه زن ها را به گونه اي جديد
خوانندگان، شنوندگان و دانشجويان پسر يا مرد به خوبي مي شناسند.در اين كتاب بسيار تلاش كرده ام تا آن گونه مردها را مخاطب قرار دهم كه براستي بپذيرند.مي دانم براي مردها
مشكل است تا مهارت هاي احساسي اي راكسب كنندكه ما زن ها از آن ها توقع داريم.يا به لحاظ روحي واحساسي بازتر و صميمي ترباشندو قلب وروح زن زندگي شان را درك كنند.
برخاسته از همين عشق به مردها بوده است كه بر آن شدم تا اين كتاب را براي آنان بنويسم .
اخيراً در يك فروشگاه به يكي از دوستان قديمي برخوردم.از من پرسيد: اين روزها چه كار مي كني؟
گفتم:مشغول نوشتن كتابي با نام رازهايي درباره ي زنان هستم .
است؟! اين طورنيست؟ « مرد » پاسخ داد:اوه، عالي شد.منتظرم هرچه زودتر چاپ بشه تا يكي از آنرا به شوهرم دونالد بدهم.البته او خيلي شوهرخوبي است. اما با اين حال هنوز هم يك
شما زن ها هم كه همه اش دوست داريد از »: تصادفاً مردي كه نزديك ما ايستاده بود صحبت هاي ما را شنيد و با چهره اي گرفته و اعتراض آميز نگاهي به ما انداخت. گويي مي گفت
سپس در حالي كه سرش را تكان مي داد از ما دور شد.ما هم لبخند زديم زيرا مي دانستيم برداشت او از صحبت هاي ما درست نبوده است. دوست من هرگز سعي «. مردها بد بگيد
نداشت از شوهرش بد بگويد. او عاشق شوهر خود است. او تنها مي خواست به حقيقتي اشاره كند كه ما زن ها از طريق غريزي با آن آشنا هستيم و آن را درك مي كنيم:اين كه حتي
تنها به همين دليل ساده براي درك بهتر زنهاي زندگي شان به اندكي كمك از جانب زن ها نياز دارند . .« هستند نه زن « مرد » بهترين مردها نيز هنوز
صرف اين حقيقت كه (مردها ما را دوست دارند)به اين معنا نيست كه (ما را به خوبي مي شناسند). آن ها در دنياي متفاوتي از دنيا ما زن »: حقيقت تلخي كه وجود دارد اين است كه
ها زندگي مي كنند وهمان گونه كه دراين كتاب نيز خواهيم ديد دنياي ما زن ها بيشتر براي آن ها اسرارآميز، گيج كننده و متناقض به نظر مي رسد .
فكر مي كنم، بيشتر نيز به همين دليل است كه حتي بهترين مردها چنين به نظر مي رسند كه براي درك هرچه بيشترو بهترهمسرشان كم كاري دارند.بي پرده بگويم:خيلي از مردها
زود جا مي زنند.نه براي آن كه ما را دوست ندارند، بلكه از آن جهت كه مطمئن هستند حتماً در درك دنياي پيچيده و به ظاهر بغرنج ما زن ها شكست خواهند خورد و از آن جا كه
مردها از شكست خوردن بيزارند و دوست دارند ضعيف به نظر برسند،تصميم مي گيرند اصلاً طرف آن هم نروند .
من رازهايي درباره ي زنان را براي اين نوشتم كه به مردها كمك كنم، تا ما را بهتر درك كنند و بيشتر دوست داشته باشندو دوست ها، پدرها، برادرها، همكارها و سرانجام شوهرهاي
بهتري براي ما زن ها باشند.اين كتاب را از آن رو نوشتم كه به زن ها كمك كنم، نيازها، طبيعت و مكنونات قلبي خود را با مرد زندگي شان بهتر درميان بگذارند.
چگونه از اين كتاب براي خود استفاده كنيد
پيش از هرچيز،اين كتاب بيشتر براي شما زن ها نوشته شده است تا بخوانيد. اين كتاب فقط براي اين نوشته نشده است كه به مردها در اين زمينه كمك كند، اين كتاب دعوتي است
از شما زن ها كه خودتان را بهتر بشناسيد. چرا كه سرانجام خود شما نيز به درستي تمامي احساسات خود را بخوبي درك نمي كنيد.دلايل رفتارها و واكنش هاي خود رانمي فهميد،
و نمي دانيد چرا چنين نيازهايي را داريد و چرا نمي توانيد به راحتي اين بخش هاي وجودي خود را به مردهاي زندگي تان ابراز كنيد .
