آغاز ثبت نام کنکور ۹۶
ژانویه 28, 2017تسهیل پرداخت وام ویژه دانشجویان دکترا
ژانویه 30, 2017به ندرت پیش میآید که یک استارتاپ ارزش چند میلیارد دلاری پیدا کند و نکته جالب درباره استارتاپهای ارزشمند این است که هسته اصلی آنها فارغالتحصیلان دانشگاههای معتبر هستند.
موفقیت این دانشگاهها در تربیت کارآفرینان برای راهاندازی استارتاپهای موفق به هیچ عنوان شانسی نیست چرا که نمونههای متعددی از استارتاپهای موفق که زیر نظر این دانشگاهها راه اندازی شده اند، وجود دارد.
در صدر فهرست این دانشگاهها نام دانشگاه استنفورد دیده میشود که با داشتن 51 فارغالتحصیل کارآفرین در رتبه اول قرار دارد. هرکدام از این افراد استارتاپهای فوقالعاده موفقی را راهاندازی کردهاند. نزدیکی دانشگاه استنفورد به منطقه “سیلیکون ولی” که بسیاری از شرکتهای مطرح فناوری اطلاعات در آن قرار دارند، در موفقیت چشمگیر آن بیتاثیر نبوده است.
دانشگاه هاروارد با 37 کارآفرین در رتبه دوم قرار دارد و دانشگاههای کالیفرنیا، ایندین، ام.آی.تی، پنسیلوانیا و آکسفورد در رتبههای سوم تا هفتم هستند.
براساس آمارهای منتشر شده مجموعا 211 استارتاپ میلیارد دلاری در جهان وجود دارد که اصطلاحا به آنها “تکشاخها” میگویند.
سه استارتاپ برتر در حال حاضر به ترتیب اوبر(سرویس تاکسی اینترنتی) با ارزش 62.5 میلیارد دلار، ایر بی.ان.بی(کرایه هتل آنلاین) با ارزش 30 میلیارد دلار و اسنپ(تولید کننده اسنپچت) با ارزش 19.3 میلیارد دلار هستند.
نکته قابل توجه در رابطه با این غولهای میلیارد دلاری این است که حدود 60 درصد این استارتاپها برای اولین بار راهاندازی شدهاند و هیچ نمونه قبلی از آنها وجود نداشته است.