هنر

درگذشت استاد فرامرز پايور

استاد فرامرز پايور آهنگساز، تصنيف‌سرا، رديف‌دان و نوازنده نامي سنتور از جمله چهره‌هاي ماندگار موسيقي سنتي ايران صبح چهارشنبه 18آذر در بيمارستان باهنر درگذشت.

ااستاد فرامرز پايور را بايد آغازگر گروه‌نوازي موسيقي به معني امروزي كلمه دانست، مردي كه در مكتب صبا پرورش يافت و از معدود بازماندگان آن مكتب بزرگ و شاخص به شمار مي‌رود.شاگردپروري و حفظ و گردآوري رديف موسيقي ايران و آنچه كه از گذشتگاه برجاي مانده بود از جمله تلاش‌هاي ارزشمند و ماندگار وي در عرصه موسيقي به
شمار مي‌رود.علاوه بر همه اينها وي اخلاق و انضباطي شگفت انگيز داشت و كمتر هنرمندي‌است كه از همكاري با اين بزرگ و اسطوره موسيقي ايراني ، خاطره‌اي خوش نداشته و درس زندگي نگرفته باشد.

بعد از درگذشت پرويز مشكاتيان كه از جمله چهره‌هاي نامي عرصه سنتورنوازي به شمار مي‌رود،‌درگذشت استاد پايور نيز ثلمه‌اي بزرگ براي جامعه فرهنگي و موسيقايي ايران به شمار مي‌رود.

سایت علمی دانشجویان درگذشت این بزرگ مرد موسیقی ایران را به خانواده , شاگردان استاد و دوستان ایشان بالاخص استاد شهرام ناظری و استاد محمد موسوی تسلیت عرض می نماید.
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا