برگزاری دومین دوره از سلسله نشست های فلسفه و هنر
مارس 3, 2015انتشار نتايج آزمون جامع علوم پزشکی و پیش کارورزی دانشگاه آزاد
مارس 17, 2015دکتر جعفر مهراد اعلام کرد:رتبه بندی انجام شده برپایه ۹۷۹۴ پاسخ که از ۱۴۲ کشور جهان دریافت شده است، استوار است.
وی افزود: این رتبه بندی که از رتبه بندی سالانه تایمز متفاوت است مبتنی است بر قضاوت نخبگان آموزش عالی، یعنی افرادی که با آموزشهای ممتاز و پژوهشهای عالی و بسیار خوب آشنایی دارند.
مهراد ادامه داد: آمریکا در بین ۱۰۰ دانشگاه که بر اساس شهرت و اعتبار رتبه بندی شده است، دارای ۴۳ دانشگاه برتر و در بین ۱۰ دانشگاه دارای ۸ دانشگاه برتر است. این تعداد نسبت به سال قبل که دارای ۴۶ دانشگاه برتر بود سه دانشگاه کمتر دارد.
این استاد علم اطلاعات افزود: ۱۰ دانشگاه برتر رتبه بندی تایمز در سال ۲۰۱۵ میلادی براساس شاخص شهرت و اعتبار عبارت است ار: هاروارد، کمبریج در انگلستان، آکسفورد در انگلستان، انستیتو فناوری ماساچوست، استنفورد، برکلی، پرینستون، ییل، انستیتو فناوری کالیفرنیا، و دانشگاه کلمبیا.
مهراد گفت: انگلستان در بین ۱۰۰ دانشگاه مشهور و خوش نام دارای ۱۲ دانشگاه است. این تعداد نسبت به سال قبل دو مورد بیشتر است.
به گفته وی، بعد از آمریکا و انگلستان، آلمان و فرانسه به ترتیب با ۶ و ۵ دانشگاه معتبر نسبت به سایر کشورها از وضعیت بهتری برخوردار هستند.
این کارشناس رتبه بندی دانشگاهها خاطر نشان کرد: در آسیا بهترین عملکرد را دانشگاه توکیو با رتبه ۱۲، دانشگاه شینهوا در چین با رتبه ۲۶، و دانشگاه پکن با رتبه ۳۲ دارد.
وی یادآور شد: داشگاه دولتی لومونسف در مسکو و دانشگاه سنت پطرزبورگ در روسیه به ترتیب رتبه های ۲۵ و ۸۱ را در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر به خود اختصاس داده اند. در بین کشورهای نوظهور علمی دانشگاه سائوپولو در برزیل دارای رتبه ۶۰، دانشگاه ملی تایوان دارای رتبه ۶۴، و دانشگاه ملی اتونوموس در مکزیک دارای رتبه ۷۳ است.
1 Comments
خیلی خوب ای کاش جایگاه دانشگاههای ایران هم ذکر می شد