اخبار دانشجویی

ازدواج دانشجویی،نمونه خوبی از ازدواج آگاهانه

عباس شیخ الاسلامی در گفتگوی خود اعلام کرد: با تجربه چندین ساله ای که در دانشگاه ها وجود دارد می توان گفت چون دختر و پسر به یک شناخت اجمالی از یکدیگر رسیده اند ازدواجهای دانشجویی از پیوند مستحکم تری نسبت به سایر ازدواج ها برخوردار است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد عنوان کرد: دانشگاه ها نیز برای ترویج این سنت دینی، تشویق هایی از جمله پرداخت وام و نیز کمک های دیگری برای ازدواج های دانشجویی در نظر گرفته اند.

وی با تأکید بر ضرورت آگاهی بخشی و آموزش به جوانان در آستانه ازدواج، خاطرنشان کرد: مطبوعات و رسانه ها نقش تاثیر گذاری در شکل گرفتن ازدواج های آگاهانه دارند.

شیخ الاسلامی خطاب به دانشجویان مزدوج تاکید کرد: چنانچه دو طرف به یکدیگر کمک کرده و با پایین آوردن سطح توقعات خود یکدیگر را  بسازند شاهد ازدواج های موفقی در زمان دانشجویی خواهیم بود.

وی بیان کرد: باتوجه به توصیه شرع مقدس بر قداست ازدواج و نقش تشکیل زندگی مشترک در به کمال رسیدن انسان، بیتوجهی به این موضوع می تواند موجب ایجاد نا بسامانی های جبران ناپذیری برای زوج ها شود.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا