امپراطوری پارت به روایت دانشجو
ژانویه 28, 2012ماهنامه علمی تخصصی ژئومپیا – شماره چهارم
فوریه 4, 2012تحقیقات نشان میدهد: اسیدهای چرب امگا-۳ سبب پیشگیری و درمان آسیبهای عصبی میشوند.
پژوهشی از دانشگاه کوئین مری لند حاکی از آن است که اسیدهای چرب امگا-۳ که در روغن ماهی یافت میشوند، دارای پتانسیل برای محافظت اعصاب آسیب دیده و کمک به آنها برای احیا هستند.
وقتی بر اثر تصادف، اعصاب آسیب میبینند. احساس درد و ضعف بیماران و فلج میتواند ماهیچههای آنها را از کار بیندازد. این اعصاب در بازیابی (بازگشت به حالت اولیه) ناتوان هستند.
مطالعه جدیدی که این هفته در مجله علوم اعصاب منتشر شده حاکی از آن است که اسیدهای چرب امگا-۳ میتوانند سرعت بهبود عصب صدمه دیده را افزایش دهند.
مطالعه ای بر روی سلولهای عصبی محیطی شده است:
اعصاب محیطی از عصبهایی هستند که انتقال سیگنال بین مغز و نخاع و همجنین سایر قسمتهای بدن را بر عهده دارند. این اعصاب محیطی توانایی برای احیا را دارند. اما با وجود پیشرفت در تکنیکهای جراحی، معمولاً بیماران تنها زمانی بازیابی خوبی دارند که جراحت آنها جزئی باشد.
اسیدهای چرب امگا-۳ که تحقیقات گستردهای برای فواید درمانی آنها شده است، نقشی حیاتی برای رشد طبیعی بدن و تکامل دارند زیرا بدن نمیتواند این اسیدهای چرب را تولید کند و باید آنها را در غذاهایی مانند روغن ماهی پیدا کرد. در مطالعه جدید محققان برای اولین بار سلولهای عصبی جدا شده موش را بررسی کردند.
آنها نوعی از آسیب تحت شرایطی که اکسیژن وجود ندارد را در اثر تصادف یا صدمه به وسیله کشش سلولها شبیه سازی کردند. هر دو نوع آسیب منجر به کشته شدن تعداد قابل توجهی و کاهش مرگ سلولی شد. سپس محققان عصب سیاتیک موش را مطالعه کردند و دریافتند که سطح بالایی از اسیدهای چرب امگا-۳ به بهبود سریع و کامل تر عصب سیاتیک آسیب دیده موش کمک میکنند و ماهیچههای (عضلات) آنها کمتر احتمال دارد به ضایعات عصب آسیب دیده زیرین دچار شوند.
پژوهش انجام شده توسط گروهی به رهبری Adina Michael-Titus استاد علوم اعصاب در دانشکده پزشکی بارتس و لندن و رهبر گروه the Neurotrauma and Neurodegeneration در مرکز علوم اعصاب و تروما دانشگاه کوئین مری لند توضیح میدهد: “تحقیقات قبلی ما نشان داد که این اسیدهای چرب میتوانند در یک تعداد از وضعیتهای عصبی اثرات سودمندی داشته باشند.”
این مطالعه جدید نشان میدهد که آنها همچنین نقش مهمی در درمان آسیبهای عصبی محیطی را میتوانند داشته باشند. تحقیقات بیشتری مورد نیاز است اما بررسیها نشان میدهد که اسیدهای چرب امگا-۳ میتوانند از سلولهای عصبی آسیب دیده را محافظت کنند که اولین گام مهم و حیاتی در بازیابی موفق نورولوژیکی است.
———-
Omega-3 Fatty Acids Could Prevent and Treat Nerve Damage, Research Suggests
(Jan. 11, 2012) — Research from Queen Mary, University of London suggests that omega-3 fatty acids, which are found in fish oil, have the potential to protect nerves from injury and help them to regenerate. When nerves are damaged because of an accident or injury, patients experience pain, weakness and muscle paralysis which can leave them disabled, and recovery rates are poor.
The new study, published this week in the Journal of Neuroscience, suggests that omega-3 fatty acids could play a significant role in speeding recovery from nerve injury.
The study focused on peripheral nerve cells. Peripheral nerves are the nerves which transmit signals between the brain and spinal cord, and the rest of the body.
These nerves have the ability to regenerate but, despite advances in surgical techniques, patients usually only have good recovery when their injury is minor.
Omega-3 fatty acids are vital for the body’s normal growth and development and have been widely researched for their health benefits. Because the body cannot manufacture omega-3 fatty acids, they have to be consumed in foods such as oily fish.
In the new study, researchers first looked at isolated mouse nerve cells. They simulated the type of damage caused by accident or injury, by either stretching the cells or starving them of oxygen. Both types of damage killed a significant number of nerve cells but enrichment with omega-3 fatty acids in cells gave them significant protection and decreased cell death.
Next the researchers studied the sciatic nerves of mice. They found that a high level of omega-3 fatty acids helped mice to recover from sciatic nerve injury more quickly and more fully, and that their muscles were less likely to waste following nerve damage.
The research was carried out by a group led by Adina Michael-Titus, Professor of Neuroscience at Barts and The London Medical School and lead of the Neurotrauma and Neurodegeneration group in the Centre for Neuroscience and Trauma, Queen Mary, University of London.
She explaine “Our previous research has shown that these fatty acids could have beneficial effects in a number of neurological conditions. This new study suggests that they could also have a role in treating peripheral nerve injuries.
“More work is needed but our research indicates that omega-3 fatty acids can protect damaged nerve cells, which is a critical first step in a successful neurological recovery
مترجم : VAfa (مدیر ارشد تالار پزشکی سلامت)
هرگونه کپی برداری از مطلب فوق تنها با ذکر منبع (www.Daneshju.ir) مجاز است.