آياهنگامي كه مردها »«؟ آيا زياده خواه ايم »«؟ آيا به راستي ما طبيعي هستيم »: چنانچه با خودمان صادق باشيم. گاهي اوقات ما زن ها نيز از خودمان سردرنمي آوريم.از خودمي پرسيم
حقيقت آن است كه به راستي ما زن ها آنگونه كه ادعا مي كنيم، آن قدرها هم خودمان را خوب نمي شناسيم واين عدم «؟ ما را متهم مي كنند كه پرتوقع يا زودرنج هستيم حق دارند
شناخت و آگاهي و يا كمبود آن منجر به عادات مخرب انتقاد از خود، خودناباوري و اعتقاد به نفس پايين مي شود .
رازهايي درباره ي زنان به شما نشان خواهد داد كه درواقع دلايل هوشمندانه وظريفي براي تمامي احساسات، افكارو رفتارهاي ما زن هاوجود دارند.بي دليل نيست كه پنج بار به مردي
كه دوستش داريم زنگ مي زنيم، تا بلكه دست آخر، او را پيدا كنيم.بي دليل نيست كه هرگاه او درخودش فرو مي رود، ناراحت مي شويم وسعي داريم بفهميم چه چيزي او را ناراحت
مي كند.بي دليل نيست كه دوست داريم براي وقتمان با او برنامه ريزي كنيم.بي دليل نيست كه هرگاه به اين برنامه ريزي هاي ما علاقه اي نشان نمي دهند، ناراحت مي شويم. دليل
اين حالات اين نيست كه ما عصبي و ضعيف النفس هستيم و انگيزه هاي ما با انگيزه هاي مردها تفاوت دارد.همان گونه كه در فصول بعدي اين كتاب خواهيم ديد، نيازها و رفتارهاي
ما زنها تنها هنگامي اسرارآميز يا عجيب و غريب به نظرمي رسند كه ما خودمان طبيعت واقعي خود را به درستي درك نكنيم .
به همين دليل بود كه برآن شدم تا اين كتاب را بنويسم.تا ما زن ها خود را بهتر و بيشتر درك كنيم وكمتر به انتقاد از خود بپردازيم، درنتيجه بتوانيم قابليت و ظرفيت منحصر به فرد
خود را در عشق ورزيدن، احساس كردن، و مرتبط بودن قدر بدانيم و محترم بشماريم.هنگامي كه چنين اعتماد به نفس، خودباوري و درك و شناختي را در خود احساس مي كنيد،
بهتر خواهيد توانست نيازها و احساسات خود را با مردها در ميان بگذاريد، البته اين هرگز به اين معنا نيست كه حتماً از آنان پاسخ هاي مطلوب خواهيد گرفت.اما حداقل فايده اي كه
دارد اين است كه به هنگام عرضه يا پيش كشيدن يك مشكل چيزي براي ارائه به مرد زندگي تان خواهيد داشت.چيزي كه آنها از آن خوشحال بشوند و براي آن از شما سپاسگزار
! « يك توضيح منطقي » : باشند، يا حداقل با علم به آن راحت باشند
در اين جا منظورم را بهتر نشان داده ام:بر فرض سعي داريد همسرتان را متقاعد كنيد كه چرا از او مي خواهيد هميشه از پيش براي تعطيلات آخر هفته تان برنامه ريزي كند نه اين
اصلاً »: كه هميشه تا روز آخرصبر كند.احساس ميكنيد كه او در برابر اين ايده ي شما مقاومت مي ورزدو از اينكه احساس مي كند او راتحت فشار گذاشته ايد بر شمامي شوردو ميگويد
«؟ نمي دانم اين همه اصرار براي چيه؟ چرا بايد همه چيز رو از پيش برنامه ريزي كرده باشي؟ چرا نمي توني يه خورده (خودانگيخته)باشي
لحظه اي فكر كنيد.به او چه پاسخ خواهيد داد؟ آيا خود شما نيز راستي مي دانيد كه چرا برنامه ريزي ازپيش تا اين حد براي شمامهم است؟ نه فقط به لحاظ لجستيكي بلكه به لحاظ
احساسي.آيا مي دانيد چگونه اين چيز را با او در ميان بگذاريد؟ اكثر اوقات ما زن ها دليل خواسته ها و نيازهايمان را به درستي نمي دانيم و در پاسخ به بي ميلي و اكراه همسرمان با
بابا، »: يا اوقاتي كه براستي دلسرد شده باشيم، ميگوييم «؟ آيا اين كافي نيست كه براي من مهمه « نمي دونم چه جوري توضيح بدم »: جملات مبهمي نظير جملات زير پاسخ مي دهيم
« اصلاً فراموشش كن.كاملاً مشخصه كه احساسات من اهميتي براي تو نداره
