ادبیاتعلوم انسانیویژه

جلسات نقد كتاب سايت دانشجو

در راستاي افزايش سطح فرهنگ كتابخواني و نيز استفاده بيشتر از كتابخانه سايت علمي دانشجويان ايران تصميم بر اين شد تا از اين پس با انتخاب كتابي از مجموعه ي كتابخانه  سايت و معرفي آن به دوستان ، جلسات نقد و بررسي كتاب را برگزار كنيم.
لذا از همه ي عزيزان علاقه مند به كتاب و كتابخواني دعوت ميكنم تا ما را در اين مهم همراهي كنند.






براي اولين سري نقد كتاب سايت رمان ” غرور و تعصب ” نوشته ي جين آستن نويسنده ي شهير انگليسي در نظر گرفته شده است.

دانلود کتاب از کتابخانه سایت علمی دانشجویان ایران

توضيحات كتاب :

غرور و تعصب (۱۷۹۶)، نام کتاب بسیار مشهوری از نویسندهٔ انگلیسی، جین آستن است.

این کتاب، دومین داستان جین آستن است. او این داستان را در سال ۱۷۹۶، در حالی که تنها ۲۱ سال داشت، نوشت، اما چاپ آن تا سال ۱۸۱۳ به طول کشید.

اکثر منتقدین غرور و تعصب را بهترین اثر جین آستن می‌دانند و خود او آن را «بچهٔ دل بند خود» می‌نامد. با این حال، این کتاب، که ابتدا با نام «تأثرات اولیه» نوشته شده بود، تا مدت‌ها توسط ناشرها رد می‌شد و وقتی پس از ۱۸ سال به چاپ رسید، به جای نام آستن، نام «یک خانم» به عنوان نام نویسنده روی جلد به چشم می‌خورد.

از این رمان بارها فیلم‌سازی شده‌است، که آخرین بار آن سال ۲۰۰۵ با بازی کیرا نایتلی (در نقش الیزابت) و مَتیُو مک‌فادِن (در نقش آقای دارسی) بوده‌است. در سال ۲۰۰۴ هم بالیوود بر مبنای این کتاب، فیلم عروس و تعصب را با بازی آیشواریا رای ساخت.

شما عزیزان میتوانید برای شرکت در جلست نقد رمان غرور و تعصب دانشجو به این تاپیک مراجعه کنید .

با تشکر از توجه و همراهی شما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا