دانشگاه و صنعت، دو بازوی توانمند اقتصاد کشور
ژانویه 1, 2015جشنواره نوآوریهای فرهنگی؛ «از باران تا رویش»
ژانویه 4, 2015مدیر کل امور دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بازنگری آییننامه تغذیه دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد.
دکتر مطلبی، درمورد بازنگریهای انجام شده در آیین نامه تغذیه توضیح داد: در آییننامه جدید تغذیه برخی از فرایندهای اجرایی تسهیل شده و به کیفیت وعده های غذایی دانشجویی بیش از پیش پرداخته شده است. همچنین به منظور ایجاد انس و الفت بیش از پیش بین مسئولین و دانشجویان دانشگاهها، در این آئین نامه به هیات رئیسه و اساتید دانشگاه ها توصیه شده ماهی حداقل یک بار به صورت جمعی یا جداگانه میهمان دانشجویان در غذاخوریهای دانشجویی دانشگاهها و خوابگاهها حضور یافته و از غذای دانشجویان میل کنند.وی افزود: از آنجا که بخش یارانه ای تغذیه در سرجمع شهریه دریافتی از دانشجویان شهریه پرداز محاسبه و در ابتدای ترم از ایشان اخذ می شود، بر اساس آئین نامه جدید، هزینه ژتون دانشجویان شهریه پرداز از قبیل دانشجویان پردیس بین اللمل مانند دانشجویان روزانه عادی(غیر شهریه پرداز) محاسبه و اخذ خواهد شد.
مدیر کل امور دانشجویان وزارت بهداشت از طرحی برای اصلاح الگوی تغذیه دانشجویان علوم پزشکی خبر داد و افزود: ما قصد داریم الگوی تغذیه نوینی طراحی کنیم و سبک تغذیه دانشجویان علوم پزشکی را متحول کنیم. دربخشی از این الگو منوهای تغذیه با توجه به مزاجها و طبایع دانشجویان در فصول مختلف و براساس الگوی تغذیه طب سنتی در نظر گرفته خواهد شد.
دکتر مطلبی تاکید کرد:البته احقاق این امر نیازمند چند منو بودن غذای دانشگاهها است. در حال حاضر چند دانشگاه به صورت آزمایشی دارای دو یا سه منو غذایی هستند و قابلیت انتخاب به دانشجویان متناسب با میل و نیازهایشان داده شده است.
110 میلیارد تومان هزینه تغذیه دانشجویان علوم پزشکی
وی از وجود 89 هزار متر مربع غذاخوری دانشجویی در دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد و افزود: در سال تحصیلی گذشته 110 میلیارد تومان هزینه تغذیه دانشجویان علوم پزشکی شده است که کمتر از 10 درصد آن از دانشجویان در قالب ژتون اخذ شده است. 65 درصد آن از بودجه عمومی دولت و 25 درصد آن از درآمدهای اختصاصی، دانشگاهها، تامین شده است.
مدیر کل امور دانشجویان وزارت بهداشت ادامه داد: در واقع هزینه تمام شده خدمات دانشجویی و فرهنگی برای هر دانشجو در سال جاری حدود 6 میلیون تومان است که حدود 45 درصد این هزینه صرف تغذیه می شود.