چه باور بكنيد و چه نكنيد، حقيقت آن است كه مرد شما به شما گوش فرا مي دهد. اما نه با گوش دل و احساسات، بلكه با گوش سرش .ناتواني شما در ارائه توضيحي منطقي براي
خواسته هايتان او را به اين نتيجه مي رساند كه لزوماً هيچ گونه منطقي براي خواسته هايتان وجود ندارد و اين كه زن ها همگي پر توقع، نق نقو و سيري ناپذير هستند .بدون ارائه
اطلاعات و داده هايي كه مغز مردرا متقاعد كند، نمي توانيدمرد زندگي تان راوادار كنيدشما را خوشحال كند.درعوض بيشتر، او نيازها وخواسته هاي شما را با اين بهانه كه غيرمنطقي
و ويري هستند، فراموش مي كند يا مستحق توجه و رسيدگي كافي نمي داند .
در سرتاسر كتاب نه تنها با جزئيات فراوان، خواسته هاي ما زن ها را از عشق، صميميت، ارتباط و روابط جنسي قيد كرده ام بلكه دلايل اين نوع خواسته ها و دلايل اهميت آنها را نيز
بيان كرده ام، و توضيح داده ام كه چرا ما به عنوان زن به منظور برآورده ساختن نيازهاي عميق و ضروري خود نيازمند توجهات و رفتارهاي خاصي از جانب مردها هستيم. درك اين
دلايل و توضيحات به همان ميزان براي خود شما اهميت دارند كه براي مردتان مهم هستند.در دست داشتن اين اطلاعات، بروز و ظهور اين نيازها وخواسته ها را با مرد زندگي تان به
مراتب آسان خواهد كرد.از اين رو، پيش از آنكه اين كتاب را به مرد زندگي تان هديه كنيد، لطفاً آن را خودتان و براي خودتان بخوانيد.
ديهدب چگونه اين كتاب را به مردها
قبلاً گفتم كه اين كتاب را براي شما زن ها نوشته ام.البته آن را براي مردها نيز نوشته ام مرداني كه به دنبال آنند كه در عشق ورزي و تفاهم و هماهنگي با زن زندگي شان موفق
باشند، چنانچه همين الآن كه درحال مطالعه ي اين كتاب هستيد با كسي رابطه داريد، لازم است كه هشداري به شما بدهم .سعي نكنيد همين امشب كه به خانه آمد اين كتاب را
بفرما، اين را بردار وبخوان.همه ي چيزهايي را كه سالها سعي كردم به تو بفهمانم و تو نفهميدي از روي آن ياد خواهي گرفت. اصلاً شايد بهتر باشد » : پيش روي او بياندازيد و بگوييد
!« همه اش را حفظ كني
گرچه ممكن است كه اين سناريو كمي وسوسه كننده به نظر بيايد، ولي به احتمال قوي به همسرتان انگيزه اي نخواهد داد تا كتاب را بخواند.برعكس موجب تخريب بيشتر او خواهد
شد و شما را از هدفتان دورتر خواهد كرد. اين را از كجا مي دانم؟ مرداني كه قرباني خوانندگان يا علاقه مندان من بوده اند، اين نكته را اعتراف كردند كه هرپنج دقيقه يكبار از زنشان
.« باربارا گفته كه فلان و بهمان » : مي شنيدند
شما باربارادي »: يكي از همين مردها را چند هفته پيش ديدم.در صف يك فروشگاه قهوه فروشي ايستاده بودم كه مردي با چهره اي دوستانه حدوداً سي چهل ساله به طرفم آمدوگفت
همين كه توجه ناراحتي من «. بايد با شما صحبتمي كردم.چون پيش تر واقعاً از شما نفرت داشتم »: سپس او لبخندي زد و گفت « بله،هستم »: پاسخ دادم «؟ آنجلس هستيد، اينطور نيست
دوسال پيش به ازدواج با زني فكر مي كردم كه شما را مي پرستيد.شما مثل خداي او شده بوديد. هر كتاب يا نواري كه از شما در بازار وجود داشت او آن را خوانده يا »: شد، فوراً گفت
كه البته منظور بيشترشان اين بود كه «… عقيده اش درباره ي بهمان موضوع اين است كه » « درباره فلان موضوع چنان گفته »« به آن گوش داده بود و مدام مي گفت:باربارا چنين گفته
من خيلي از مرحله پرت هست.و همه ي تقصيرها با من است و هربار كه بر سر موضوعي بحث مان مي شد، انگار با دو نفر دعوا داشتم. يكي او و ديگري شما !وقتي كه سرانجام همه
چيز به هم خورد از دست شما عصباني بودم و شما را مسئول جدايي مان مي دانستم .
طي سال بعد چندين رابطه ي ناموفق ديگرهم داشتم.بعد،چندماه پيش، يكي ازدوستان خودم به من گفت كه كتاب فوق العاده اي را درباره ي انتخاب همسر با نام آيا تو آن گمشده »
ام هستي؟ مطالعه كرده است.يك شب پاي تلفن چندخطي از آن را برايم خواند.به نظرم همگي مطالب آن درست به نظر ميرسيدند و حتي برخي از اشتباهاتي را كه درروابط گذشته
او موافقت كرد وفردا در باشگاه بدن سازي يك نسخه ي تر و «؟ خيلي جالب بود.مي تونم كتاب را ازت قرض بگيرم و بخوانم »: ام مرتكب شده بودم، به خوبي توضيح مي داد.به او گفتم
تميز از آن را به من داد.عكس شما را كه روي آن ديدم جا خوردم!نمي توانستم باور كنم اين كتاب عالي را كسي نوشته است كه رابطه ي قبلي ام را با شكست مواجه كرده بود .
خب،به رغم كينه و تعصبي كه داشتم، به خانه رفتم و آن راخواندم.خيلي هم از آن خوشم آمد.اعتراف مي كنم نامزد قبلي ام حق داشت.نظرات شما واقعاً جالب هستند. حتي همان »
هفته بعد از مدتها دوباره به او زنگ زدم و به او گفتم كتاب شمارا خوانده ام، بعد مكالمه ي خوبي بين ما درگرفت.حال كه شما را اينجا ديدم احساس كردم بايدبه شما بگويم كه ديگر
!« از شما متنفر نيستم و فكر مي كنم شما نويسنده ي فوق العاده ي هستيد
از او به جهت صداقتش تشكر كردم .
آيا مي توانيد باوركنيد كه چنين اتفاقاتي را بارها و بارها و به گونه هاي متفاوت شاهد بوده ام؟ چنين به نظر مي رسد كه برخي از خوانندگان من،گاهي اوقات از كتابهاي من به عنوان
سلاحهايي در نبرد خود با همسرشان استفاده مي كنند و مرا به عنوان يك يار متحد خود عليه نامزد/همسرشان به كار مي برند.البته اين روش هرگز مؤثر و مفيد واقع نمي شود و من
.« هميشه از شنيدن چنين داستانهايي متأسف مي شوم
با گوشه و كنايه يا «. چنانچه مي خواهيد در باره اين كتاب با نامزد/همسرتان صحبتكنيد، اين كار را با مهرباني و با ملايمت انجام دهيد »: از اين رو، خواسته ام در اينجا از شما اين است
جا نگذاريد «! بيا،تو به اين احتياج مبرم داري » : عبارات نيشدارو طنز گزنده كتاب را به اوتحميل نكنيد.وسط دعوا كتاب را به او ندهيد.كتاب را برروي رختخوابش و با اين يادداشت كه
.سعي كنيد برخورد مثبتي با او داشته باشيد. گويي كه مي خواهيد او را در گنجينه ي باارزشي سهيم كنيد.با اين روش، او با گشاده رويي بيشتري به سخنان من توجه خواهد كرد .
