اگه مبتدی هستید به نظرم دنبال بهترین و مشهورترین آموزشگاه ها نباشید!
من خودم پنج شش ترم اولم رو یه آموزشگاه کوچیک و معمولی بودم ولی چون تعداد بچه ها سر کلاس کم بود معلمها فرصت زیادی برای توجه به ما داشتند و ما هم فرصت زیادی برای رفع اشکالاتمون. واقعا عالی بود
اما موسسه های بزرگ و مشهور معمولا کلاسهای پرجمعیت دارند و این برای یه مبتدی فاجعه ست
دنبال آموزشگاهی باشید که کلاسهاش نهایتا با هفت هشت نفر تشکیل میشه
بنظر من پایه سازی خیلی مهمه. اموزشگاه اگه معمولی باشه ممکنه اساتید و سیستم آموزشی خوبی نداشته باشه. از اول باید قوی و خوب زبان رو یاد گرفت.
درسته من هم موافقم که آموزشگاه خیلی نقش اساسی و مهمی داره..نظم ومقررات وهمچنین پشت ه تشکیل کلاسها خیی مهمه ه نصییر از عهدها بر اومده..سر وقت شروع ترمها اساتید خوب وحرفه ای همه انها بخ خاطر تجربه و غیرآماتور بدون موسسه هست.
من آپادانا هم تعیین سطح دادم به نظرم از همه جاهاییکه رفتم بهتر بود. یعنی دوره آیلتس شون خیلی معقول و منطقی به نظر می آد. مثل خیلی جاهای دیگه که آدم احساس می کنه منطقی به نظر نمیاد نیست. یعنی من یه جا رفتم تعیین سطح دادم میگه 6 ماهه از مبتدی تا آیلتس 7 می رسی. از هر کی که امتحان داده می پرسم میگه اصلا این حرف منطقی نیست. آیلتس 7 الکی که نیست زمان میبره. اینجور آموزشگاه ها فقط می خوان آدم رو با این حرفا جذب کنن. ولی آپادانا که تعیین سطح دادم اون آقایی که تعیین سطحم کرد خیلی منطقی توجیهم کرد که باید وقت بذارم.