شاید عنوان این تاپیک موجب تعجب شما شده باشه، اما مشکلی اساسی برای بنده و همسرم پیش اومده که اگر حل نشه امکان فروپاشی این زندگی وجود داره، پس از تلاش فراوان که شرح آن در ذیل می آید، تنها راه موجود را درخواست کمک از متخصصین شیمی یافتیم:
بنده با خانمی ازدواج کرده ام که ایشان مطلقه بودند، بنا بر مصالحی و با توجه به توصیه مشاوران، این موضوع را با خانواده بنده مطرح نکردیم، در نتیجه آنها نمی دانند که… . پس از عقد و روزی که برای دریافت عقدنامه به محضر مراجعه کردیم متوجه شدیم که در صفحه اول در قسمت نام زوجه نوشته شده: “بانو….” و در صفحه 7 مربوط به توضیحات نوشته شده: ” زوجه در تاریخ …. عقد و در تاریخ …. مطلقه شده است. 4 ماه از تاریخ عقد ما می گذرد، در این مدت با ترفندهای گوناگون در خواست خانواده خودم را مبنی بر رویت عقدنامه رد کرده ام، اما اکنون به واسطه ازدواج بنده هدیه نقدی به پدرم تعلق گرفته که برای دریافت آن اصل عقدنامه را از پدرم خواسته اند و ایشان باید شخصاً عقدنامه را به محل دریافت هدیه ببرند، گر چه بنده و همسرم نیازی به این هدیه نداریم اما اگر این بار هم در برابر درخواست آوردن عقدنامه به خانه مقاومت کنم قطعاً مشکل ساز خواهد شد ( تا همین الان هم کلی مشکوک شده اند) چند نفر محضردار آشنا پیدا کردیم و همگی متفق القول گفتند امکان صدور المثنی و ننوشتن توضیحات به هیچ وجه وجود ندارد، اگر هم المثنی ( که یک برگه A3 می باشد) صادر شود باز هم باید توضیحات را در آن نوشت، در نتیجه تنها راه حل موجود پاک کردن “بانو” از ابتدای نان همسر بنده و “توضیحات” صفحه 7 است، از اساتید محترم عاجزانه خواهش می کنم اگر راهی برای این کار می دانند راهنمایی فرمایند تا ان شاءالله زندگی ما از هم نپاشد.
فکر نکنم داشتن یه دفترخانه ازدواج آشنا زیاد هم مشکل باشد ، شما میتونید با یکی از اینا مشکلتون رو مطرح کرده و به امانت یک دفترچه سند ازدواج سوری به شما صادر کنند و شما بعد از کار پدرتون برید اون رو بهشون پس بدهید
مطمینا این بهترین راه هستش
سه تا آیه الکرسی بخونید و برید این تقاضا رو بکنید
من شک ندارم که به شما جواب رد نمی دهند
ب عنوان تضمین هم این دفترچه سند ازدواجتون رو به امانت تا بازگرداندن سند ازدواج سوری در اون دفتر خانه بگذارید بماند و البته اینم بگم که پول و چک و سفته ندهید که بعدا احتمالا به شما بازنگردوند و مشکل ساز بشه
همین در حد شناسنامه و این چیزا که نشه بیشتر باهاشون اعمال فشار کرد.
تمام این راهها رو طی کردیم، با دو دفترخانه مجزا که آشنا بودند مشاوره کردیم، متفق القول گفتند امکانپذیر نیست، و اما دلیل را جویا شدیم، فرمودند:
سازمان اسناد، عقدنامه ها را به صورت پک 30 تایی و در قبال یک رسید قرص و محکم به سردفترها تحویل می دهد، و سردفتر باید 30 عقد را برای 30 زوج مختلف (دقیقاً 60 نفر با هویت منحصر به فرد) ثبت و اسناد آن را به سازمان ارائه دهد، مضاف بر این که بازرسان به طور دائمی و تصادفی به دفاتر مراجعه و اسناد را چک می کنند. تحویل پک 30 تایی بعدی منوط به رعایت نکات مذکور است و یک سهل انگاری کوچک مشکلات عدیده ای برای دفاتر و سردفتران پدید می آورد (احتمال لغو پروانه متصور است).
در نتیجه عملاً صدور یک عقدنامه جدید غیر ممکن است و تنها چیزی که به فرض به عنوان المثنی صادر می کنند یک یرگه A3 با تمام جزئیات اصل عقدنامه است.
ميدونم براي پاك كردن لكه از روي پارچه از شير استفاده ميشه
اما كاغذ فكر نميكنم پاك بشه چراكه توي هر محلولي حل ميشه
دوست من شايد گفتن حقيقت سخت باشه اما
از هر راهي بهتره
1 دیدگاه
سلام جناب خدمت شما عرض کنم ما هم یک همچین مشکلی داریم تا حالا نتوانستیم به راحلی برسیم اگر شما توانستید به ما هم اطلاع بدهید از همکاری شما سپاسگزارم