را مطالعه كند، مي توانيد از پيشنهادهاي زيراستفاده كنيد : « رازهايي درباره ي زنان » چنانچه مايليد نامزد/همسرتان
را بخواند كه در ادامه ي همين بخش آمده است.اين قسمت زمينه را براي مطالعه ي كتاب مساعد مي كند و احتمالاً او را تشويق « پيامي براي مردها » از او بخواهيد كه ابتدا بخش
خواهد كرد تا مطالعه را ادامه دهد .
مي توانيد «… تقديم به تو.زيرا تورا دوست دارم و ميخواهم كه ارتباطي فوق العاده و روابط زناشويي ارضا كننده اي داشته باشيم و »: يك نسخه از آن را با اين يادداشت به او هديه بدهيد
اين به او كمك مي كند تا احساس كند، براي مطالعه ي اين كتاب «. منتظرم تا هر چه زودتر آن را در دست كنم »: به حلقه ي نامزدي تان اشاره كنيد و طي يادداشت ديگري بگوييد
به او پاداشي داده خواهد شد !
مشخص شده اند. آنگاه نظر او را بپرسيد.اين به او كمك « مخصوص مردها »: مي توانيد بخشهايي جسته وگريخته از جاهاي مختلف را براي او بخوانيد. مخصوصاً بخشهايي را كه باعنوان
خواهد كرد تا به تدريج به اين مطالب و موضوعات علاقه مند شود .
به او بگوييد كه خودتان نيز مشغول مطالعه ي اين كتاب هستيد تاياد بگيريد چگونه احساسات تان را بهتر با او در ميان بگذاريد.از چيزهايي كه آموخته ايد مثالي براي او بزنيد.با اين
روش، او احساس نخواهد كرد اين تنها اوست كه به خواندن اين كتاب نياز دارد .
با يكي از دوستان همجنس خودتان هماهنگ كنيد تا او اين كتاب را به نامزد/همسرتان بدهد .
بخشهايي از فصل روابط جنسي را براي او بخوانيد.شايد بدين وسيله او را كنجكاو كنيد !
كتاب را جايي بگذاريد كه در برابر ديد باشد و مدت چندين هفته آن را از آنجا برنداريد .
زياد مطمئن نباشيد. من تلاش زيادي كرده ام كه زبان كتاب بامردها بسياردوستانه باشد.تلاش »: شايد با خود مي گوييد كه او هرگز آن را نخواهد خواند.پاسخ من به شما اين است كه
كرده ام مطالب را طوري ارائه دهم تا آنها را كنجكاو و تشويق نمايد مطالب بيشتري از آن را بخوانند.مردها مي فهمند كه من دوست شان دارم و بيشتر توصيه ها و پيشنهادهايي را از
من مي پذيرند كه نظر آن را از نامرد/همسرشان قبول نمي كنند.اميدوارم دريافت اينگونه اطلاعات درباره ي زنها از طرف من به مرد شما كمك كند، نهايتاً آنچه را كه سالهاست شما
مي خواهيد به آنها منتقل كنيد، دريابند و درك كنند.يك چيز قطعي است، هر مردي كه اين كتاب را بخواندمتوجه خواهد شدكه تنهاهدف من از آن اين بوده است كه زندگي عشقي
و احساسي -عاطفي او را ساده تر، موفق تر، رمانتيك تر، بي تلاش تر و كم تنش تر كنم.هيچ مردي از اين نتايج بدش نمي آيد!
حال به چه روشهاي ديگري مي توانيد مرد زندگي تان را به مطالعه ي اين كتاب تشويق كنيد؟
مي توانيد آن را به دوستان شوهرتان يا شوهر دوستان خودتان بدهيد.كه با نامزد/همسر شما دوست هستند، آنها نيز ازمطالعه ي آن خوشحال خواهند شدو دوستان خودتان براي اين
كار از شما ممنون خواهند بود .
آن را براي نامزد/همسر ناكام تان بفرستيد.گرچه حال رابطه شما با او پايان يافته است اما با اين كار در حق همسر بعدي او لطف كرده ايد. شايد اگر همچنان اورا دوست داريد راههای برگشتي را با اين كار دوباره به روي خود باز كنيد .