اخبار دانشجویی

افزايش ظرفیت پذيرش دانشجو در دانشکده هاي پرستاري

معاون پرستاری وزیر بهداشت گفت: ظرفیت پذیرش رشته پرستاری امسال 2 برابر می‌شود.
محمدمیرزابیگی در جهرم گفت: براساس نیاز جامعه پرستاری ، 150 برنامه برای این قشر تدارک دیده شد که بر اساس اولویت ، 32 برنامه آن در حال پیگیری است.

وی افزود: از میان این 32 برنامه مشکل کمبود نیرو و نظام پرداخت از اهمیت بیشتری برخوردار است که برای رفع آن برنامه‌های کوتاه‌ مدت و بلندمدتی نیز پیش‌بینی‌ شده است.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور با اشاره به اقدامات بلندمدت این وزارت برای حل مشکلات کمبود نیروی بیمارستان‌ها گفت: در همین راستا امسال ظرفیت پذیرش دانشجویان پرستاری 2 برابر می‌شود.
میرزابیگی افزود: ارتقای کیفیت دانشجویان این رشته ، اضافه کردن یک رده کمکی مانند بهیار و کمک بهیار و دادن صلاحیت حرفه‌ای به پرستاران به رفع کمبود نیرو کمک می‌کند.وی با بیان اینکه در سال 83 حدود 40 هزار پرستار بیکار در کشور داشتیم ،گفت: در همین راستا استفاده از کار دانشجویی در دستور کار قرار گرفت و اکنون نیز دانشجویان ترم 6 به بعد در بیمارستان‌ها مشغول به کارند.

معاون پرستاری وزیر بهداشت با اشاره به اینکه نظام پرداخت قبلی یک نظام ناعادلانه بود گفت: در نظام پرداختی جدید که به زودی ابلاغ می‌شود به سمت عدالت حرکت خواهیم کرد.
میرزابیگی با بیان ابلاغ غیررسمی این طرح به ریاست دانشگاه‌ها و مسئولان ذی‌ربط گفت: بعد از مراحل نظرخواهی و انجام اصلاحات نظام پرداخت جدید به‌ صورت رسمی ابلاغ می‌شود و لازم به ذکر است که پرداخت علی‌الحساب به پرستاران براساس این طرح در حال انجام است.
وی با بیان اینکه «پرداخت مبتنی بر عملکرد» به عنوان یک روش جدید در نظام پرداخت دارای سه فرض است ، گفت: اجرای این برنامه نه تنها جایگزین نظام نوین پرداخت است بلکه آیین نامه اجرایی بند چهار قانون بهره‌وری بوده و سبب ارتقای عادلانه تعرفه‌ها می‌شود.

معاون پرستاری وزیر بهداشت با اشاره به اینکه 2 برابر وضع کنونی به پرستار نیاز است گفت: طرح جدید نظام پرستاری پاسخگوی همه نیازهای این قشر است و از سازمان مدیریت می‌خواهیم اجازه استخدام دولتی داده شود.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا